Serum do twarzy

Eucerin Anti - Pigment Dual Serum Serum o podwójnym działaniu na przebarwienia (nowa wersja)

Eucerin Anti Pigment Serum o podwójnym Działaniu 30 ml
Eucerin Anti-Pigment
e-ZikoApteka.pl
Eucerin Anti Pigment - Serum o podwójnym działaniu 30ml

• 21 marca 2025 o 21:29
    Serum polecone przez lekarza medycyny estetycznej
    Moja cena po 30 roku życia zaczęła być mocno skłonna do przebarwień ,głównie po jakiejkolwiek ekspozycji na słońce ,nawet mimo stosowania filtrów. Ciemne brązowe plamy pojawiały się na czole ,nad brwiami ,na skroniach oraz nad ustami . Laser działał na chwilę . Natomiast to serum po ostatnich wakacjach doprowadziło moją skórę do stanu w którym ma ona jednolity kolor a dopatrzenie się jakichkolwiek przebarwień jest ciężkie ???? Serum jest bardzo wydajne ,opakowanie starcza mi na około 3 miesiące przy stosowaniu codziennie rano. Stosuje rano ,ponieważ idealnie sprawdza się pod makijaż. Ten produkt obok retinolu , złuszczania i nawilżania na stałe jest i będzie w mojej pielęgnacji, bo skłonność do przebarwień jest ma zawsze i możemy tylko chronić i przeciwdziałać.
    Zalety:
    • Wydajność ,skuteczność ,lekkość
    Wady:
  • 12 sierpnia 2024 o 9:19
    Ciekawe uzupełnienie codziennej pielęgnacji
    Linię Anti-Pigment od Eucerin bardzo chwaliła moja siostra, której pomogła zredukować przebarwienia. Ja niestety też od niedawna cierpię z powodu tej przypadłości - mam dwie plamki na policzku, a niedawno pojawiły się także na czole przy linii włosów. Całą swoją pielęgnację podporządkowałam teraz walce z przebarwieniami i w każdym produkcie pokładam nadzieję. Eucerin cudu nie zdziałał, ale akurat to serum będę wspominać dobrze. Opakowanie zachwyciło mnie niemal tak mocno jak Lancome, które miałam przyjemność testować jakiś czas temu! To bardzo solidnie wykonany flakonik, zakończony wygodną pompką. Piękny odcień brudnego różu z mnóstwem iskrzących drobinek, do tego srebrna, chromowana zatyczka i srebrne akcenty, napisy - wygląda estetycznie i dość drogo ;) Opakowanie nie tylko cieszy oko, ale i jest wygodne, poręczne i nie zacina się. Zapach teoretycznie nie jest z tych zachwycających - miks kremowych nut z czymś świeżym i dodatkowo wyczuwalny dla mnie jest alkohol. Niby nic pięknego, ale ma coś w sobie, podobnie miałam ostatnio z Neutrogeną. Tak czy siak, dla mnie uprzyjemnia pielęgnację i sprawia, że chętnie sięgam po serum każdego dnia. Kosmetyk ma lekką konsystencję, to dla mnie taki żel-krem. Dobrze się rozprowadza, błyskawicznie się wchłania i jest gotowy na przyjęcie kolejnego produktu. Stosowałam zgodnie z zaleceniami dwa razy dziennie pod krem na dzień i na noc, ale spokojnie daje radę także zaaplikowany solo. Serum pozostawia skórę przyjemnie matową, nie lepi się, nie klei, jest na prawdę komfortowe. Jakie są efekty po jego stosowaniu? Przełomu niestety nie ma, przebarwienia nadal są, może minimalnie jaśniejsze, na szczęście nowe się nie pojawiły. Z pewnością wygładza skórę, nawilża, zapewnia jej komfort po umyciu i takie szeroko pojęte uczucie pielęgnacji. Nie gryzie się z żadnym innym kosmetykiem, nawet nadaje się pod makijaż. Jest wydajny, ładnie opakowany, przyjemnie się go stosowało - ale nie jest to must have i produkt bez którego nie mogłabym się obejść. Jeśli pominę go w codziennej pielęgnacji, to nie ucierpię na tym za bardzo ;)
  • 27 lipca 2024 o 16:53
    Miałam próbkę
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Dual Serum do twarzy Eucerin anti-pigment - miałam próbkę 7 ml, która starczyła mi na kilka dni. Serum ma mocne alkoholowy zapach, który po chwili wietrzeje i później czuć całkiem przyjemny zapach. Kosmetyk ma lekką konsystencję. Szybko się wchłania, ale przez jakiś czas jeszcze się klei. Serum ma działać przeciw przebarwieniom, jednak ja po kilku dniach, na które mi starczyło to małe opakowanie, nie zauważyłam efektów, a mam na policzku przybarwienia od słońca.
  • 10 czerwca 2024 o 8:41
    Bardzo dobre serum
    Serum stosuję od 3 tygodni. Ślady po przebarwieniach potrądzikowych są już prawie niewidoczne ( nie były to ropne wypryski). Wygładza, nawilża. Na pewno kupię ponownie.
    Wady:
    • Cena bez promocji
  • 25 maja 2024 o 23:25
    Doskonale nawilża skórę i rozjaśnia przebarwienia
    Mam na skórze dużo przebarwień. Pojawiają się zarówno po ekspozycji na słońce jak i w konsekwencji zmian trądzikowych. Skóra ma nierównomierny koloryt. Serum Anti-Pigment zawiera opatentowany Thiamidol, który zmniejsza produkcję melaniny w skórze odpowiadającej za powstawanie przebarwień. Serum skutecznie redukuje przebarwienia i zapobiega powstawaniu nowych. Pierwsze efekty widoczne są już po dwóch tygodniach regularnego stosowania. Eucerin Anti-Pigment Serum o podwójnym działaniu ma lekką konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy.
    Drogeria Super-Pharm