Pomadki i szminki

Bell Hypoallergenic, Moisturizing Lipstick Hypoalergiczna pomadka do ust

• 15 listopada 2022 o 17:09
    Całkiem fajna (06 i 08)
    Kupiona ze względu na formułę hypoalergiczną oraz nawilżające działanie. Najbardziej mnie zachwyca opakowanie i poręczny sztyft, którym bardzo komfortowo aplikuje się pomadkę. Osobiście pomadka nigdy nie wysuszyła moich ustów, co jest niesamowicie przydatne zwłaszcza zimą. Jedyną wadą jest trwałość, ale moim zdaniem trzeba się z tym liczyć skoro nie jest to matowa szminka czy pomadka
    Zalety:
    • formuła hypoalergiczna, nawilżające działanie, opakowanie, aplikacja, kolory
    Elizeum
    24 lutego 2020 o 17:10
    Mało trwała
    Odcień tej pomadki był zupełnie inny na opakowaniu, czym się lekko zawiodłam. Aplikacja nie jest najłatwiejsza, trzeba robić to delikatnie, by precyzyjnie dotrzeć do każdego miejsca, nie wyjeżdżając poza kontur. Szminka staje się miękka, gdy się jej używa, przez co za dużo nabiera się na usta. Nie trzyma się ust, szybko się "zjada" i brudzi wszystko, czego dotknie. Wybór kolorów też nie jest duży.
    Zalety:
    Wady:
    • niełatwa aplikacja
    • zmiana konsystencji na miękką
  • 10 kwietnia 2019 o 10:31
    a ja bardzo lubię
    pomadkę zakupiłam w rossmanie. Oto co mam do powiedzenia: 1. OPAKOWANIE - ależ ona jest elegancka i chudziutka. Bardzo mi się podoba. Solidnie wykonane 2. KOLORY - bardzo ładne, duża gama kolorów. Niektóre bardziej transparentne. 3. NAWILŻENIE - super. Dla mnie pomadka jest kremowa i rzeczywiście nawilżyła, tak jak w opisie producenta 4. ZAPACH - delikatny, typowy dla firmy BELL 5. WYDAJNOŚĆ - niestety tu jest problem. Ta pomadka bardzo szybko się kończy :( 6. TRWAŁOŚĆ - to pomadka nawilżająca - nie będzie tak trwała jak np. matowe pomadki. Reasumując pomadka dla mnie jest bardzo miła w użytkowaniu. Zakupiłam parę kolorów, bo cena w szczególnie w promce jest niska. Minusem jest wydajność - pomadka bardzo szybko mi się wykończyła.
  • 31 października 2018 o 12:18
    Bell
    Pomadka do ust marki Bell kupiłam kiedyś w Rossmanie w cenie promocyjnej za ok 8 zł. Podobało mi się opakowanie i cena, chciałam wypróbować coś nowego bo lubię nowości. Niestety jest to porażka. Kupiłam nr 01 blady róż z błyszczącymi drobinkami. Pomadka jest miękka to fakt dobrze się nią maluje ale okropnie podkreśla skórki na ustach i to że jest miękka sprawia, że większa ilość produktu waży się na ustach co wygląda obrzydliwie. Nie wiem jak z innymi kolorami może wygląda to lepiej . Używam to jedno opakowanie już 2 rok baardzo sporadycznie aby ją tylko wymazać. Bo ja mam zasadę, że nie wyrzucam kosmetyków. Opakowanie jest poręczne wykręcane co jest plusem i jest mała poręczna idealna do torebki. Czy jest wydajna? tego nie wiem bo rzadko używam, ale jest miękka więc pewnie szybko by się zużyła malując się systematycznie. Jestem na NIE.
    Zalety:
    • cienkie, poręczne opakowanie wykręcane,
    • cena,
    • miękka
    Wady:
    • podkreśla skórki,
    • waży się na ustach,
    • kolor 01 - dla mnie nieporozumienie