Kremy i mleczka do włosów

Il Salone Milano Plex Rebuilder Booster Profesjonalny booster do włosów potrzebujących intensywnej pielęgnacji

Nasi użytkownicy zostawili 125 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 lutego 2025 o 14:20
    Uwielbiam
    Prosty kartonik, w którym znajdziemy 4 saszetki. Booster ma gęstą, kremową konsystencję o białym kolorze i przyjemnym luksusowym zapachu fryzjerskim. Kosmetyk genialnie działa na włosy. Sprawia, że są one cudownie gładkie, miękkie i aksamitne w dotyku. Świetnie nawilża, regeneruje i wzmacnia włosy. Włosy są lśniące, mocne i odbudowane. Wydajność również świetna. Najlepszy kosmetyk do włosów z szybkim efektem jaki miałam okazję poznać. Uwielbiam.
  • 1 lutego 2025 o 11:36
    Bardzo fajny produkt
    Booster ten jest zapakowany w bardzo fajne, poręczne opakowania, dzięki którym można z łatwością je zabrać ze sobą nawet i w podroż. Samo opakowanie zawiera 4 mniejsze opakowania. Każde z nich wystarcza mi średnio na 2 mycia. Produkt sam w sobie ładnie pachnie, ma dobrą, nie za rzadką konsystencję dzięki czemu można go wygodnie aplikować na włosy. Produkt stosuję łącznie z szamponem oraz maską tego samego producenta. Dzięki temu widzę jeszcze lepsze efekty. Produkt zastosowany sam, również fajnie się sprawdza. Włosy są wygładzone, miękkie w dotyku. Na bank będę częściej go stosować na swoich włosach. Podoba mi się wydajność i zapach jak najbardziej.
    Zalety:
    • Konsystencja, poręczne opakowanie, zapach
  • 1 lutego 2025 o 9:17
    Świetny produkt
    Booster zamknięty jest w kartoniku, w którym znajdziemy aż 4 saszetki, które wystarcza nam na miesiąc stosowania, gdyż producent zaleca użycie jednej saszetki raz na tydzień. Podoba mi się to rozwiązanie, bo produkt jest szczelnie zamknięty i mamy pewność, że zaaplikujemy odpowiednią ilość na włosy. Moje włosy są dość cienkie, potrafią się szybko przetłuszczać, i dodatkowo mają tendencję do łamania czy rozdwajania się końcówek. Ten produkt jest dla nich idealny. Nadaje nawilżenie, nie obciążając włosów. Dodaje blasku i miękkości. Dobrze je regeneruje i wzmacnia. Efekt utrzymuje się naprawdę długo na włosach. Cena za opakowanie to około 30zl w promocji, także dla mnie jest to odpowiednia cena za takie efekty. Zapach bardzo przyjemny, który utrzymuje się na włosach nawet kilka dni.
  • 29 stycznia 2025 o 21:28
    Booster wzmacniający włosy - efekt, jak po wizycie u fryzjera i to najlepszego
    Booster wzmacniający włosy z linii PLEX REBUILDER ma za zadanie odbudować zerwane połączenia włókien włosowych oraz ich strukturę kapilarną. Co ciekawe nakładamy go po umyciu włosów szamponem, a przed nałożeniem na nie odżywki/maski. Już po pierwszym użyciu moje włosy stały się miękkie, elastyczne, jak i sprężyste. Produkt dogłębnie nawilżył je i przywrócił im dawny blask. Włosy po jego użyciu są, jak po wyjściu z salonu fryzjerskiego. Jak dla mnie jest to innowacyjny kosmetyk do zadań specjalnych, zamknięty w wygodnej tubce o pojemności 15ml. Opakowanie zawiera 4 takie tubki. Dodam, że zawartość jest gęsta i pięknie pachnie. Stosujemy ją raz w tygodniu.
    Zalety:
    • Działanie (efekt, jak po wizycie u fryzjera) dostępność cena zapach
    Wady:
  • 9 maja 2024 o 10:15
    Produkt pozytywnie mnie zaskoczył
    Ogólne wrażenia: Booster ma przyjemną, lekko gęstą konsystencję, która łatwo rozprowadza się na włosach. Nie obciąża ich, a po spłukaniu pozostawia włosy miękkie i jedwabiste. Już po pierwszym użyciu zauważyłam poprawę kondycji moich włosów - były mniej łamliwe i lepiej się rozczesują. Działanie: Zauważyłam znaczącą poprawę kondycji moich włosów. Są one teraz bardziej nawilżone, lśniące i mniej łamliwe. Łatwiej się rozczesują i nie elektryzują się. Booster zdecydowanie pomógł mi w odbudowie struktury włosa i przywrócić im zdrowy wygląd. Plusy: + Intensywnie pielęgnuje włosy + Nawilża i odżywia + Wzmacnia i odbudowuje strukturę włosa + Ułatwia rozczesywanie + Nadaje włosom blask + Nie obciąża włosów + Wygodny w użyciu Minusy: - Jedynym minusem jest cena produktu, która dla niektórych może być zbyt wysoka. Czy polecam? Zdecydowanie tak! Il Salone Milano Plex Rebuilder Booster to produkt, który spełnił wszystkie moje oczekiwania i stał się moim ulubionym boosterem do włosów. Polecam go wszystkim, którzy szukają intensywnej pielęgnacji dla suchych, zniszczonych lub łamliwych włosów.