WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM
Serum do twarzy

Biocosmetics Bio-serum Co-Q10 + wit. A + C + E Regenerujące serum z olejem arganowym

• 20 marca 2021 o 17:25
    Serum olejowe
    Bardzo fajne, olejowe serum w super niskiej cenie. Serum sprawdziło mi się bardzo dobrze, nie zapycha ani ne podrażnia. Świetny boost, kiedy krem na noc jest za lekki. Wracam do niego co jakiś czas. Minusem jest tylko opakowanie, które tylko udaje pipetę a tak naprawdę nią nie jest, co utrudnia użytkowanie.
    Zalety:
    • nawilża i odżywia
    • otula
    • nie zapycha
    Wady:
  • 28 grudnia 2019 o 12:08
    A dla mnie w porządku!
    Używałam codziennie w wieczornej pielęgnacji. Moja skóra po jakimś czasie wyglądała na zdrowszą, bardziej promienną. Opakowanie małe i denerwujące, ale jak za tą cenę produkt naprawdę w porządku. ;)
  • 2 listopada 2019 o 16:07
    Mieszane uczucie
    Ten produkt przypadkowo trafił w moje ręce i kupiłam jeśli mam cokolwiek o nim powiedzieć to sama nie wiem produkt sam w sobie krzywdy nie robi ale też wielkiego wow nie robi nawilża ale na chwilę różnicy w cerze nie zauważyłam.
  • 20 marca 2019 o 21:40
    Takie sobie
    Serum pięknie pachnie, ten zapach kojarzy mi się dosłownie z kozim mlekiem :D Dobrze nawilża. Opakowanie to tragedia. Myślałam, że będzie w większej pojemności, ale niestety nie doczytałam. One jest mega malutkie, więc nie starcza na długo. W dodatku nie ma pipety, więc trzeba je odkręcać. Serum po jakimś czasie zaczęło mi podrażniać skórę, ale to głównie dlatego, że moja cera jest bardzo wymagająca - przesuszona i wrażliwa. Cena jak na to serum uważam, że powinna być o połowę mniejsza. Bo mówiąc szczerze jedynie dobrze nawilża i ładnie pachnie. Tyle.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Nie zapycha
    Wady:
    • Może podrażnić