Kremy uniwersalne

E45 Cream Dermatologiczny krem do cery suchej i problemowej

• 18 stycznia 2019 o 0:25
    Opinia
    Krem dermatologiczny E45. Przynosi ulgę w wielu dolegliwościach związanych z suchą, łuszczącą się, swędzącą i pękającą skórą. Łagodzi podrażnienia w wyniku działania promieni słonecznych, jak również z powodu używania detergentów. Może być używany do pielęgnacji skóry w takich stanach chorobowych jak: łuszczyca, egzema, tzw. "rybia łuska" oraz zapalenie skóry. Nadaje się do pielęgnacji całego ciała. Jest Super kremem dla dłoni w tak zimne dni. Ja stosuję go również jako maseczka na skórę twarzy i widzę jak ładnie mi on zabezpiecza moją skórę przed utratą nawilżenia
    Zalety:
    • zabezpiecza skórę
    Wady:
    Dula91
    3 lutego 2015 o 13:26
    SUUUPER
    Mam skórę twarzy łuszczącą. Po nalożeniu podkładu a przed nim bazy może z 30minut wygląda dobrze a poźniej robią się nieestetyczne skórki. Próbowałam wszystkich kremów o jakich czytałam i słyszałam, że są dobre na suchą lub odwodnioną skórę. Aż kilka dni temu kupiłam w superdrug produkt w małej tubce bo nie wiedziałam czy będzie dla mnie. Okazało się, że po pierwszym użyciu była różnica. Żegnajcie nieestetyczne skórki. Polecam gorąco produkt!!!! Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 5 marca 2014 o 15:15
    Tak tak tak!
    Fantastyczny! Mam ogromne problemy z suchą skórą która nie znosi intensywnie nawilżających kremów bo zwykle ją jeszcze bardziej podrażniają. Ale nie ten! Zawsze mi uratuje skórę i rąk i twarzy. Absolutnie nie podrażnia, kładę go nawet na powieki. Leczy skórę nawet poparzoną. Ze swojej głupoty przesadziłam na solarium ( a co tam jeszcze parę minutek i będą ładniej opalona) i spaliłam twarz tak, że już myślałam, że już nigdy więcej nie będę mogła wyjść na słońce. Każdy krem momentalnie się wchłaniał, a na dodatek piekielnie szczypał (nawet te na opażenia i po opalaniu). Wtedy przyszedł mi na ratunek E45. Dzieki temu, że pozostawia filtr, skóra była cały czas nawilżona i mogła się szybciej zregenerować. Jest na tyle delikatny, że absolutnie nie podrażniał popażonej skóry. Ze względu na to, że długo się wchłania kładę go na noc. Rano skóra wygląda jak nowa. Polecam!
    Suzanne
    4 maja 2013 o 13:13
    Doskonaly gesty krejm dla skory potrzebujace ochrony i nawilzenia
    Bardzo gesty i wydajny krem dobrze natluszczajacy skore calego ciala. Jest hypoalergiczny i moze byc stosowany przez osoby ze skrajnymi alergiami lub stanami zapalnymi, bardzo czesto (w UK) to jeden z niewielu kremow dostepnych na oddzialach szpitalnych. Ja uzywam go najczesciej do zmiekczania skory na stopach i nawilzania rak; musze przyznac, ze po raz pierwszy go kupilam nie znajac marki i bylam pod wielkim wrazeniem od pierwszego posmarowania stop. Dzisiaj, przez porownanie stwierdze, ze przewyzsza jakoscia krem o stop Clarins. Nie pachnie niczym, jak tylko swoim skladem. Jest stosunkowo ciezki; nie jestem pewna, czy moze zapychac. Jest dostepny rowniez w formie mleczka. Wolno sie wchlania i pozostawia film ochronny na skorze; ale w tego typu kremach o to dokladnie chodzi.
  • 3 września 2012 o 22:58
    kojacy
    Super krem dla każdej skóry. Moja skóra jest normalna, miejscami sucha. Krem sprawdza się w obu przypadkach. Pięknie koi moje ciało i leczy i łagodzi czerwone plamki skazy białkowej mojego dziecka, poza tym jest dla nas super nawilżaczem do skóry całego ciała. Duże opakowania starcza na dość długo, u mnie na pół roku stosowania dwa razy dziennie na całe ciało moje i mojego synka. Polecam osobom, które chca kupić wydajny, delikatny i bezzapachowy krem do skóry całego ciała. W UK dostępny w aptekach i Boots, a w Polsce m.in. na allegro. Mały minus za cenę 500ml ok 50zł na allegro (mógłby być odrobinkę tańszy) co nie zmienia faktu, że go uwielbiam i pewnie jeszcze kupię. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 op. 500ml