Wody toaletowe damskie

Naomi Campbell Here to Shine EDT

• 8 listopada 2024 o 16:05
    Lubię te perfumy..
    Perfumy Here to Shine znajdują się w prostym, nie wyróżniającym się niczym szczególnym flakonie, ale też nie wygląda on źle. Przezroczysta buteleczka z jasnoróżowym napisem. Mam je w pojemności 50 ml. Z tego co się orientowałam można zakupić je w niewielu drogeriach stacjonarnych, prędzej dostaniemy je przez internet. Cena jest dość wysoka. Perfumy Here to Shine mają kwiatowo słodkawy zapach, który jest naprawdę ładny. Chętnie sięgałam po nie szczególnie wiosną, ale jest również odpowiednia oczywiście na każdą porę roku. Zapach kojarzy mi się z kobiecością i dobrym samopoczuciem, dlatego naprawdę chętnie ich używam. Jeśli chodzi o trwałość to jest nieźle. Czuje ten zapach na sobie przez kilka dobrych godzin. Zaraz po spryskaniu się czuje nuty kwiatowe - czyli bergamotkę, fiołek oraz konwalie. Później wyczuwam jakąś słodkość, co jest bardzo ciekawe ponieważ nuty bazowe to drzewo sandałowe, piżmo, cedr oraz paczula. Ogólnie uważam że te perfumy to fajna propozycja zapachowa dla kobiet ???? Używa mi się ich bardzo przyjemnie, na ten moment zostało mi ich co prawda już nie wiele, ale napewno miło będę je wspominać a być może sięgnę po nie ponownie.
    Zalety:
    • ładny zapach
    • całkiem niezła trwałość
    • świetnie sprawdzają się na codzien
    • ciekawe nuty zapachowe
    Wady:
    • ciężko dostępne stacjonarnie, a online bardzo często w zawyżonej cenie
  • 3 września 2023 o 14:29
    Zapach na codzień
    Ciekawy zapach owocowy - kwiatowy. Myślę, że może znaleźć wiele zwolenniczek. Do mnie niekoniecznie przemawia. Nie sięgnę po niego ponownie. Perfumy dedykowane na ciepłe dni. Zapach jest lekki i subtelny. Uwagę przyciąga ładny flakon. Atutem jest dostępność, a także korzystna cena.
    vicxkxy
    11 sierpnia 2023 o 22:23
    Cudowne
    Te perfumy są zapakowane w opakowanie różowe, które mi się podoba. Zapach jest kwiatowy, słodki i delikatny i bardzo przypadł mi do gustu. Trwałość jest świetna, bo utrzymują się bardzo długo. Z racji, że jest to zapach kwiatowy, słodki i delikatny uważam, że sprawdzą się na wiosnę i lato i bardziej na dzień. Podsumowując, bardzo je lubię i będę do nich wracać. Polecam.
    W perfumerii
  • 3 października 2022 o 11:53
    ładny zapach
    Zapach zamknięty w pięknym, poręcznym flakonie. Zapach owocowo- kwiatowy jest bardzo intensywny. Długo utrzymuje się na skórze, mało tego mam wrażeniem że z każdą godziną zapach lekko się zmienia. Idealny na co dzień, dla nastoletnich dziewczyn
    Zalety:
    • długotrwałość zapachu
    • zmienność zapachu z każdą godziną
    Wady:
    • Zapach ok ale dla młodszych dziewczyn
    W perfumerii
  • 8 września 2022 o 6:50
    świetny
    Ostatnio szukałam trochę wyrazistego zapachu. Zwłaszcza takiego, który został by ze mną na dłużej, a nie po chwili się ulotnił. Ten zapach jest trochę specyficzny. Albo się go lubi, albo się go nienawidzi. Jest dla mnie totalnie kobiecy i zmysłowy. Są tu nuty bergamotki, różowego pieprzu, soczystej gruszki Nashi, pudrowego fiołka, heliotropu i konwalii. Przez pierwsze dni jak się popsikałam to non stop czułam ten zapach. Na sobie oraz w sypialni. Nawet po kilku godzinach czułam go jeszcze na bluzce. Wystarczy spryskać się dwa razy, aby czuć zapach. Z wydajnością jest tak sobie. Mam 30ml, więc buteleczka jest mała i poręczna. Idealnie wpasowuje się w dłoń. Nie wiem szczerze czy powrócę do tych perfum. Będę próbowała sobie znaleźć coś w tańszej wersji cenowej.