Wody toaletowe męskie

Antonio Banderas Blue Seduction For Men Woda Toaletowa 50 ml

Edytaj7
    7 marca 2020 o 22:02
    Strzał w dziesiątkę
    Mąż dostał "Blue Seduction' w prezencie na urodziny. I muszę przyznać, że od razu przypadła mi do gustu. Zapach jest intensywny ale nienachalny, świeży. Taki akurat na co dzień. A przy tym ma w sobie to coś. Trwałość jest naprawdę dobra. Jak na razie wszystkie inne perfumy poszły w odstawkę. Polecam dla Pana w każdym wieku.
    • intensywność
    • trwałość
    • projekcja
    • flakonik
    Wady:
  • 29 stycznia 2019 o 10:57
    Jestem w nich zakochana
    Używa ich mój mąż, i jestem w nich zakochana. Są bardzo męskie, świeże, trochę sportowe. Nie są ciężkie i mdle, raczej maja dużo młodzieńczej lekkości, ale nie wpływa ona na ich trwałość. Zapach mocno odbiega od typowo świeżych i sportowych zapachów męskich, ma swój charakter, fajnie się rozwija, do tego perfumy te należą raczej do tańszych, a ich trwałość i jakość jest naprawdę świetna!
    Zalety:
    • Zapach, trwałość, cena
    Wady:
    Gangola
    7 września 2018 o 13:37
    Niebieski uwodziciel
    Jest to zdecydowanie zapach świeży, ale z "tym czymś" - z charakterem. Jest to typ zapachu, który bardzo odpowiada mojemu mężowi, który właśnie zazwyczaj wybiera zapachy z niebieskim "soczkiem". W pierwszej chwili po psiknięciu wyczuwam w nim... mojito, co zapewne jest wynikiem połączenia bergamotki i mięty. Zapach rozwija się i nieco ociepla, ale cały czas pozostaje w kategorii wodno-świeżego zapachu. Uwielbiam go na moim mężu, jemu też się bardzo spodobał. Pasuje do wielu okazji . Trzyma się długo zarówno na skórze, jak i na ubraniach.
    Zalety:
    • piękny zapach
    • dobra cena
    • ładna butelka
    W perfumerii
  • 11 stycznia 2011 o 23:29
    Seksowne
    Jak za tę kasę - jest to strzał w 10 ! Zapach pięknie się rozwija na ciele, nie potrafię dokładnie zdefiniować poszczególne nuty, ale ja czuję w nim przede wszystkim melon, lód i słodycz tak lepką jak wata cukrowa ;) Jest baardzo trwały. Osobiście uwielbiam jak mój facet nim pachnie Używam tego produktu od: kiedys Ilość zużytych opakowań: 50 ml
  • 2 lutego 2010 o 5:13
    o tak! :)
    Nie lubię typowo świeżych zapachów męskich (damskich również:)). Ten, choć ma trochę takich nut (i przy pierwszym zderzeniu z zapachem czuć właśnie je), to jednak w składzie ma coś jeszcze (przypuszczam, że to kardamon, drzewo cedrowe i być może gałka muszkatołowa), co mnie urzeka ;). Zwykle przypadają mi do gustu męskie pachnidła, w których jest piżmo i są raczej cięższe. Nie sądziłam więc, że zapach lekki może wydać mi się pociągający i aż tak na mnie działać ;). Elegancki flakon, cena nie wygórowana (allegro). Zapewne będę chłopakowi co jakiś czas marudzić, aby wracał do tego zapachu:) (oczywiście jemu też się podoba). Używam tego produktu od: ok 2 lat (z przerwą) Ilość zużytych opakowań: 2