Dezodoranty i antyperspiranty dla mężczyzn

Adidas For Men, Climacool, Anti-perspirant 48 h Antyperspirant w sprayu dla mężczyzn

• 1 lutego 2022 o 12:16
    Dobry i skuteczny
    Antyperspirant w wygodnym opakowaniu, o bardzo ładnym męskim zapachu. Antyperspirant świetnie chroni przed potem. Nie zostawia śladów i nie brudzi ubrań. Cenowo jest ok a i tak często można kupić w promocji. Produkt wydajny i nie podrażnia skóry.
  • 19 maja 2021 o 22:17
    Przyjemny, męski, łagodny, ale długotrwały zapach
    Ten dezodorant używa własnie mój partner i jest bardzo, bardzo zadowolony. Po pierwsze ma bardzo ładny, świeży, męski, ale za razem dość łagodny zapach. Zapach jest naprawdę przyjemny dla nosa, na pewno nie przesadnie intensywny i duszący co idzie spotkać w innych dezodorantach. Spray rozpyla się bardzo łagodnie, daje przyjemne uczucie. Co najważniejsze antyperspirant bardzo skutecznie chroni przed potem i nieprzyjemnym zapachem. Wystarczy użyć raz i do wieczora pozwala czuć się komfortowo bez względu na stopień aktywności. Zapach choć łagodny dla nosa, to za to bardzo długotrwały. Produkt nie podrażnia, nie uczula. Świetna jakość w przystępnej cenie. Teraz już wiem, na pewno, że antyperspiranty Adidas biją na głowę dezodoranty innych marek! Są rewelacyjne. Delikatne, a zarazem skuteczne. Estetyczne opakowanie z charakterystycznym logo to dodatkowy plus. My mamy opakowanie 200 ml kupione za 8,99 w Biedronce , więc cena też bardzo atrakcyjna.
    Zalety:
    • ładny, łagodny, przyjemny męski zapach
    • bardzo skutecznie chroni przed potem
    • nie podrażnia
    • cena w promocji
    alboco
    26 października 2020 o 19:51
    Nadaje się także dla kobiet
    Czasem używam antyperspirantów dla mężczyzn, zwłaszcza latem, kiedy pocę się bardziej niż zwykle. Tym razem kupiłam produkt firmy adidas, ponieważ akurat był w promocyjnej cenie. Opakowanie jest estetyczne, klasyczne, zapewnia wygodną aplikację. Antyperspirant ma świeży "męski" zapach, nie jest zbyt silny czy duszący. Dezodorant nie spowodował u mnie podrażnień ani pieczenia skóry pod pachami. Jest skuteczny, chroni przed poceniem przez cały dzień. Z tymi 48 godzinami to jednak spora przesada. Jeśli chodzi o wydajność, oceniam jako przeciętną dla tego typu produktów. Nie zauważyłam, aby jego działanie było uzależnione od ilości ruchu i wysiłku w ciągu dnia, natomiast mogę powiedzieć, że jest bardzo skuteczny niezależnie od warunków pogodowych i sytuacji.
    Zalety:
    • skuteczność
    Wady:
    • nie chroni przez 48 godzin, jak zapewnia producent
  • 16 lutego 2020 o 20:13
    Przetestowałam na sobie,działa :)
    Mam taką manię testowania męskich produktów na sobie :D tym razem też tak było, dezodorant otrzymał w prezencie z innymi kosmetykami syn, jednak zaczął używać go mąż( bardzo przypadł mu do gustu ) a także ja przez weekend. Opakowanie klasyczne dla marki Adidas, nie ma co się rozpisywać bo design każdy widzi, lekki, spray działa bez zarzutu. Zapach typowo męski, rześki czuć efekt chłodzenia, u mnie przeszedł test przy sobotnim sprzątaniu :D -oczywiście pozytywnie, faktycznie im więcej się ruszałam zapach był "aktywowany" niwelował zapach potu, nie zostawił śladów na kolorowych ubraniach,także brawo.
    Zalety:
    • skuteczny
    • chłodzący zapach
    Kris_88
    14 lutego 2020 o 19:10
    Skuteczny
    Używałem różnych antyperspirantów, drogich, tanich, z aluminium i bez, ale skuteczny okazał się tylko Adidas Climacool. Ładnie pachnie i nawet po całym dniu pracy, nadal nie czuć potu. Obie wersje, w sprayu i w kulce, są równie dobre.
    Zalety:
    • Skuteczność,
    • Jakość/Cena,
    • Ładny zapach.
    Wady:
    • Duża zawartość aluminium.