Wody toaletowe damskie

Naomi Campbell Pret a porter Absolute Velvet EDT

• 17 marca 2023 o 12:40
    nie kupiłabym ponownie
    Nie jest mi po drodze z zapachami Naomi i chyba jedynie Queen of Gold mnie nie nudzi i mogłabym go nosić od czasu do czasu. Ten niestety nie wybija się z pośród perfumowych przeciętniaków i nie zidentifikowałabym go w tłumie. . Kto lubi takie klimaty bardzo sładko kwiatowe w perfumach, a przy tym chce pachnieć bezpiecznie, miło i sympatycznie, ale nie wyróżniająco się ten polubi ten perfum. Jednak nie jest to rewelacja i nic bardzo interesującego. Projekcja średnia, choć nawet ciągnie się taki ogonek :) Trwałość na mnie dobra. Do kogo pasują takie perfumy? Dla osoby lubiącej otulacze
    W perfumerii
  • 4 października 2019 o 20:38
    bardzo ładne
    Dostałam w prezencie i byłam w szoku, że celebrycki zapach może być taki ładny, trwały i mocno wyczuwalny. Zebrałam za niego całkiem sporo komplementów od otoczenia i to po kilku godzinach od użycia. Trwałości i projekcji nie można im odmówić. Zapach jest intensywny, słodki, trochę pudrowy, kobiecy i oryginalny. Nie znam podobnego zapachu. Nie jest to moje KWC, bo znam zapachy piękne, cudowne i to moje grono ulubieńców przy zestawieniu z Naomi bije ją na głowę, ale gdybym tamtych zapachów nie znała, to kto wie....Nie mam się do czego przyczepić.
    Zalety:
    • piękny, kobiecy zapach
    • trwałość
    • projekcja
  • 7 września 2019 o 19:45
    Zbyt intensywne
    Są perfumy które innym się podobają, innym nie. Jest to kwestia gustu. Ja te dostałam od mamy i musze się przyznać że mają one ładny zapach, ale są duszace. Eleganckie opakowanie, idelne do torebki.
    Zalety:
    • Ładny flakonik
    Wady:
    • Zbyt intensyny zapach
  • 12 sierpnia 2019 o 14:32
    Nie dla mnie
    Zapach zdecydowanie nie dla mnie. Kocham słodkie zapachy, ale nie znoszę kiedy są mdłe. Mdły zapach, to idealna definicja tych perfum. Wywołuje u mnie skojarzenie z oliwkowym mydłem w kostce i to raczej nie jest dobre skojarzenie. Stosunek trwałości do ceny mógłby być lepszy ale nie ma dramatu. Flakon praktyczny, nie za duży idealny do torebki.
    Zalety:
    • Flakon
    Wady:
    • Mdły zapach
  • 1 marca 2019 o 20:31
    Może być
    Jak dla mnie raczej klasyczny zapach. Dość intensywny, początkowo orzeźwiający, potem staje się bardziej ciężki. Według mnie dobry na wieczór. Dość trwały. Inne zapachy od Naomi Campbell bardziej mi się podobały, ale ten nie jest zły. Flakon nie wyróżnia się jakoś specjalnie, po prostu ładny.