Wody perfumowane damskie

Avon Maxima EDP

Nasi użytkownicy zostawili 245 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2025 o 14:03
    opinia
    Są to perfumy, które od razu przyciągają uwagę swoją intensywnością – i to jest właśnie ten przypadek. Zapach jest elegancki, wyrazisty, wręcz mocny, dlatego nie każdemu może przypaść do gustu. To zdecydowanie propozycja dla kobiet pewnych siebie, dojrzałych, które lubią zapachy z charakterem. Kompozycja jest ciepła, nieco słodka, ale z wyczuwalną głębią. Można w niej znaleźć nuty kwiatowe i drzewne, które nadają perfumom klasy. Trwałość jest naprawdę imponująca – wystarczy niewielka ilość, by zapach utrzymywał się przez długie godziny. Flakonik wygląda bardzo elegancko, dobrze prezentuje się na toaletce. Cena też wydaje się rozsądna, zwłaszcza biorąc pod uwagę trwałość i intensywność zapachu. To nie jest lekka, dziewczęca mgiełka, ale bardziej wyrafinowany zapach na wieczór lub wyjątkowe okazje. Jeśli ktoś lubi mocne perfumy z klasą, to może być dobry wybór, ale jeśli wolisz coś subtelniejszego, lepiej poszukać czegoś innego.
    Zalety:
    • intensywny i elegancki zapach
    • bardzo dobra trwałość
    • ładny flakonik
    • odpowiednia dla dojrzałych kobiet
    • dobra cena w stosunku do jakości
    Wady:
    • zapach może być zbyt mocny dla niektórych osób
    • nie nadaje się na lato ani na codzienne użytkowanie
    • może być przytłaczający przy zbyt dużej aplikacji
    piccess
    11 maja 2024 o 10:11
    Słodki, przyjemny i kobiecy
    Ten zapach ma w sobie coś. Otula słodyczą, ale jednocześnie nie przygasza i nie jest mdły. Mocno wyczuwalna w tym zapachu jest nektarynka, która dodaje delikatności i słodyczy. Natomiast jaśmin otula, dodaje świeżości. Dodaje poza tym tajemniczości i kobiecości. Bardzo ładne, chociaż nie wprawiające w zawrót głowy połączenie zapachowe. Nie jest to mój ulubieniec, ale jako, że lubię słodkie zapachy to ten również przypadł mi do gustu. Będzie pasować najbardziej na ciepłe, letnie dni w towarzystwie przyjaciół, czy na urodziny lub wesele. Jedyne co mi się nie podoba to buteleczka. Jest dla mnie tandetna i wygląda słabo i tanio. Jako, że jest to prosty w swej formie, słodki zapach widziałabym dla niego również prostą, ale otulającą buteleczkę. Ta, która jest bardziej pasowałaby mi do ciężkich zapachów na zimę, bardziej eleganckich i poważnych, aniżeli dla zapachu na lato.
  • 15 lutego 2024 o 13:45
    wow
    Zacznijmy od tego, że wody perfumowane od Avon są bardzo mocne i trwałe jak na swoją niską cenę. Za to już ode mnie ogromny plus. Gdy poczułam go pierwszy raz u jednej z koleżanek wiedziałam, że też muszę go mieć. Zapach kwiatowo- orientalno- drzewny, niezwykle zmysłowy. Głowne nuty zapachowe to nektarynka, jaśmin oraz kwiat Immortelle. Kompozycja wręcz doskonała. Zapach idealny dla kobiety eleganckiej. Do stosowania na co dzień do pracy, ale także wieczorową porą. Piękny, kobiecy flakonik. Bardzo polecam!
  • 11 maja 2023 o 16:39
    Kupię
    Dostałam próbkę od konsultantki i od razu się zakochałam w tych perfumach. Posiadają nute kwiatowo - owocowa idealne na wiosna lato. Zapach utrzymuje się dość długo na ciele i pięknie się prezentuje na szafce bo ma elegancki flakonik. Polecam jak dla mnie są boskie
    Zalety:
    • Flakonik
  • 5 lutego 2023 o 13:40
    Zapach jakby luksusowy...
    Są zapachy, które sprawiają wrażenie luksusowych, albo lepiej - jakby luksusowych...Sprawia to albo cieszący oko, "bogaty" flakon, albo sam zapach - na tyle złożony, że intryguje i wodzi za nos, I właśnie z takimi perfumami mamy tutaj do czynienia. Jest obficie i dostatnio od kwiecia i nieco orientalnych dodatków, dzięki czemu zapach jest intensywny, otulający i słodko - kwiatowy. Są to ładne perfumy i naprawdę je doceniam, natomiast nie do końca jestem ich adresatką, bo z zapachami kwiatowymi nie zawsze mi po drodze. Niemniej jednak ten zapach naprawdę się firmie Avon udał.
    U konsultantki

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie