Wody toaletowe damskie

Sisley Eau de Sisley 1 EDT

Sisley Eau de Sisley 1 Woman Woda toaletowa 100ml spray

Nasi użytkownicy zostawili 16 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

ev1336
    19 grudnia 2019 o 16:07
    Nie mój zapach
    Używa od:próbka
    Niby delikatny i świeży, ale niesamowicie intensywny zapach przypominający nieco męskie perfumy. Wyczuwalny kwaśny zapach grejpfrutów, cytryn i mandarynki zmieszany został z przyprawą korzenną dając zadziwiające połączenie, które nie wpasowuje mi się ani w świąteczny klimat, ani w wakacyjną świeżość. Na szczęście nie kupiłam całego flakonika - otrzymałam 1,5 ml próbki, która wystarczyła mi na jakiś tydzień testu. Już po pierwszym powąchaniu wiedziałam, że nie jest to "mój" zapach, bo po prostu kompozycja zapachowa nie wpada w mój gust. Trzeba przyznać, że jest on niesamowicie oryginalny i jak dotąd nigdzie nie spotkałam się z takim połączeniem. Trwałość dość słaba - zapach jest wyczuwalny gdzieś do godziny, max dwóch, co akurat dla mnie nie było zbyt dużym problemem, bo chciałam się go jak najszybciej pozbyć.
    W perfumerii
    patycek
    1 października 2014 o 0:52
    Niepowtarzalny
    Pierwsze wrażenie męska woda kolońska, pierwsza nuta pachnie jak stary polski Bond, ale dałam im szansę i spryskałam nadgarstki. Po kilkunastu minutach zapach zaczął się pięknie rozwijać, początkowe wrażenie wody kolońskiej ulotnił się i pozostał ciepły nietuzinkowy zapach, choć nadal, gdzieś tam wyczuwalna pozostaje ostra zielona nuta. Na pewno nie jest to duszny słodziak i całe szczęście, bo unikam takich zapachów jak ognia. Największym minusem tych perfum, to ich trwałość. Nie rozumiem jak perfumy kosztujące prawie 300 zł, mogą tak szybko się ulatniać. Na skórze rozwijają się pięknie, ale po dwóch godzinach prawie w ogóle ich nie czuć, szkoda bo gdyby trwałość była na przyzwoitym poziomie z pewnością kupowałabym je systematycznie. Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: początek przygody
    Katefit
    22 września 2014 o 9:40
    taki świeży aż "męski"
    Mam próbkę, ale szybko ja wykończę. Myślałam, że to będzie perfum z innej kategorii. A to aromatyczno zielona. Nie mój typ. Może być śmiało męskim zapachem. Grejpfrut i liście herbaty, taki świeży daje nurt. A tylko ciut potem jaśminek daje kwiatowego smaczku, ale niestety pomimo w porządku trwałości, ja podziękuje.
  • 17 lipca 2014 o 9:13
    Dziwny, dziwny...
    Pierwsza chwila - skojarzenia z bardzo lubianą przeze mnie wodą toaletową Chloe. Zapach zaliczany przeze mnie do tzw "trawiastych", świeżych, rześkich... Nic bardziej mylnego, rozwinął się zupełnie inaczej. Świeży był tylko na początku. Później zrobił się lekko duszący, średnio przyjemny, trochę słodkawy, trochę też odpychający... Jak ktoś wcześniej to określił - zapach delikatnego potu (?!). Nazwałabym go także lekką wonią świeżego moczu... No nie, nie o to mi chodziło. Dlatego w tytule napisałam, że dziwny, wręcz dziwaczny. Nie podoba mi się ta jego końcowa woń. Po pierwszym wrażeniu wyczuwam też zapach wody kolońskiej (?!). Znów nie rozumiem zamysłu autora, nie wiem komu dedykowany jest ten zapach. Nie wydaje mi się, żeby woda kolońska + pot i trochę zielonej nuty były czymś pożądanym w szkole, w pracy, na ulicy, a już zwłaszcza przy wysokich temperaturach, jakie akurat teraz u mnie panują. No i na koniec trwałość, jedna z gorszych z jakimi się spotkałam. A może to plus? Szybciej można się tej woni pozbyć... Podsumowując: Dla mnie nie wart zakupu, ale wypróbowania oczywiście tak, może jest to czyiś ideał ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: próbki
  • 17 kwietnia 2014 o 19:33
    Interesujący
    Owocowo-zielono-drzewnie, tak na mnie pachną te perfumy. Mamy cytrusy i przyprawy, bardzo dobrze współgrajace z nutami zielonej herbaty i jaśminu, ja czuję też coś trawiastego. O ile nie lubię takiej nuty, o tyle tutaj jest delikatna i pasuje do całości. A paczulowo-piżmowa baza dodaje zapachowi głębi. Wada - fatalna trwałość, szczególnie w odniesieniu do ceny. Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy