Serum do twarzy

e-ZikoApteka.pl
La Roche-Posay Mela B3 Skoncentrowane serum przeciw przebarwieniom 30ml

• 22 kwietnia 2025 o 21:46
    Rewelacja
    Od wielu lat zmagałam się z przebarwieniami po trądzikowymi i to serum wreszcie pozwoliło mi uwierzyć, że w końcu mogę się ich pozbyć. Poza redukcja przebarwienia super rozświetla skórę, bardzo dobrze się wchłania. Napewno zakupię go ponownie.
  • 18 kwietnia 2025 o 16:49
    Rozświetlająca Rewolucja – Serum, które mówi przebarwieniom: dość!
    Używa od:próbka
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ten produkt kusi obietnicą wyrównania kolorytu i rozjaśnienia przebarwień. A skoro każda z nas marzy o cerze, która promienieje zdrowiem i świeżością, to chcę sprawdzić, czy to serum rzeczywiście działa jak korektor w płynie – ale od środka.
  • 18 kwietnia 2025 o 6:46
    Recenzja serum przeciw przebarwieniom
    Drogie Panie, serum naprawdę działa, używam codziennie, dbam o to żeby ta skóra miała dostarczenie składniki aktywne. Po 2 tygodniach stosowania muszę przyznać,że moje przebarwienia znikają, skóra nabiera zdrowego blasku, warto kupić i gdy mi się skończy też ponownie go kupię, jest genialny !
  • 17 kwietnia 2025 o 23:13
    Serum na przebarwienia
    Serum ma bardzo delikatny zapach, szybko się wchłania i nie pozostawia lepkiej warstwy. Serum wspaniale radzi sobie z przebarwieniami na skórze i z każdą systematyczną aplikacją przebarwienia są mniej widoczne. Skóra jest pełna blasku I przede wszystkim nawilżona. Opakowanie jest bardzo poręczne, a aplikacja pipetką bardzo higieniczna. Ja zdecydowanie sięgnę ponownie, bo naprawdę świetnie działa.
  • 17 kwietnia 2025 o 22:46
    lekka, szybko się wchłania
    Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona działaniem tego serum. Ma lekką, przyjemną konsystencję, szybko się wchłania i nie pozostawia tłustej warstwy. Po kilku tygodniach stosowania zauważyłam, że przebarwienia stały się mniej widoczne, a cera wygląda na bardziej wyrównaną i promienną. Skóra jest też bardziej nawilżona i gładka w dotyku. Duży plus za to, że serum nie podrażnia. Ma delikatny zapach, który nie jest nachalny. Uważam, że to świetny produkt dla osób z problemem przebarwień i nierównym kolorytem skóry. Delikatnie zwęszył mi pory z czego jestem Bardzo zadowolona. Na pewno sięgnę po kolejne opakowanie.