Toniki i hydrolaty

Mohani Hydrolat różany odmładzający

Mohani - Hydrolat różany 100 ml 100 ml

PAUNI
    2 października 2022 o 19:25
    Bardzo dobry i pięknie pachnie
    Hydrolat zamknięty został w butelce z atomizerem. Na minus jest to, że nie jest szklana a atomizer nie rozpyla mgiełki tylko mocny strumień. Ja najbardziej lubię nasączać sobie płatek kosmetyczny i tak przemywać- tonizować skórę. Używam rano i wieczorem. Hydrolat jest produktem naturalnym i pachnie jak najprawdziwsza róża. Doskonale napina skórę, tonizuje, oczyszcza. Nie wysusza. Dobrze niweluje niedoskonałości i normalizuje sebum. Nie zauważyłam działania przeciwzmarszczkowego ale pewnie to napięcie skóry daje efekty. Używam go przed nakładaniem dalszej pielęgnacji. Bardzo dobrze się u mnie spisał. Dodatkowo produkt marki był bardzo ładnie zapakowany z cudiwnym przesłaniem na kartoniku:)
    Otrzymałam do testów od marki/producenta
  • 28 lipca 2022 o 23:17
    Chyba miałam pecha
    Lubię hydrolaty, a z firmą Mohani nie miałam wcześniej do czynienia dlatego pierwszy wybór padł właśnie na ten produkt. Podoba mi się, że ma krótki, naturalny skład - to w 100% hydrolat z róży damasceńskiej. Wyciąg z róży działa kojąco i łagodząco, wyrównuje koloryt cery i zmniejsza widoczność zaczerwienień. Opakowanie to plastikowa buteleczka z atomizerem - szkoda, że nie jest szklana ale ten hydrolat ma niską cenę więc jest to nieco zrozumiałe. Niestety chyba miałam pecha i możliwe, że trafiłam na zepsuty produkt bo mój egzemplarz strasznie śmierdział :( Wiem jak pachnie hydrolat różany i to na 100% nie to. Zapach był stęchły, zgniły i przyprawiał mnie o mdłości. Jeszcze trzeba było psiknąć tym w twarz :D Wydaje mi się, że nie może to być normalny zapach tego hydrolatu. Do tego produktu już nie wrócę ale firmy Mohani nie skreślam.
    Zalety:
    • Skład
    Wady:
    • Zapach - choć wydaje mi się, że ja pechowo trafiłam
    • Plastikowe opakowanie
    Gogo145
    6 lipca 2022 o 20:31
    Totalny relaks
    Najpierw dokładne oczyszczenie skóry twarzy, potem hydrolat i następnie poranna kawa, tak właśnie wygląda mój początek dnia w zasadzie codziennie podobny , przy czym o ile kawa jest od lat ta sama, o tyle upodobania do hydrolatów zmienne. Ostatnio" upodobałam " sobie hydrolaty różane, które dobrze wpływają na moją skórę . Recenzowany produkt znajduje się w ciemnobrązowej , plastikowej obudowie z zieloną etykietą i wyposażony jest w atomizer . Pojemność produktu to 100 ml . Po naciśnięciu aplikatora wydobywa się strumień płynu, który równomiernie pokrywa twarz chmurą różanego zapachu , przy czym zapach jest świeży ,przyjemny, prawdziwie różany. Zaaplikowany na twarz po wyjęciu z lodówki staje się jeszcze bardziej wyrazisty i krystalicznie czysty. Po spryskaniu twarz jest wyjątkowo dobrze schłodzona, cudownie nawilżona, zrelaksowana i ukojona. Mam wrażenie, że po aplikacji mam pełen komfort, nie odczuwam ściągnięcia skóry, tylko błogi relaks połączony z euforią posiadania dobrze oczyszczonej i odświeżonej cery. Tak rozpoczęty dzień zapowiada się obiecująco . Serdecznie polecam.
    Zalety:
    • cudownie odświeża skórę, nawilża, relaksuje, koi, wyrównuje koloryt skóry, redukuje uczucia ściągnięcia
    • idealny również do odświeżenia w ciągu dnia
    • dobrze współgra z innymi kosmetykami, nadaje się pod makijaż
    • przyjemny , delikatny, różany zapach
    • wygodne opakowanie z atomizerem
    • duża wydajność produktu
  • 19 czerwca 2022 o 9:04
    znowu kupię
    Lubię stosować hydrolaty i wodę różaną. Niestety znalezienie tych produktów o krótkim składzie, bez chemicznych dodatków i konserwantów, zaczyna być kłopotliwe. A tu się udało i będę kupować kolejne opakowanie. Mam cerę mieszaną, miejscami naczyńkową, z przebarwieniami. Hydrolat nie zmniejsza widoczności naczyniek czy przebarwień ale stosując go regularnie widzę poprawę wyglądu twarzy. Skóra jest gładsza, odświeżona i mniej błyszcząca w strefie T. Zapach bardzo delikatny, nie narzuca się. Trzeba uważać podczas aplikacji - hydrolat szczypie w oczy. Butelka z atomizerem bardzo wygodna w użyciu.
    Zalety:
    • efekty po stosowaniu
    • a właściwie to wszystko mi się podoba
    Wady:
    lumiaa
    6 lutego 2022 o 13:42
    Bardzo udany produkt. Super, polecam.
    Od hydrolatu różanego oczekuję aby pachniał różą w sposób akceptowalny, aby składał się z tego co powinien bez udziwnień i przede wszystkim aby miał dobry czytaj drobny rozpylacz a przy tym nie kosztował drastycznie dużo bo to w końcu jednak hydrolat a nie Serum. Ten produkt spełnia wszystkie te oczekiwania. Zapach róży jest świeży, nie stęchły nie cukierkowy, nie mdlący. Po prostu czysta, kwitnąca róża. Buteleczka solidna i ciemna. Estetyczna. Produkt w kartoniku. Skład super. Żadnych zbędnych dodatków. Skóra ją uwielbia. Żadnego podrażnienia. Rozpylacz idealny. Aplikuje hydrolat idealną delikatną mgiełką. No to ja rozumiem. Tak uwielbiam. Tak ma być. Wspaniałe odświeża makijaż. Jedna z lepszych jakich używałam.