Toniki i hydrolaty

Norel Dr Wilsz Mandelic Acid, Tonik żelowy z kwasem migdałowym

Norel Mandelic Acid Tonik Żelowy z Kwasem Migdałowym 200ml

• 25 czerwca 2023 o 7:28
    Bardzo dobry tonik
    Bezalkoholową formuła to to czego od dawna szukałam w toniku dobrej jakości gdyż większość tańszych odpowiedników ma w sobie alkohol w mniejszym lub większym stężeniu ale jednak który wysusza moja cerę a do tego przy odkrytych niedoskonałościach powoduje nieprzyjemne pieczenie natomiast ten od Norel dr wilsz ma bardzo dobry skład a do tego formuła żelowa a nie wodna to coś nowego wśród tonikow , bardzo ciekawa opcja i dodatkowo nawadniająca i nawilżająca a do tego odpowiednio oczyszczająca , wydajność może trochę kiepska myśle ze wodne toniki maja większa wydajność ale mimo wszystko żelowa konsystencja jest o wiele lepsza. Wspaniałe oczyszcza tonizuje i zapach lekko owocowo- kwiatowy , naprawdę godny polecenia produkt.
  • 21 sierpnia 2022 o 11:27
    Produkt niezbędny
    Ten kosmetyk jest rewelacyjny. Stosuję go od dawna. Kiedyś mi się skończył i zwlekałam z zakupem kolejnej butelki. Cera się wówczas bardzo pogorszyła. Miałam w młodości bardzo długo uciążliwy trądzik. Były bliny na policzkach. Teraz się nie maluję a koleżanki pytają co używam, że mam tak gładka i zdrowa cerę. Używam go codziennie. Ostatnio znalazłam kolejne rewelacyjne zastosowanie dla tego toniku. Co wieczór wcieram go w stopy. Jest to bardzo łagodny peeling kwasem. Stopy są nawilżone. A wszystkie zgrubienia naskórka robią się widoczne i łatwe do usunięcia. Po tygodniu stopy wyglądają jak po zabiegu a stosowanie codziennie zachowuje ten efekt. Wypróbowałam również na łokciach i kolanach. Lepiej nawilża niż krem czy balsam. Ten tonik wnika w skórę a nie siedzi na wierzchu. Trzeba tylko przeboleć charakterystyczny zapach jaki daje w połączeniu ze skórą. Trochę dziwny.
    Zalety:
    • Wydajny i bardzo skuteczny
  • 10 czerwca 2022 o 22:33
    Pozytywne zaskoczenie warte polecenia
    Bardzo dobry produkt za dobrą cenę. Kupiłam go skuszona pozytywnymi opiniami w sieci i na szczęście się nie zawiodłam. Mam cerę mieszaną z bliznami po trądziku. Po regularnym stosowaniu toniku blizny zaczęły się zmniejszać, wygladzac, po prostu wow. Myślałam, ze nie obędzie się bez wizyty u kosmetyczki, a tu takie miłe zaskoczenie. Z czystym sumieniem polecam.! Produkt znajduje się w wygodnym opakowaniu z pompką i do tego jest bardzo wydajny. Jedna buteleczka starcza na dłuugo
    Zalety:
    • W końcu coś co działa zgodnie z obietnicą producenta
    alemale
    1 marca 2022 o 10:25
    Norel Dr Wilsz, Mandelic Acid, Tonik żelowy z kwasem migdałowym
    Tonik Norel z powodzeniem zastępuje peeling. Używałam go średnio co drugi dzień po wieczornym myciu twarzy. Pięknie usuwa martwy naskórek, wyrównuje koloryt skóry, a także świetnie wpływa na jej kondycję – ujędrnienie czuć oraz widać, a to dzięki regularnemu masażowi. Pozostawienie kosmetyku na noc bez nakładania kolejnych warstw pielęgnacji czasami może rano powodować uczucie ściągnięcia, jednak nawet przy mojej cerze z regularną pracą gruczołów łojowych/suchej (zależy) pojawia się to bardzo rzadko.
    • Formuła
    • Pojemność
  • 14 grudnia 2021 o 9:04
    Bardzo dobry tonik na skórę z bliznami
    Polecam każdemu, kogo nie oszczędził trądzik za młodu ;) U mnie fajnie wygładzał wszelkie świeże nierówności pozostawione bo trądziku. Swój pokonałam dopiero w wieku 25 lat i muszę przyznać, że chyba dzięki temu tonikowi i kremowi z tej serii moja skóra się baardzo poprawiła. Bez obaw mogę wyjść na miasto bez podkładu. Oczywiście, tonik nie zniweluje głębokich kraterów po ropnych cystach, ale wygładzi nierówności. Pomaga też w zaleczeniu pryszczy. Nie polecam jednak nakładać na świeże ranki :D Dodatkowo mam też wrażenie, że koloryt skóry trochę się polepszył. Opakowanie jest estetyczne, proste. Konsystencja: płynno-żelowa, zapach: orzechowy, do przeżycia. Polecam używać w seriach z przerwami kilkumiesięcznymi (w końcu to kwas)
    Zalety:
    • działa, na prawdę poprawia jakość skóry
    • cena adekwatna do działania
    • estetyczne opakowanie z pompką
    Wady:
    • dostępność wyłącznie online