Serum i maski do ciała

ELECTRO.PL
Verdelove Strialys Serum zapobiegające rozstępom 100 ml
e-ZikoApteka.pl

• 31 maja 2024 o 16:37
    Intensive Anti-stretch Marks Serum (Krem na rozstępy)
    Niekoniecznie zgodzilabym się, że jest to coś na kształt kremu. Według mnie o wiele trafniejszym stwierdzeniem będzie to, że jest to żel lub serum. Widzę że nie tylko ja to zauważyłam. Trochę nadziałam się bo szukałam kremu, ale machnęłam ręką, bo jak już go mam to przetestuje. Ku mojemu zaskoczeniu całkiem dobrze nawilża skórę i dobrze radzi sobie z cellulitem. Używam go głównie na brzuchu i nogach i poza zauważalnym zmniejszeniem rozstępów zauważyłam też zmniejszenie się cellulitu. Skuteczności odmówić mu nie można.
  • 27 listopada 2023 o 11:23
    Zmniejsza widoczność
    Kupiłam serum skuszona dość szczerymi zapewnieniami producenta, że krem nie usunie magicznie nawet świeżych rozstępów, ale zmniejszy ich widoczność do możliwego minimum przy pomocy składników aktywnych. Tylko czy takie zapewnienie odnalazło pokrycie w rzeczywistości? O dziwo, raczej tak. Po kilkunastu tygodniach regularnego stosowania rozstępy faktycznie stały się o wiele mniej widoczne, obecnie widać je przede wszystkim po wnikliwym przyjrzeniu się skórze. Samo opakowanie jest proste, ale ok - pompka jest fajna, jedyny minus to fakt, że z racji nieprzezroczystej butelki nie widać w ogóle ile serum zostało w środku. Aplikacja jest przyjemna, produkt dobrze się wchłania. Wydajność jest też bardzo ok.
    Organa
    9 maja 2023 o 15:28
    o kremie na rozstępy
    miałam problemy tu i ówdzie i zdecydowałam się za namową recenzentów na kwc zamówić sobie strialys. zamówiła, czekałam aż dotrze i zaczełam je wcierać. krem przypomina bardziej żel lub serum - jest wodniste i szybko się wchłania. jeżeli chodzi o efekty to te problemy z którymi się zgłosiłam do niego zniknęły już dobre kilka tygodni temu, także jestem szczęśliwa, że udało mi się pozbyć rozstępów bez śladu.
  • 5 sierpnia 2022 o 15:42
    Na 5
    Jako profilaktyka lub na czerwone rozstępy jest to kosmetyk niezastąpiony. To co najważniejsze to, że działa i to się głównie liczy. Absolutnie na plus oczywiście to, że skład jest niezwykle bogaty w naturalne składniki aktywne. Są tam różne ekstrakty roślinne i oczywiście kofeina, która na rozstępy w każdej formie jest świetna. Dla mnie oczywista 5-tka!
  • 20 maja 2022 o 16:20
    Gorąco polecam
    Cześć wszystkim Po tonach kosmetyków na rozstępy w końcu trafiłam na swój ideał którym jest to serum. Przez choroby przytyłam 30kg,udalo mi się zrzucić narazie 20kg, ale nieestetyczne rozstępy zostały na nogach, pośladach, brzuchu, piersiach... Robiłam co mogłam i nic póki nie natrafiłam na to cudo.... Moje rozstępy świeże zniknęły, a stare stały się już mało widoczne, a to dopiero jedno opakowanie i lecę po więcej ❤️ skóra zrobiła się też bardziej delikatna i gładka... Żałuję że nie zrobilam zdjęć przed i po stosowaniu, bo efekty są mega, ale szczerze? Po tylu kosmetykach nie sądziłam, że coś jest w stanie mi jeszcze pomóc i sceptycznie podchodziłam do tej buteleczki patrząc na jej cenę, ale jeśli dotyczy was ten problem nie wahajcie się ani chwili, ten produkt to cud