Płyny do kąpieli

Nutridome Żel do mycia ciała z kozim mlekiem `Ukojenie i nawilżenie`

Beatasb
    2 czerwca 2024 o 13:10
    Delikatnie oczyszcza
    Lubię go, to naprawdę fajny przyjemniaczek. Żel oczyszcza, ale bardzo delikatnie, bez niepotrzebnego podrażniania skóry. Po kąpieli czy prysznicu skóra jest miękka, nie krzyczy od razu o balsam. Dodatkowo na plus zasługuje przyjemny, delikatny zapach, który mi kojarzy się z czystością. Podkreślam, że jeżeli chodzi o recenzje żeli pod prysznic to dla mnie to są po prostu kosmetyki oczyszczające. Nie oczekuję od nich cudów. Mają myć i nie robić krzywdy, ten się w tym świetnie sprawdza więc ja polecam. Wydajność jest bardzo dobra.
  • 8 maja 2024 o 20:39
    Aksamitny żel do mycia ciała
    Żel do mycia ciała ma fantastyczną konsystencję i bardzo delikatny zapach - jest aksamitny, bardzo dobrze się go rozprowadza, nawet niewielka ilość (1-2 pompki) wystarczy, aby umyć całe ciało. Ciało po umyciu jest dobrze nawilżone, a żel pozostawia delikatny zapach, który utrzymuje się przez dłuższy czas. Żelu używam do całego ciała (zdarzę się, że nawet do twarzy) i nigdy mnie nie podrażnił, wręcz przeciwnie, nie raz ukoił moją przesuszoną lub podrażnioną skórę. Żelu używa cała rodzina (również dziecko z atopia), także jest to dodatkowy plus, bo okolica wanny/prysznica jest estetyczna (brak kilku różnych żeli do kąpieli, a mamy tylko jedno ładne opakowanie ;) ) Na plus zasługuje również same opakowanie - półlitrowa biała butelka (bez krzykliwych kolorów i napisów) z praktyczną pompką do aplikowania produktu. Poza doznaniami fizycznymi, warto zwrócić uwagę na dobry skład produktu
    Zalety:
    • Aksamitna konsystencja, delikatny zapach, długotrwale nawilżenie, ukojenie podrażnionej skóry
  • 7 kwietnia 2023 o 6:42
    Ulubiony żel pod prysznic
    Cudowny zapach i konsystencja. Ciało po myciu nie jest tępe, ale przyjemne w dotyku. Opakowanie, dzięki któremu nie marnuję żelu. Na pewno do niego wrócę!
    Zalety:
    • Zapach, konsystencja, wygodna butelka z pompką.
  • 17 grudnia 2021 o 21:48
    Bardzo dobry żel pozostawia skórę dobrze nawilżoną i cudownie pachnącą....
    Żel do mycia ciała z kozim mlekiem marki NUTRIDOME W składzie znajdziemy przede wszystkim ekstrakt koziego mleka który stanowi bogate źródło kwasów z grupy omega-6 oraz witamin A i E, które działają odmładzająco, ochronnie i odżywczo, kwas mlekowy, glicerynę a także prowitaminę B5. Mimo SLS wysoko w składzie żel nie podrażnił mojej skóry ani jej nie wysuszył. Zamknięty jest w nieprzezroczystej plastikowej butelce z pompką a jego pojemność to 500 ml, jest bardzo wydajnym produktem. Konsystencja jest dość płynna i aksamitna w białym kolorze. Zapach jest cudowny, słodki i mleczny,dość długo utrzymuje się na skórze. Żel dość dobrze się pieni tworząc aksamitną pianę, która doskonale myje ciało.Po kąpieli skóra jest nawilżona, gładka i miła w dotyku. Na pewno nie raz sięgnę po niego ponownie, jak najbardziej polecam wypróbowanie.
    Zalety:
    • skuteczność
  • 18 listopada 2021 o 22:39
    Polecam
    Ogromnym atutem tego żelu jest zapach. Używałam go nawet do przemywania blizny po cesarskim cięciu. Skóra po nim pięknie pachnie, jest nawilżona. Czułam się dopieszczona po jego użyciu.
    Wady: