Suche szampony

Isana Trocken Shampoo Helles Haar Suchy szampon do włosów blond

Nasi użytkownicy zostawili 26 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 24 lutego 2025 o 21:03
    Całkiem dobry.
    Samo opakowanie i aplikacja są typowe dla suchych szamponów, więc przejdźmy do sedna.. Dla mnie git! Spełnia swoją funkcję, czyli odświeża wizualnie włosy (dzięki czemu nie widać, że są przetłuszczone), nie pozostawia białego osadu (co często zdarza się przy tego typu produktach, mimo stosowania się do instrukcji) i delikatnie unosi włosy u nasady. Do tego jego cena jest niska.
    kxmilax
    2 lutego 2025 o 19:26
    za taką cenę warto
    Największym atutem tego suchego szamponu od Isany jest atrakcyjna cena. W porównaniu do droższych alternatyw na rynku, oferuje dobrą jakość w niskim budżecie. Odświeża włosy, pochłania nadmiar sebum, a także, co było pozytywnym zaskoczeniem, nadaje objętości. Świetnie sprawdza się w awaryjnych sytuacjach, kiedy nie ma czasu na mycie głowy. Niestety, ma też swoją wadę. Przy końcówce produktu zaczął pozostawiać wyrazistą białą warstwę na włosach, która bywa trudna do usunięcia. Aby uniknąć efektu pudrowej warstwy, trzeba go starannie wyczesać lub bardzo długo strzepać z włosów. Dokładnie potrząśnięcie produktu przed użyciem nie pomagało.
    Zalety:
    • nadaje objętości
    • włosy wyglądają na bardziej odświeżone
    Wady:
    • pod koniec opakowania pozostawia mocno widoczny biały pudrowy efekt
  • 13 października 2024 o 19:49
    Okej!
  • 21 lipca 2024 o 13:43
    Blond i volium
    Suchy szampon od Isana do włosów blond rewelacyjny do używania jak nie masz czasu na umycie włosów czy na upalne dni gdzie szybko włosy się przetłuszczają. Szybka aplikacja, długotrwały efekt świeżości oraz uniesienia. U mnie nawet do dwóch dni po aplikacji rewelacyjnie trzyma świeżość. Nie niszczy włosów tak jak po innych szamponach. Mam włosy blond cienkie i czasami nawet rozjaśnia moje odrosty ciemne. Zapachu jak dla mnie nie ma, choć niektórzy mówią że jest bardzo delikatny. Posiada po rozpyleniu miały proszek dlatego nie nadaje się do ciemnych włosów. Polecam
    Zalety:
    • Odświeżenie i uniesienie.
  • 4 czerwca 2024 o 14:42
    Lubię suche szampony Isany
    Tego typu produktów używam rzadko zazwyczaj w sytuacjach gdy wracam późno do domu i nie mam sił myć włosów. Normalnie myję głowę codziennie bo inaczej na drugi dzień mam włosy mocno przyklapnięte u nasady. Ponieważ jestem blondynką to wybrałam szampon dedykowany właśnie takiemu kolorowi włosów. To że ma dodawać włosom objętości to dla mnie dodatkowa zachęta do zakupu. Produkt zamknięty jest w standardowej metalowej puszce z grafiką w której przeważa kolor żółty. Zapach ma taki nijaki nie mam z czym go porównać. Po prostu pudrowy i kosmetyczny. Po spryskaniu włosów osad jest minimalnie widoczny ale po wyczesaniu nie ma go wcale. Włosy faktycznie są troszkę odbite od nasady i świeże. Zyskują na lekkości . Oczywiście jak użyję go rano to i tak wieczorem myję głowę bo nie wyobrażam sobie chodzić tak kilka dni. Wiem że suchego szampony nie powinno się nadużywać bo może pogarszać stan skóry głowy i powodować swędzenie. Produkt bardzo wydajny biorąc pod uwagę że stosuję max. raz na miesiąc. Polecam bo to dobry i tani zamiennik Batiste.

Zobacz także inne Suche szampony