Dove Heat Defense Therapy, Odżywka do włosów narażonych na działanie wysokiej temperatury

ofca133
    16 lutego 2014 o 14:24
    Jedna z ulubionych
    Używałam tej odżywki jakieś 4-5 lat temu i bardzo, bardzo ją lubiłam, o czym świadczy fakt, że zużyłam dwa opakowania, a z natury jestem stworzonkiem kochającym testować i rzadko kupuję ten sam kosmetyk dwukrotnie. Włosy po użyciu tej odżywki były miękkie, gładkie, odżywione, lepiej się układały i wyglądały na zdrowsze i mocniejsze. Nie mam pojęcia, czy chroniła włosy przed wysoką temperaturą, w sumie ciężko by to było nawet sprawdzić. Chętnie bym ją kupiła, ale tej wersji nie ma juz w sprzedaży, musze więc wypróbować jej nową wersję, bo - z tego co czytałam - ma nawet lepsze oceny. Używam tego produktu od: używałam 4 czy 5 lat temu Ilość zużytych opakowań: dwa
    iga8707
    24 lipca 2012 o 13:29
    Taka sobie.
    Kupiłam tę odżywkę zachęcona ceną promocyjną i tą niby ochronną funkcją termiczną. No i jakoś mnie nie zachwyciła. Ładnie pachnie, włosy się rozczesują bez problemu, ale szału nie ma. Po pewnym czasie z resztą zaczęły mi się elektryzować, ale nie jestem pewna, czy to na pewno jej sprawka. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 20 marca 2011 o 13:32
    Jest całkiem niezła jak na tę firmę.
    Odżywka jest nie droga i bardzo wydajna. Uwielbiam jej zapach i konsystencję. Włosy po niej są błyszczące i ładnie się rozczesują. Co do ochrony to ciężko jest mi to stwierdzić, ponieważ używam spray tresemme jeszcze przed prostowaniem, samej odżywki bałabym się stosować. Nie wzmaga przetłuszczania włosów, co jest dla mnie dodatkowym plusem. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    pacina9
    17 lutego 2011 o 14:46
    Jest ok
    Odżywka jest ok. Nie regeneruję włosów, ale włosy po niej są przyjemne w dotyku, ładnie pachną, łatwo się rozczesują, jakiegoś zadziwiającego blasku nie widać, ale generalnie jest ok:)
  • 12 lutego 2011 o 2:40
    może być
    Fajny zapach, nie obciąża włosów, nie wysusza, nie wydaje mi się jednak, żeby jakoś specjalnie chronił przeciwko skutkom prostowania... Pod koniec aplikacji ciężko jest ją wydostać... Jak dla mnie mało wydajna, a dodam, że włosy mam krótkie- do połowy szyi. Aha, i jak dla mnie- zbyt wodnista konsystencja. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie