Toniki i hydrolaty

Garnier Skin Active, Refreshing Botanical Toner with Aloe Extract Aloesowy tonik do twarzy

• 17 kwietnia 2023 o 14:26
    Dobry tonik
    Tonik kupiłam w drogerii ponieważ cena była atrakcyjna, postanowiłam wypróbować. Tonik charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem oraz dobrze oczyszcza i przygotowuję skórę do dalszej pielęgnacji. Tonik jest wydajny oraz opakowanie jest wygodne. Widać ilość zużycia produktu. Nie podrażnia skóry ani nie wysusza.
  • 27 października 2021 o 23:57
    Super odświeża
    Tonik został kupiony na promocji za niewielkie pieniądze. Okazało się że nie jest zły. Oczyszcza, nawilża i co jeszcze odświeża twarz. Używałam lepsze toniki.. ale gorsze również
    Zalety:
    • Tani
    • Wydajny
    • Lekka formuła
    • Odświeża skórę
    • Pięknie pachnie
    Wady:
  • 5 maja 2019 o 9:32
    Ok, ale nie jakiś must have
    Kupiłam ten tonik z czystej ciekawości. Lubię wszystko, co zawiera aloes, więc pomyślałam, że on też może być fajny. Opakowanie całkiem miłe dla oka, przezroczyste, więc dokładnie widać, ile produktu nam ubyło. Przyczepić się mogę do zakretki i generalnie nie wiem, czemu Garnier wciąż to robi i nie słucha wcale, jak kupujący ich produkty mówią, że takie zamknięcie jest głupie, bo produkt przez tą dziurkę nie leci prosto, a wylewa się na boki, więc nakładając go na wacik tracimy część która ląduje na stole, albo na spodniach. Zapach produktu raczej aloesowy nie jest. Pachnie dziwnie, jakby trochę sztucznością, ale nie jest to na tyle mocne, żeby się człowiek miał super czepiać. Jednak zapach to nie jest mocna strona tego toniku. Ja stosowałam go tak, że wylewałam trochę albo na dłoń albo na wacik i jeśli na dłoń to wklepywałam w twarz i czekałam aż się wchłonie, a jak na wacik to siłą rzeczy przecierałam buzię. Tonik wchłania się błyskawicznie dosłownie. Jeśli skóra jest ściągnięta po wcześniejszym umyciu jej to on trochę neutralizuje to uczucie, jednak nie jakoś super. Konieczne jest nawilżenie skóry. Czy on jest odświeżający to... no nie powiedziałabym, zachowuje się jak zwyczajny tonik jakich wiele. Niby ma aloes w składzie, ale ja nie zauważyłam, żeby nawilżenie po przetarciu (czy wklepaniu) nim buzi było przywrócone. Na plus jest wydajność, chociaż generalnie takie produkty są bardzo wydajne, nawet jeśli używamy je dwa razy dziennie. Ten mi starczył na coś koło 3 miesięcy, co za tą cenę uważam za dobry wynik. Przez cały okres używania go moja cera miała wzloty i upadki jeśli chodzi o wysyp niespodzianek (ale to nie jego wina, kilka produktów pod rząd to spowodowało), ale on sam nie zapycha i nie robi ze skórą nic złego, więc pod tym względem jest godny polecenia. W mojej ocenie nie jest to produkt zły, ale też ma kilka minusów, które mi osobiście przeszkadzają (zatyczka, zapach, niewystarczająca redukcja uczucia ściągnięcia skóry), ale nie jest to też taki produkt, żebym miała odradzać komukolwiek jego zakup. Przeciętniak taki.
  • 19 stycznia 2019 o 22:15
    Super produkt
    Super formula, spelnia swoje zadanie. Aloes bardzo dobrze dziala na mojej skore. Po dluzszym uzywaniu widac cera jest gladka i przyjemna w dotyku. Mysle ze moge polecic kazdemu.
    Goska37
    19 stycznia 2019 o 21:55
    Super
    Bardzo fajny tonik. Jeden z lepszych jakie mialam. Zacznijmy od tego, ze opakowanie wyglada calkiem przyjemnie i jest wygodne. Jego dzialanie oceniam rowniez na plus. Jest delikatny dla mojej mieszanej skory z niedoskonalosciami, ale skuteczny. Skora po uzyciu jest oczyszczona, odswiezona, miekka i elastyczna. Do tego cena nie jest wygorowana. Jeden z lepszych produktow Garniera. W polaczeniu z zelem do mycia daje bardzo zadowalajace efekty. Nie moge sie do niczego przyczepic, takze polecam!
    Zalety:
    • Wyglad
    • Wygoda w uzyciu
    • Dzialanie
    Wady:
    • Nic