Serum do twarzy

SVR Clairial Peel Intensywna kuracja depigmentacyjna

• 15 maja 2014 o 21:45
    beznadzieja
    Nie dość, że taka cena, to jeszcze okropna konsystencja, zupełny brak komfortu stosowania, i zero efektów (a przynajmniej zero takich, jakie obiecuje producent). Używałam razem z mamą. Mama na plamy pigmentacyjne na twarzy, a ja jako złuszczenie naskórka, rozjaśnienie cery i dla zwężenia porów. Ani u mamy ani u mnie nie zdziałał nic. Najśmieszniejsze jest to, że jedyne do czego się sprawdził to do wygładzenia skóry na ramionach i górnej części pleców, do czego finalnie zużyłyśmy ten drogi bubel. Nie polecam.
    Rerera
    29 lipca 2013 o 16:49
    Uwielbiam!
    Tak jak krem z tej serii jest beznadziejny i nic nie działa tak tym peelingiem byłam zachwcona!!! Stosowałam wiele enzymatycznych peelinigów ale ten był wyjątkowo dobry. Następnego dnia cera była w o wiele lepszym stanie. Na dodatek nie podrażniał mnie jakoś i niwysuszał. Wydawał się dosyć łagodny ale efekty były super. Po jakimś czasie cera zaczęła się już troszkę przyzwyczajać ale wtedy te mi się skończył. Dalej mam przebarwienia i właściwie ten peeling ich niezliklidował ale i tak poprawił stan mojej cery, stała się ładniejsza, gładsza o ciut lepszym kolorycie. Szkoda tylko ,że jest taki drogi bo chciałabym jeszze kiedyś kupić go ponownie. Używam tego produktu od: kilku miesięy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 kwietnia 2013 o 9:23
    Kicha
    Zero działania. Zużyłam całe opakowanie, czyli przez jakieś 6 miesięcy męczyłam się z tym produktem i niestety od chwili włączenia go do kuracji plamy nie rozjaśniły się ani o jotę. Cena z kosmosu, stosowanie uciążliwe, bo produkt się niemiłosiernie klei, a producent odradza smarowanie się innym produktem w tym samym czasie co Clairial Peel, więc co drugi wieczór moja skóra wołała o jakiś nawilżacz, którego nie mogłam użyć. Poświęcenie się nie opłaciło. Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 29 kwietnia 2013 o 22:48
    żadnych efektów
    Peeling kupiłam razem z kremem za namową dermatologa w celu pozbycia się drobnych przebarwień posłonecznych. Plamki nie były jakieś wyjątkowo uciążliwe i szpecące, więc spodziewałam się przynajmniej jakichkolwiek efektów. Niestety mimo systematycznego stosowania przez pół roku nie wydarzyło się kompletnie nic. Przebarwienia pozostały, nawet się nie rozjaśniły, koloryt skóry bez zmian. Generalnie żadnego efektu wybielającego, rozjaśniającego czy przynajmniej peelingującego. Dodatkowe minusy za lejącą, zbyt rzadką konsystencję, lepiącą i kwaśną po użyciu skórę i cenę nieadekwatną do działania. Plusów brak. Zmarnowane pieniądze, czas i wysiłek. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    fragli
    30 sierpnia 2011 o 20:21
    super na rozszerzone pory
    genialny, używałam przed nim peelingu na blizny potrądzikowe SVR i też jest super, ale ten ma inny skład więc, raz stosuję ten, a w kolejny dzień tamten...wyniki są genialne- buzia gładka, oczyszczone pory,ściągnięte pory, dużo mniej widoczne, super...koloryt się wyrównał, blizny spłyciły, rozjaśniły, nic mi tak nie pomogło!!!kolejny kosmetyk SVR, w którym się zakochałam Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jeden

Zobacz także inne Serum do twarzy