Podkłady

Artdeco Sun Protection, Powder Foundation SPF 50 Podkład w kompakcie

• 5 listopada 2023 o 13:51
    Puder 50 spf
    Szukałam jakiegoś pudru za ok 50,60 zł żeby nie wydawać majątku za puder mineralny 50 spf w kwocie 250 zł i pod tym względem jestem zadowolona ,puder jest tani Opakowanie podręczne bez zarzutu Kolor pudru ,dość specyficzny ciężki beż który na twarzy wygląda średnio Nie mniej jednak najważniejsza dla mnie jest ochrona spf Zużyje całe to opakowanie ale będę szukać czegoś innego Puder jest ok ale bez szału Natomiast myślę że warto zaryzykować jeśli ktoś szuka takiego pudru z spf 50
    Zalety:
    • Tani
  • 6 lipca 2022 o 12:07
    Super
    Długo szukałam zastępcy Shiseido sun (kiedyś była wersja w kompakcie pudrowa). - jest! Większość podkładów w kompakcie z wysokim filtrem ma kremową konsystencję i jest lepka albo się świeci i wymaga przypudrowania. Ten podkład można stosować na sucho lub na mokro (ja używam go na sucho). Sprawdza się świetnie, Jest doskonały w podróży czy na wyjeździe, gdy nie mamy możliwości i warunków, aby robić pełny makijaż. Recencuję kolor 20 cool beige - jest ładnym beżem, ale nie ziemistym ani nie żółtym. Do podkładu jest dołączona gąbeczka w osobnej przegródce.
    Zalety:
    • krycie
    • cena (jak kupiłam go w promocji za ok. 30zł)
    • kolory
    • wysoki faktor
    Wady:
    • dostępność - jedynie w necie