Kremy i maski do rąk

Molton Brown Fiery Pink Pepper, Replenishing Hand Cream Krem do rąk z różowym pieprzem

• 10 listopada 2024 o 21:34
    Zniewalający zapach na długi czas
    Krem kupiłam po okazyjnej cenie razem z dwoma innym wariantami tej firmy. Bardzo ładnie zapakowane,w sztywnym,eleganckim pudełku- jednym słowem robi wrażenie. Krem jest w poręcznej ,zgrabnej tubce, o śliczny różowym kolorze. Krem pieknie pachnie,a zapach utrzymuje się naprawdę długo. Nosi się go jak perfum, kilka oson pytało skąd ten zapach,co to za perfum? Niestety oprócz zapachu i wrażenie,ze krem chwilowo nawilża, niczego nadzwyczajnego nie zauważyłam w jego działaniu. Według mnie krem nie za bardzo wart swojej ceny. Jesli chodzi o mnie to sam zapach nie przekonuje mnie do ponownego zakupu,jak na takie (nie) działanie jest kosmetykiem drogim i dla mnie na raz :)
    Zalety:
    • Długotrwały zapach
    • Piękne opakowanie
    • Brak działania
    W perfumerii
  • 26 marca 2020 o 15:25
    Piękny zapach i byłoby na tyle...
    Krem dostałam w prezencie. Odrazu w oczy rzuca się urocze opakowanie. Krem jest poręczny, taki idealny do torebki. Zapach jest obłędny, pachnie bardzo długo, w ciagu dnia przebija się nawet przez zapach perfum, które "noszę". I na tym mniej więcej kończą się zalety. Działanie kremu jest jak każdego innego, ze średniej czy niższej półki cenowej, więc z pewnością nie jest wart oryginalnej ceny. Jeśli ktoś chce pięknie pachnących dłoni to może po niego sięgnąć. Jeśli jednak ważniejsza jest pielęgnacja to polecam inny.
    • trwałość zapachu
    • mało odżywczy
  • 2 listopada 2018 o 14:11
    Fajny ale nie za tę cenę
    Kremik jest w ślicznej, małej tubce, którą można zawsze mieć przy sobie w torebce. Jest leciutki i delikatnie, ładnie pachnie. Ja osobiście nie wyczuwam zapachów, które według producenta powinnam. Zgodnie z obietnicami, krem się bardzo szybko wchłania i czuję, że nawilża moją skórę. Zostawia ją mięciutką, nawilżoną ale absolutnie nie tłustą. Zapach kremu utrzymuje się dość długi czas. Generalnie, to bardzo dobry krem. Aczkolwiek czuję, że płacimy tutaj za markę ponieważ jest wiele innych kremów, dużo tańszych a dających podobny efekt. Jednak cieszę się, że mogłam go wypróbować.
    • Efekt działania