Kremy uniwersalne

Bielenda Manuka Honey Nutri Elixir, Odżywczo – nawilżający krem dzień/ noc

HOBB
Bielenda Odżywczo-nawilżający krem dzień/noc cera sucha i wrażliwa
Bielenda Manuka Honey Krem do Twarzy Odżywczo-Nawilżający
Bielenda MANUKA HONEY NUTRI KREM DO TWARZY DZIEŃ I NOC 50ML

• 17 marca 2025 o 22:21
    Naprawdę dobry krem
    Od dłuższego czasu szukałam kremu, który dobrze nawilży moją suchą cerę, nie będzie za ciężki, a przy tym sprawdzi się pod makijaż. Krem od Bielendy naprawdę pozytywnie mnie zaskoczył. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moja skóra jest przyjemnie miękka i nawilżona, bez uczucia ściągnięcia. Krem ma bogatą konsystencję, ale nie jest tłusty ani lepki za to szybko się wchłania i zostawia delikatnie otulającą warstwę ochronną na skórze. Cera wygląda na zdrową i promienną. Dla mojej suchej cery to naprawdę świetny wybór, zwłaszcza za tak przystępną cenę. Na pewno kupię go ponownie! Jeśli masz cerę suchą, która potrzebuje konkretniejszego nawilżenia ale jednak krem nie może być zbyt ciężki to ten krem będzie idealny! Polecam serdecznie.
  • 3 października 2024 o 1:08
    Dobry zawodnik
    Bielenda Manuka Honey Nutri Elixir, odżywczo-nawilżający krem dzień/noc, to produkt, który ma wiele zalet, zwłaszcza jeśli chodzi o nawilżenie skóry. Jego konsystencja jest dość gęsta, ale bardzo łatwo się rozprowadza, dzięki czemu nie trzeba używać dużej ilości na jedno zastosowanie, co sprawia, że krem jest naprawdę wydajny. Skóra po jego użyciu jest gładka i przyjemnie miękka. Co do minusów, osobiście nie do końca odpowiada mi jego zapach – jest trochę specyficzny, co może niektórym przeszkadzać. Dodatkowo krem potrzebuje trochę czasu, żeby się wchłonąć, więc jeśli zależy ci na szybkim działaniu, może to być mały minus. Mimo tego, po wchłonięciu cera jest dobrze nawilżona i wygląda zdrowo. Jeśli chodzi o cenę, uważam, że mogłaby być nieco niższa, zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że krem jest dobry, ale niepozbawiony drobnych wad
    Zalety:
    • Gęsty i fajnie się rozprowadza,
    • Nie trzeba kłaść dużo na twarz,
    • Mogę używać go na twarz, szyje i dekolt
    Wady:
    • zapach, dziwny przytłaczjący
  • 19 marca 2024 o 14:30
    Przyjemniaczek
    Przypadł mi do gustu ten krem, Konsystencja jest średnia, nie gęsta, nie lejąca, ale czuć że krem jest bogaty i odżywczy. Pięknie pachnie miodem, co umila czas spędzony na pielęgnacji. Świetnie sprawdza się rano pod makijaż, a także na noc i tu już nakłada go trochę grubiej. Nie uczula, nie podrażnia, ani nie zapycha skóry. Twarz po stosowaniu jest nawilżona, odżywiona i zregenerowana.
    mm2991
    13 marca 2024 o 6:05
    Bardzo przyjemny
    Krem charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem i fajną konsystencją nie zbita i nie zbyt lekką. Krem łatwo się rozprowadza i szybko się wchłania nie pozostawiając tłustego filmu ani lepkiej warstwy. Krem nawilża cerę ale zdecydowanie zbyt słabi dla cery suchej. Wygładza i dodaje świeżości. Współgra z makijażem . Nie roluje się i nie ściera. Dość wydajny i cena atrakcyjna.
    Dodonta
    11 grudnia 2023 o 8:18
    Lekka formuła
    Właśnie kupiłam 2 kolejne ! jeden dla narzeczonego, który ciągle mi podbierał ten krem :) używam go rano pod makijaż, na noc i czasami w trakcie dnia. Mimo, że jest to krem na noc ma DOśĆ lekką formułę i świetnie się wchłania, Nawilża natychmiastowo