Tusze do rzęs

Oriflame The ONE, 5-in-1 Wonder Lash XXL Mascara Tusz do rzęs

Nasi użytkownicy zostawili 29 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 7 marca 2024 o 8:58
    Zaskakująco zły
    Zawsze lubiłam tusze od oriflame, ale ten mnie mocno zawiódł. On wcale nie maluje ani od razu po otwarciu, ani po tygodniu, ani po miesiącu czy dwóch, ani w ogóle. Kupiłam dodatkowo taką bazę białą pod tusz i to trochę pomogło, ale problemem tego tuszu jest to , że szczoteczka nie zostawia produktu na rzęsach, mimo, że wygląda obiecująco. Tusz kupiłam przez internet, był nowy i zafoliowany. Sądzę, że to wina formuły samego tuszu. Namachamy się, stracimy mnóstwo czasu a efekt mizerny lub wręcz totalnie go nie ma. Nie wiem czy to nie był mój ostatni zakup w tej marce.
  • 25 sierpnia 2022 o 14:33
    bardzo dobry tusz
    Tusze z serii Wonderlash znam i używam od dawna. Tę wersję kupiłam kilka miesięcy temu i, o dziwo, nadal jest w pełni świeża ( używam zazwyczaj kilku maskar na zmianę ). Ale to cecha tuszy z tej serii, że pozostają dłużej świeże niż inne marki. Tusz jest wszechstronny - pięknie rozdziela rzęsy, podnosi je, pogrubia i wydłuża. Już po dwóch warstwach mamy firaneczkę podkreślonych, idealnie rozdzielonych rzęs. Dziś akurat mam 3 warstwy, a rzęsy nadal wyglądają lekko, nie są nadmiernie obciążone tuszem, zero sklejonych rzęs itp. Trwałość również bez zarzutu, nic się nie kruszy, nie rozmazuje. Szczoteczka bardzo wygodna, idealnie rozdziela rzęsy. Jestem zadowolona.
    Kamkruk
    23 stycznia 2022 o 17:39
    nie wiem, dlaczego ma tyle pozytywnych opinii
    Nie jestem wymagająca, jeżeli chodzi o zakup tuszu do rzęs. Moje rzęsy są mocne i dlugie, a ten kosmetyk sprawia, że stają się nagle rzadkie i sklejone. Nie podkreśla ich długości. Na plus jedynie ładne opakowanie...
    Zalety:
    Wady:
    • cena, działanie
  • 24 października 2021 o 14:14
    Jest świetny!
    Uwielbiam tradycyjną mascarę Wonder Lash od Oriflame, jednak pewnego razu zachęcona dużą promocją skusiłam się na tą, czyli Wonder Lash5w1 XXL. Byłam ciawa, czym się różni od swojej siostry w cidemniejszym opakowaniu :) Z ciekawością przeszłam do testowania. Super sprawa, że zamawiając otrzymujemy produkt zafoliowany przez produkcenta. Dzięki temu mam pewność, że nikt przede mną nie otworzył produktu, chociażby w celu sprawdzenia szczoteczki. Sama szczoteczka jest genialna. Doskonale wyprofilowana, dosyć elastyczna, włosków jest dużo, z jednej strony są krótsze, natomiast z drugiej dłuższe. Malowanie rzęs jest dzięki temu proste i przyjemne....a jakie efetowne! Konsystencja mascary od samego poczatku jest idealna. Nie za rzadka, nie za gęsta. Czerń intensywana. Bardzo łatwo i szybko można tym tuszem wyczarować mega gęste, czarne i super wydłużone rzęsy. Tusz ten nie skleja w ogóle rzęs, nawet w pierwszych dniach krótko po otwarciu nie ma tego problemu. Silikonowa szczoteczka jest delikatnie wygięta, co pozowala podreślić każdą nawet najmniejszą rzęskę. Tusz na oku jest bardzo wytrzymały, nic się nie kruszy, nie rozmazuje. Makijaż zostaje w idealnym stanie do wieczora. Tusz ten nie podrażnia wrażliwych oczu, nigdy nie spowodował u mnie łazawienia, nawet w słoneczne dni. Zauważyłam też, że ta maskara jest o wiele bardziej wydajna niż inne tusze znanych marek. Wonder Lash zawsze wystarcza mi na kilka miesięcy. Jestem bardzo zadowolona i z pewnością zaupię ponownie. Tym bardziej, że tusz ten idzie dostać w rewelacyjnej cenie 12-15 zł! Jakość w tej cenie jest najlepsza.
    Zalety:
    • opakowanie zafoliowane
    • idealnie wyprofilowana silikonowa szczoteczka z krótszymi i dłuższymi ,,włoskami"
    • konsystencja tuszu od poczatku do końca okresu używania
    • super wydłuża,lekko unosi
    • pogrubia i zwiększa objętość
    • rozdziela rzęsy, nie skleja ich
    • wydajność produktu
    • cena w promocji
    Wady:
    • brak, poza oczywiście cena regulatrną , ale warto poczekać na promocję
  • 15 czerwca 2021 o 16:34
    Super wydłuża
    Z natury mam rzęsy krótkie, ale gęste. Uważam że maskara super wydłuża rzęsy oraz precyzyjnie rozdziela. Kupiłam na promocji za około 16 zł, więc za taką cenę efekt super. Nie skleja rzęs oraz nie odbija się na powiekach, dodatkowo nie kruszy się podczas dnia. Jest dostępne tylko w Oriflame, ale często jest w katalogach, bez problemu można go dostać w dobrej cenie. Zużyłam kilka i myślę że będę często do niego wracać. Jedynym minusem jest to że szybko się skończył ☺
    Zalety:
    • super wydłuża
    • nie skleja
    • nie kruszy się
    Wady:
    • dostępny tylko w oriflame
    • nie jest wydajny
    U konsultantki

Zobacz także inne Tusze do rzęs