Rozświetlacze

Fenty Beauty by Rihanna Diamond Bomb, All-Over Diamond Veil Rozświetlacz do twarzy i ciała

Sephora
Fenty Beauty - Diamond Bomb All-over Diamond Veil - Rozświetlacz Do Twarzy I Ciała - How Many Carats?! - Dla Kobiet

Nasi użytkownicy zostawili 89 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 2 kwietnia 2025 o 8:55
    Fenty Beauty Diamond Bomb – Absolutnie kosmiczny blask ✨
    To absolutny hit! Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil to rozświetlacz, który daje efekt kosmicznego blasku. Właściwie to nie jest tylko rozświetlacz, to prawdziwe diamenty na skórze! Jego formuła jest jedwabiście gładka, a drobinki subtelne -to połączenie daje efekt mokrej tafli, który wygląda po prostu oszałamiająco. Efekt blasku jest naprawdę mocny – idealny na specjalne okazje, ale spokojnie można go też nosić na co dzień, jeśli lubisz błyszczeć. Co ważne, można go używać nie tylko na twarzy, ale i na powiekach – świetnie sprawdza się jako cień do powiek i tak właśnie używam go niemal każdego dnia ???? (można też nałożyć go na inne cienie aby podbić ich efekt) Fenty Beauty Diamond Bomb to zdecydowanie produkt wart swojej ceny – opakowanie to mały luksus w kształcie diamentu, a trwałość jest na wysokim poziomie. Blask utrzymuje się przez cały dzień, a drobinki nie osypują się ani nie znikają. Jeśli szukasz rozświetlacza, który naprawdę robi różnicę, to ten jest idealnym wyborem!
    Zalety:
    • Kosmiczny blask, efekt mokrej tafli
    • Błyskawicznie rozświetla skórę i daje intensywny połysk
    • Możliwość stosowania na twarz, ciało i powieki – świetny jako cień!
    • Wydajna formuła, wystarczy naprawdę niewielka ilość
    • Trwałość na medal, nie osypuje się przez cały dzień
    • Eleganckie opakowanie w kształcie diamentu (w dodatku z lusterkiem!) - mały luksus ????
    Wady:
    • Nie nazwałabym ich wadami, ale warto wziąć pod uwagę:
    • Bardzo intensywny blask – nie dla osób szukających subtelnego efektu
    • Drobinki są wyraźnie widoczne, więc trzeba lubić mocny efekt
  • 28 marca 2025 o 2:42
    Rozświetlacz Wrzechczasów
    Produkt jednym słowem jest genialny, Zacznijmy może od opakowania które jest bardzo uniwersalne i mieści się do każdej torebki, sam rozświetlacz posiada tez w środku lusterko. Co do produktu ja lubie nakładać go palcem, konsystencja jest dosyć fajna ponieważ jest ona lekko mokra ale także mięciutka pod palcem, trochę jak plastelina, sam rozświetlacz, po prostu wow, szczególnie pięknie wyglada na zdjęciach z flashem, co do wydajności, jestem w stanie się zgodzic że bardzo ciężko zużyć ten produkt w całości, mam go już rok a dna nadal nie widać mimo codziennego używania, według mnie błysk nie do podrobienia, kupując się licz że mnóstwo osób zapyta cie co to za produkt ????
    Zalety:
    • Blask, konsystencja
  • 6 lutego 2025 o 16:16
    Iskierki
    Zacznijmy od opakowania. Lustrzane, porządny plastik i lusterko w środku. Konsystencja dziwna. Coś jakby masełko ale bardzo delikatne. Kolor rozświetlacza w pudełku jest biały. Jednak gdy użyjemy go na twarzy tworzy piękną brokatową taflę. Efekt jest bardzo wyraźny. Dla osób które lubią mocno widoczny brokat. Pięknie wyglada na powiece. Efekt miliona iskierek, które niesamowicie się błyszczą. Produkt bardzo wydajny.
  • 10 stycznia 2025 o 18:09
    Jest efektowny, widać z kosmosu
    Jestem jego wielką fanką.Zakupiłam w Sephora bo jestem fanką Riri. Zacznijmy od opakowania:solidne , ciężkie z lusterczkiem. Aplikowanie produktu jest proste i wychodzi ładnie każdym rodzajem pędzli czy nawet palcami. Po aplikacji widać drobinki -robiące niesamowity efekt (niektórzy nie lubią takiego efektu na "codzień"). Jest dość trwały, dopiero po 9 godzinach zaczyna "znikać" . Jest tak bardzo wydajny że żałuję że mam pełne opakowanie, bo jak nie daj Boże zmienią się trendy i rozwietlacze pójdą w odstawkę to tego jednego opakowania nie skończę do śmierci
    • prostośc w aplikacji
    • krycie
    • eketowność
    Wady:
    • w pewnym czasie średnio było z jego dostępnością
  • 17 grudnia 2024 o 14:00
    Cudo!
    Fenty Beauty by Rihanna Diamond Bomb All-Over Diamond Veil to najpiękniejszy rozświetlacz, jaki kiedykolwiek miałam przyjemność używać! Już od pierwszego nałożenia zachwycił mnie swoją nieziemską jakością i efektem, który daje. Produkt ma przepiękny, złamany różowo-złoty odcień, który doskonale komponuje się zarówno z jasną, jak i ciemniejszą cerą, nadając jej olśniewający blask. Formuła rozświetlacza jest mocno napigmentowana, ale jednocześnie bardzo lekka i gładka, co sprawia, że można go nakładać w dowolnej ilości, uzyskując efekt od subtelnego glow po intensywny, olśniewający blask. Co najważniejsze, nie zostawia osadów i nie podkreśla tekstury skóry, co zdarza się w przypadku niektórych rozświetlaczy. Idealnie rozświetla skórę, dając efekt zdrowego, naturalnego glow, jakby światło odbijało się od skóry. Opakowanie jest eleganckie, solidne i z lustrem, które ułatwia aplikację, zwłaszcza w podróży. Ponadto, rozświetlacz jest naprawdę wydajny, wystarczy niewielka ilość, aby osiągnąć świetny efekt. Dzięki swojej uniwersalności i efektowi, który uzyskuję na twarzy, dekolcie czy ramionach, rozświetlacz Fenty Beauty może być używany na co dzień, ale także do specjalnych okazji, gdy zależy nam na spektakularnym wyglądzie. Nie mogę się doczekać, by używać go na większe wyjścia – efekt jest naprawdę oszałamiający! Podsumowując, Fenty Beauty Diamond Bomb All-Over Diamond Veil to must-have w każdej kosmetyczce. Daje wielki efekt przy minimalnym wysiłku, a jego jakość i trwałość są nie do pobicia. Zdecydowanie zasługuje na 5 gwiazdek!