Kremy uniwersalne

Clarena Hyaluron 3D Line, Hyaluron 3D Cream Ultra-nawilżający krem z 3 rodzajami kwasu hialuronowego

kosme.pl
Clarena Hyaluron 3D ultra nawilżający krem 50ml
Clarena Hyaluron 3D Line

• 18 września 2024 o 21:19
    Polecam
    Posiadam miniaturkę. Krem ma lekką konsystencję, ale sam w sobie jest bogaty i posiada przyjemny wręcz luksusowy zapach. Bardzo szybko się wchłania intensywnie nawilżając skórę. Nadaje się pod makijaż, a cera po jego użyciu jest świetnie wygładzona i miękka w dotyku. Wydajność również wydaje się w porządku. Polecam.
    Inne
  • 7 czerwca 2024 o 13:49
    Bez rewelacji
    Zacznę od tego, że miałam nadzieję, że ten krem będzie super nawilżał. Nawilża, ale nie powiedziałabym, że w jakimś super stopniu, raczej tak normalnie. Opakowanie wygląda dosyć tanio jak na jego cenę, ale nie czepiam się, bo nie o opakowanie tutaj chodzi. Konsystencja średnio gęsta, w sumie od kremu, który miał być super nawilżający spodziewałam się bardziej gęstej konsystencji. Po nałożeniu na twarz wchłania się dosyć szybko, zostawia lekką powłoczkę, ale ona wchłania się po kilkunastu sekundach. Ogólnie taki sobie krem, nie wiem nawet, co więcej napisać, bo ani mnie ziębił, ani grzał. Nic nie zrobił, ale też nie zaszkodził. Nawilżenie zdecydowanie za małe, żeby go jakkolwiek zachwalać.
    melody7
    1 maja 2024 o 21:54
    Dobry wybór, ale... szukam dalej
    Kosmetyki marki Clarena znam od dawna, ale dotychczas wypróbowałam tylko jeden produkt. Skusiła mnie zawartość kwasu hialuronowego. Czy spełnia on swoje zadanie? I tak, i nie. Skóra jest lepiej nawilżona, ale zmarszczki zostały na swoim miejscu :P Plus za kremową, delikatną konsystencję, minus za zapach, który kojarzy się z mocno chemicznymi kremami. Opakowanie nie zachwyca, podobnie jak wydajność. Jest dobrze, ale mogło być lepiej. I dlatego mówię "Ok", ale szukam dalej swojego kremu marzeń :)
    Zalety:
    • marka
    Wady:
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 18 marca 2021 o 10:17
    Idealnie nawilżenie
    Produkt ten przetestowałam na początku nie znając tej firmy. Jednak pokochałam produkty tej marki od pierwszego użycia. Krem ma lekką konsystencję, która szybko się wchłania oraz łatwo rozprowadza na skórze. Przede wszystkim bardzo intensywnie nawilża naszą skórę. Pozostawia naszą skórę gładką oraz miękką. Idealnie nadaje się pod makijaż. Jak dla mnie jeden z lepszych nawilżających kremów, które nie zapychają, lecz nawilżają odpowiednio naszą skórę,
    KIN0183
    11 marca 2021 o 10:37
    Dobre nawilżenie ale ...
    Krem dostałam razem z tonikiem tej samej serii w prezencie. I oba produkty robią swoją robotę, ale przy kremie pojawia się jedno ale..., są więc plusy i jdwa minusy. Zacznę od plusów: 1.opakowanie-szklany słoiczek, prosta grafika, mimo paru upadków jeszcze jest w całości 2.konsystencja- z jednej strony lekka, z drugiej jakby woskowa 3.zapach-delikatny, przyjemny 4.efekt po - skóra dobrze nawilżona, nie wołająca o dodatkową porcję nawilżenia w ciagu dnia ( mam suchą cerę), skóra również bez oznak zmęczenia, lekko ujędrniona. I minusy: 1.piewszy który jest połączony z efektem po : ja muszę nakładać dwie warstwy tego kremu podczas aplikacji ,czyli najpierw jedna po chwili druga ( jeszcze coś takiego mi sie nie zdażyło)- bo po piewrszej aplikacji moja cera woła o jeszcze ( jest napięta i ściągnięta jakbym kremu nie dała). 2.wydajność - przez podwójną aplikację 2 razy dnia ,kremu zużywa się w tempie ekspresowym , mam go już półtora miesiąca i prawie kończę słoiczek. Miałam już kiedyś krem z Clareny do cery naczynkowej i tam wystarczyła jedna warstwa, przy Kozim Mleku z Ziaji też wystarcza jedna warstwa to czemu tu muszę dawać dwie?. Czy go kupię jeszcze tego nie wiem , niby wszystko z nim ok , ale ta podwójna aplikacja trochę go odrzuca z listy zakupów.