Żele pod prysznic

Ziaja Pielęgnacyjny przysmak, Galaretka myjąca do kąpieli ` Truskawkowy puch - Marshmallow`

E-Glamour.pl
Ziaja Marshmallow Bath Jelly Soap żel pod prysznic 260 ml dla kobiet
Ziaja PRZYSMAKI GALARETKA MYJĄCA DO KĄPIELI MARSHMALLOW 260ML

• 17 grudnia 2024 o 13:36
    Truskawkowe cudo!
    Ziaja Pielęgnacyjny przysmak Galaretka myjąca do kąpieli „Truskawkowy puch – Marshmallow” to absolutny hit w mojej łazience! Od pierwszego użycia zakochałam się w tej galaretce – to naprawdę wyjątkowy produkt, który sprawia, że kąpiel staje się prawdziwą przyjemnością. Jej konsystencja jest cudownie lekka, jak prawdziwy puszek, a sama galaretka ma delikatny, truskawkowy zapach, który przypomina świeżo przygotowane marshmallow. Zapach nie jest zbyt intensywny, ale za to bardzo przyjemny i subtelny, co idealnie wpasowuje się w moją poranną lub wieczorną rutynę pielęgnacyjną. Aplikacja jest bardzo prosta – galaretka dobrze się pieni, a jej konsystencja jest naprawdę łatwa w rozprowadzaniu, co pozwala na wygodne mycie ciała. Skóra po użyciu jest gładka, nawilżona i nie ma uczucia ściągnięcia, co często zdarza się po myciu innymi produktami. Co więcej, w trakcie kąpieli czuję się naprawdę zrelaksowana dzięki przyjemnemu zapachowi, który unosi się w łazience. Bardzo cenię sobie wydajność tej galaretki – wystarczy niewielka ilość, by uzyskać naprawdę dużą ilość piany, więc jedno opakowanie wystarcza na długo. Produkt jest także łatwy do spłukania, co sprawia, że skóra po kąpieli nie jest obciążona, a wręcz miła w dotyku. Podsumowując, Ziaja Pielęgnacyjny przysmak Galaretka myjąca do kąpieli „Truskawkowy puch – Marshmallow” to idealny wybór dla osób, które szukają nie tylko skutecznego, ale i przyjemnego produktu do codziennej pielęgnacji. To połączenie przyjemności z pielęgnacją sprawia, że każda kąpiel staje się wyjątkowym rytuałem. Zdecydowanie zasługuje na 5 gwiazdek!
  • 3 czerwca 2024 o 15:09
    Obłędny Zapach
    Galaretkę myjącą do kąpieli Truskawkowy puch - Marshmallow zakupiłam w drogerii i nie żałuje! Jest wprost idealna do kąpieli i nie podrażnia dlatego jest jedną z najlepszych jakie do tej pory przetestowałam. Jest na tyle delikatna że moja skóra ją dosłownie uwielbia ! A zapach to dosłownie raj truskawkowy w którym najchętniej bym się zanurzyła. Świetnie oczyszcza i jednocześnie pielęgnuje dlatego polecam z całego serca.
    Zalety:
    • skład
    • świetne oczyszczenie
    kialacm
    3 czerwca 2024 o 14:29
    bardzo fajny produkt
    Galaretkę kupiłam w aptece za 20 zł. Jest ona Zamknięta w plastikowym, odkręcanym opakowaniu. Opakowanie typowe dla marki Ziaja- minimalistyczna szata graficzna Zapach jest po prostu piękny, truskawkowy, który zdecydowanie umila kąpiel. Ma ona lekko różowy kolor, który nie barwy skóry ani wanny. Produkt bardzo dobrze się pieni i ładnie oczyszcza skórę, nie powodując podrażnień, alergii, suchości skóry i ściągnięcia. Zapach utrzymuje się na ciele długo po kąpieli. Galaretka jest tania łatwo dostępna. Polecam spróbować :)
    Zalety:
    • tania
    • łatwo dostępna
    • dobrze się pieni
    • nie powoduje podrażnień
    Wady:
  • 2 czerwca 2024 o 1:40
    Polecam!
    Bradzo polubiłam się z tym produktem od firmy Ziaja. Kupiłam go stacjonarnie, w ich sklepie ,gdzie kosztował około 20 złotych. Produkt jest zamknięty w plastikowym opakowaniu, które jest zakręcanym słoiczkiem. Taka forma umożliwia dokładne zużycie całego produktu, co zdecydowanie jest jego plusem. Grafika jest bardzo ładna, lecz minimalistyczna. Wszystkie napisy obecne na etykiecie są doskonale widoczne, a co za tym idzie - czytelne. Produkt ten ma cudowny ,słodziutki, truskawkowy zapach. Bardzo intensywny i długotrwały. Mimo tego nie jest mdlący, czy drażniący. Jego konsystencja faktycznie przypomina galaretkę, co świetnie urozmaica czas ,w którym jest on stosowany. Bardzo dobrze się go rozprowadza, dzięki czemu jest dość wydajny. Warto też powiedzieć, iż dobrze się on pieni. Produkt bardzo dobrze radzi sobie z domyciem wszelkich brudów uzbieranych przez cały dzień na ciele. Nie pozostawia po sobie tłustej, czy klejącej warstwy, ani nie pozostawia uczucia ściągnięcia.
  • 18 kwietnia 2024 o 10:24
    To jest bardzo dziwny produkt
    Nigdy nie używałam takich produktów i byłam bardzo zainteresowana wypróbowaniem tej galaretki. Kupiłam galaretkę na stronie eZebra. Pojemność : 260 ml Cena:około 16 zł
    Zalety:
    • 1.Atrakcyjne opakowanie
    • 2.Сena
    • 3. Ciekawa konsystencja
    Wady:
    • 1.Zapach
    • Przepraszam, to nie zapach marshmallow, to zapach spalonego cukru????
    • 2.Trudno się nakłada
    • 3.Nie pieni się
    • 4.Nic nie zauważyłam: ani oczyszczenia, ani nawilżenia

Zobacz także inne Żele pod prysznic