Garnier NutriDermist, Kofeinowy roll-on pod oczy przeciw opuchnięciom i cieniom

• 14 kwietnia 2015 o 22:33
    Totalna porażka
    Niestety produkt w żaden sposób nie spełnia moich oczekiwań ani jego działanie nie pokrywa się z tym co obiecuje producent. Zalety? Niestety brak Wady: -cena -wydajność -podrażnienie okolic oczu -nie usuwa cieni, worków, nie ujędrnia Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 14 listopada 2014 o 16:23
    Beznadziejny
    Co tu duzo pisac...kosmetyk kupilam,bo nie mogłam sie za nic w swiecie pozbyc cieni pod oczami a producent Garniera zapewnia ze stosujac owy specyfik pozbede sie ich na pewno.Rezultaty sa takie ze kompletnie nic mi nie pomogl,cienie jak byly tak sa.Jedynu plusik za ktory daje poltorej gwiazdki to ten,ze chlodzi skore.Poza tym nie widze zadnych rezultatow,szkoda pieniedzy. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 13 lipca 2014 o 17:18
    uwaga - bubel!!
    zgadzam się caaałkowicie z moją poprzedniczką! Kupiłam go az 8Ł czyli nie mało..miałam ochotę na \'\'nowośc\'\' od avonu ale myślę tam 12Ł tu 8Ł a garnier to dobra firma wiec spróbuję najpierw tańszy środek.. szkoda teraz mi tych 8Ł, na pewno znalazłabym coś lepszego w tej cenie. Jedyny plus, właściwie nie plus tylko spełniona obietnica(?) że ten roll-on chłodzi-ale tylko dla tego że kulka jest metalowa...to nie jest zasługa żelu. reszta to bujda: żel nie zwalcza opuchnięć, nie zwalcza cieni, nie nawilża, nie zwalcza worków pod oczami...wszystko to mam i ten żel nic z tym "nie robi". CO więcej-jak przez przypadek zaaplikujemy żel za blisko rzęs to zacznie nas szczypać oko. Używam go od 4miesięcy i zużyłam może połowe-wydajny to on jest ..używam bo żal mi tych pieniędzy produkt jest totalnym niewypałem.. nie kupujcie! Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: w połowie 1 opakowania i ostatniego
    Alsou
    20 października 2013 o 12:52
    Porażka
    Jak sobie przypomnę o tym kosmetyku to aż mam mdłości, jeden wielki szajs za 30 zł. Ten cały roll-on nie robi prawie nic. Prawie... ponieważ jedyne co zauważyłam to delikatne chłodzenie. Dosyć przyjemne, ale niestety chwilowe. Inne minusy: - na opuchnięcie (poranne) nie pomaga, nic nie przyśpiesza - cieni pod oczami nie usuwa. Baa, nawet ich nie zmniejsza choćby w niewielkim stopniu. Nic, zero - samo nakładanie na początku było dosyć ciekawe, później stało się denerwujące, bo żeby wydostać kosmetyk trzeba było odchylić głowę i trzymać produkt pionowo. W przeciwnym razie kulka się kręciła ale żel się nie wydostawał - sam żel jak to żel, dosyć rzadki, przez co też nawilżenie znikome - cena! 30 zł za bubel który tyko masuje to przesada Starałam, bardzo się starałam znaleźć jakiś plus i jedyny jaki znalazłam to ładny odcień zieleni. Tak na lekką poprawę humoru, bo ważniejsze działanie a tu kosmetyk poległ. Używam tego produktu od: jakieś 1,5 roku temu, przez nieco ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 20 października 2013 o 12:29
    Zero efektów
    Kupiłam już dawno temu, bo myślałam,ze z moimi cieniami pod oczami coś zdziała..ja naiwna.. Plusy: +stosowanie przyjemne, kulka jest zimna i rano fajnie się stosuje Minusy: -nie działa, nie zmniejsza opuchlizny ani cieni pod oczami -cena za wysoka jak na niepotrzebny gadżet Szkoda pieniędzy i czasu, nie polecam Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno