Wody perfumowane damskie

Rabanne Pure XS For Her Woda perfumowana dla kobiet, 30 ml 30 ml
Bodyland.pl
hairstore.pl
Paco Rabanne XS Black L´Exces woda perfumowana 50ml

Nasi użytkownicy zostawili 62 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 lipca 2024 o 10:50
    Hit
    TO JEDNE Z MOICH UKOCHANYCH PERFUM! Pure Xs to zapach który odkryłam przypadkiem, zamówiłam w ciemno nie wiedziała czego się spodziewać. Jednak po otwarciu opakowania- przepadłam! Produkt zachwyca już sama butelka, która moim zdaniem jest bardzo elegancka i z charakterem. Po pierwszym psiknięciu przebiliście się w inną rzeczywistość. Nuty zapachowe to: Ylang-ylang, wanilia, prażona kukurydza, drzewo sandałowe, ambrette (ślaz piżmowy), białe piżmo. W moim przypadku najbardziej wyczuwalna jest kukurydza i drzewo sandałowe. Pierwsze uderzenie zapachu to słony zapach drzewa sandałowego, który jest otulający, sensualny, uwodzicielski. Po chwili wybrzmiewa cudowny zapach popcornu, jednak go zupełnie coś innego niż wejście na tanią salę kinową. To totalnie definicja słowa elegancja czy klasa. Następnie czujemy delikatny zapach wanilii, która ani trochę nie przytłacza, a za nią piżmo, które dodaje finalnego charakteru temu zapachowi. Perfumy będą idealne na wieczór, jednak ja używam na co dzień, bo ciężko się powstrzymać i też się super sprawdzają. Jeśli chodzi o trwałość- nie są to moje najtrwalsze perfumy, ale w top 3 myślę że by się znalazły. Dostałam sporo komplementów mając je na sobie. Zapach na ciele utrzymuje się ok 6h, na ubraniach to po paru dniach nawet czuć. Dla mnie petarda, kończę właśnie butelkę, a w drodze kolejne zamówione. BOMBA!!!!!
  • 7 czerwca 2024 o 22:01
    Zmysły szaleją - Wyjątkowo wyjątkowy - i trwały
    Przepiękny zapach, stale rozwijający się i trwale pachnący na mojej skórze. Zapach mam od kilku lat (ok. 3) i zawsze jestem pytana" Co to za zapach> Wspaniale dobrane nuty przechodzą jedna w drugą uwalniając się powoli w dominacji ylang-ylang a w tle nuty niesamowitego popcornu. Zapach ma w sobie coś wyjątkowego, przyciąga i magnetyzuje. Wystarczy odrobina by pachnieć cały dzień. Naprawdę trwały!
    Zalety:
    • trwały
    • wyjątkowo piękna kompozycja
    • słodki popcorn nadaje mu charakter
    • przepiękna butelka
    Lothris
    22 maja 2024 o 16:29
    Dla zmysłowej kusicielki, którą uwiódł wąż z flakonu... popcornem.
    Co mnie najbardziej skusiło do poznania tego zapachu? Popcorn! Jak to, popcorn w perfumach? Musiałam je wypróbować! Już welurowy kartonik mnie urzekł z wytłoczonymi złotymi literami. Później dosyć ciężki elegancki flakon z wijącym się wężem, przywodzącym na myśl owoc z drzewa poznania dobra i zła. Flakon ładnie wygląda na półce i lubię czuć jego ciężar w dłoni podczas rozpylania. Pure XS, to zapach słodki, nieco cierpki z popcornowym twistem. Zdecydowanie nie jest płaski, a ciepły i budzący kusicielskie instynkty. Dodaje mi animuszu, pobudza wyobraźnię i podbija kobiecą stronę, zamienia w cichą kusicielkę. Lubię jak jego nuty przenikają się wzajemnie, zawsze pozostając w ciepłych odcieniach. Esencja orgazmu? Coś w tym jest, jakaś tęsknota ;) sądzę, że odpowiada za to wyraźna nuta ylang-ylang. Baza idealnie ujęta. Zapach elegancko kłania się w pas zanim zniknie, pozostając ciekawym i przyjemnym. Bardzo ładnie współpracuje z materiałami, a zwłaszcza skórą od zegarka. Uważam, że Pure XS jest trwałą wodą, na skórze pozostaje ok. 8 godzin. U mnie sprawdził się zarówno w ciągu dnia, jak i wieczorem. O każdej porze nabierając nieco innego charakteru. Pora roku? Każda. Bardzo lubię do tej wody wracać. Choć mój mężczyzna nie lubi jak jej używam. "Zakazany owoc" nabiera u mnie naprawdę kuszącego wymiaru ;) Zapachy Paco Rabanne bardzo często uwodzą mój nos i zmysł powonienia.
    Zalety:
    • Rozwijają się do samego końca
    • Przyjemna baza
    • dobrze współpracuje z materiałami
    • Porządny flakon.
  • 30 lipca 2023 o 14:11
    Ciekawy
    Pierwsza faza zapachu jest zdecydowanie moją ulubioną. Słodycz owoców oraz wanilii (ale nie takiej nachalnej za którą mój zmysł powonienia nie przepada) połączona ze słonym, smakowitym pop cornem! Tutaj cukier miesza się z solą działając wręcz uzależniająco na moje nozdrza :) Jest słodko (ale nie ulepnie), jest słono, trochę pikantne ale i kremowo i otulająco jednocześnie. Pod koniec trwania zapachu ten staje się bardziej kwiatowy z wyraźnie wyczuwalnymi nutami drzewnymi,ktorym początkowa słodycz zdecydowanie ustępuje miejsca. Przyjemnie, ciepło i kobieco. Pachnidlo kojarzy mi się z letnim, nieco dusznym wieczorem oraz z opalonym słońcem ciałem, którego woń miesza się że słoną wodą morskich fal... Ostatni etap zapachu na mojej skórze to kokosowy olejek do ciała. Stąd silne skojarzenia z latem, słońcem i wakacjami:) Parametry jak i trwałość recenzowanego określiłabym jako dobre.
  • 20 października 2022 o 19:30
    Nie wiem
    Wykorzystał/a:jedna próbka
    Ciężko mi stwierdzić czy ten zapach jest ok. Czasem pachnie lepiej, czasem gorzej. Ogólnie wiedziałam, że nie lubię ylang-ylang i jak to się może skończyć, ale chciałam wypróbować zapach z nutą popcornu. Bardzo słodkie, mdłe i kwiatowe. Takie trochę duszące. Na początku uderza mnie ten nieszczęsny zapach ylang-ylang, który o dziwo zostaje ze mną do końca. Po czasie dołącza maślany, słodki popcorn. Trwałość duża, projekcja średnia. Niby może być, ale ciężko mi się go nosi. Moim zdaniem zapach jesienno-zimowy, ewentualnie na wieczór o każdej porze roku.
    W perfumerii

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie