Kremy i maski do rąk

Nivelazione Skin Therapy Winter, Zimowy krem odżywczy do rąk

• 10 października 2023 o 11:07
    Dobry dka suchej, szorstkiej skóry nie tylko na zimę.
    Krem jest wg mnie dobrym wyborem dla suchej i szorstkiej skóry nie tylko na zimę. Ja stosuję go przez cały rok do pielęgnacji mojej spierzchniętej skóry. Pomaga mi ukoić dłonie. Pozostawia je przyjemnie nawilżone i zmiękczone. Krem ma lekką, nieklejącą konsystencję. Dobrze rozprowadza się na skórze i szybko wchłania. Nie pozostawia tłustej warstwy. Jest wydajny.
  • 12 kwietnia 2023 o 15:21
    Polecam
    Krem spełnił moje oczekiwania w 100%, uratował moją skórę podczas srogich mrozów przed przesuszeniem, zaczerwienieniem i pęknięciami. Przystępna cena to dodatkowa zaleta. Polecam wszystkim!
    Zalety:
    • Szybkie działanie
    • Brak podrażnionej skóry
    • Nawilżenie
    • Dobra konsystencja
    • Łatwość użytkowania
    Wady:
    • Dostępność, ja widziałam tylko w aptekach
    Kaisja
    1 maja 2022 o 11:21
    Bardzo dobry, a tak przyjemny i lekki w aplikacji, że świetny nie tylko na zimę
    Z miękkiej, poręcznej, niebiesko-czerwonej lśniącej (!) tubki, którą z tego tytułu raczej trudno zgubić, o dobrym zamknięciu "na klapkę", wydobywa się wonny subtelnie, prześlicznie, kwiatami i lnem, sycący krem o idealnej, gładkiej konsystencji, dość bogaty, a łatwy w aplikacji, szybko się wchłaniający – bez poczucia ściągnięcia, a pozostawiający przyjemne odczucie odświeżenia i nawilżenia skóry – bez mokrego filmu. A to odczuwalne nawilżenie jest dogłębne i skuteczne, dzięki fenomenalnym składnikom kosmetyku: maśle Shea, glicerynie, mocznikowi, olejowi arganowemu, odbudowującym płaszcz hydrolipidowy, chroniącym skórę rąk przed brutalnymi, zimowymi warunkami atmosferycznymi, oraz regenerującym (także płytki paznokci) witaminom A, E i F. I... jakoś tak mi się udało tym razem uniknąć niepotrzebnego wodolejstwa, ujmując wszystkie cechy tego świetnego kremu w dwóch niedługich akapitach. Dodam tylko, że jest bardzo wydajny, i w miarę przystępny cenowo – 75 ml poniżej 10 zł – nieźle. Polecam, a tymczasem zrobiło się aż 5 akapitów :-).
    Zalety:
    • skład - masło Shea, gliceryna, mocznik, olej arganowy, witaminy A, E i F,
    • efekt – nawilżone, odżywione, gładkie dłonie, skutecznie chronione – również przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi,
    • konsystencja – przyjemna – gładka i sycąca,
    • wchłanialność – bardzo szybka, całkowita – bez ściągnięcia skóry,
    • wydajność – bardzo dobra,
    • zapach – śliczny – kwiatowo-lniany, niemal "landrynkowy", ale subtelny i bez syntetycznych tonów,
    • opakowanie – ładna, nowoczesna, miękka, poręczna, niebiesko-czerwona lśniąca tubka, z dobrym zamknięciem "na klapkę",
    • cena – w miarę przystępna, biorąc pod uwagę walory kremu – 75 ml poniżej 10 zł
    Wady:
    • brak wad
  • 12 grudnia 2019 o 23:46
    Odkrycie roku
    Nie wierzę nigdy że coś działa od 1 użycia. W przypadku tego kremu jest to prawda. Moją zmorą w sezonie jesienno-zimowym są suche, szorstkie, pękające i piekace ręce. Próbowałam już wieeelu kremów, jednak aby chociaż odrobinę zniwelować te efekty musiałam zużyć naprawdę sporą ilość kremu. Ta perełka zadziałała od razu, i na dodatek po 2 dniach moje ręce są już naprawdę gładkie. Żałuję że nie mam zdjęć przed i po, bo sama nie mogę w to uwierzyć. Z czystym sercem polecam.
    Zalety:
    • Natychmiastowe dzialanie
    • Przyjemny, delikatny zapach
    • Skóra jest delikatna i przyjemna w dotyku
    • Eleganckie opakowanie, łatwe do dozowania kosmetyku
    • Przystępna cena jak za kosmetyk specjalistyczny
    Wady:
    • Nie wiem jak z dostępnością, nie widziałam go w drogeriach, swój zakupiłam w aptece