Serum do twarzy

Awesome Cosmetics Hydro Feeling, Serum nawilżające

Awesome Cosmetics Hydro Feeling

• 2 kwietnia 2025 o 3:45
    Błyskawiczne nawilżenie i regeneracja
    Posiadam cerę suchą i wrażliwą, podatną na podrażnienia. Ostatnio miałam okazję przetestować Awesome Cosmetics Hydro Feeling. Serum nawilżające, bo chciałam przekonać się o jego skuteczności. Po kilkurazowym stosowaniu okazało się, że to właśnie jest to czego szukam. Niebieskie pudełeczko przykuło moją uwagę, a w środku znalazłam niebieską szklaną buteleczkę z zawartością. Ma lekką, emulsyjną konsystencję, która nie obciąża skóry, o delikatnym, przyjemnym zapachu. Kosmetyk stworzony z naturalnych składników, skutecznie nawilża i wzmacnia barierę hydro-lipidową skóry. Z powodzeniem może być stosowane rano i wieczorem, samodzielnie lub dodatkowo pod krem, wtedy działanie będzie jeszcze bardziej skuteczne. Ekstrakt z ligustru w 2% stężeniu pomaga przywrócić skórze właściwe natlenienie. Marsturizer jako aktywny składnik utrzymuje nawilżenie skóry. Dodatkowo regeneruje skórę i zwiększa jej jędrność. Ekstrakt z bawełny chroni przed wolnymi rodnikami nadmiernie wrażliwą skórę. Sok z aloesu działa na skórę kojąco i łagodząco. Hydrolat z bambusa jest idealny dla cery suchej i podrażnionej. Olej z pestek moreli poprawia koloryt skóry, napina ją i wzmacnia. Ma świetne działanie nawilżające. Polecane dla kobiet w każdym wieku.
  • 1 kwietnia 2025 o 11:30
    Moje odkrycie wśród serum nawilżających
    Serum Hydro Feeling to prawdziwy ratunek dla przesuszonej skóry – lekkie, wydajne i skutecznie przywraca cerze zdrowy blask. Nie zostawia klejącej warstwy, przyjemnie się aplikuje. Uwielbiam je!
  • 1 kwietnia 2025 o 9:41
    Delikatne ukojenie skóry
    Produkt to idealna baza do osiągnięcia nawilżenia skóry. Zostawia ją niemal jak pupcia niemowlaka. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam brak problemu z przesuszeniem skóry po nocy
  • 1 kwietnia 2025 o 0:00
    Lekkie serum, które naprawdę nawilża
    Serum Awesome Cosmetics Hydro Feeling to świetny wybór dla osób, które szukają skutecznego nawilżenia bez obciążenia skóry. Mam cerę mieszaną, skłonną do przesuszeń, i to serum sprawdza się u mnie idealnie – szybko się wchłania, nie zostawia lepkiej warstwy, a skóra od razu jest bardziej miękka i świeża. Jego konsystencja jest lekka, wodnista, ale bardzo komfortowa w aplikacji. Zapach delikatny, prawie niewyczuwalny, co dla mnie jest plusem. Opakowanie wygodne i higieniczne – buteleczka z pipetą ułatwia dozowanie odpowiedniej ilości produktu. Po kilku tygodniach stosowania widzę, że moja skóra jest lepiej nawilżona i bardziej elastyczna. Stosuję je zarówno rano, jak i wieczorem, a w duecie z kremem na dzień tej samej marki daje naprawdę świetne efekty. Dla osób szukających lekkiego, ale skutecznego serum nawilżającego – zdecydowanie polecam.
  • 31 marca 2025 o 23:15
    Lekkie, a jednocześnie intensywnie nawilązjące serum, które błyskwicznie przywraca komfort i zdrowy blask.
    Moja skóra jest sucha, matowa oraz potrzebowała wygładzenia. Serum stosowałam zaróno rano, jak i wieczorem. Nie obciążało skóry, a jedynie zapewniało jej dużą dawkę nawilżenia i zdrowego blasku. Już po pierwszych aplikacjach cera stała się bardziej promienna, gładka i elastyczna. Lekka formuła sprawia, że serum szybko się wchałania i świetnia sprawdza się pod makijaż. Jedyny minus? nie jest aż tak wydaje jak kremy, więc dość szybko się kończy. Mimo to, efekty są na tyle dobre, że chętnie sięgnę po kolejne opakowanie!