Wody toaletowe damskie

Puma Urban Motion for Her EDT

Nasi użytkownicy zostawili 33 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 lutego 2021 o 16:59
    Zapach młodości!
    Kolejny perfum marki Puma, który uwielbialam! Świeży, letni, letki, po prostu ulubiony! :) Nie powalał trwałością ani tajemniczością czy oryginalnością ale jest idealny dla młodych dziewczyn bez wyraźnego jeszcze i wykształconego gustu!
    Zalety:
    • świeży, lekki zapach
    • idealny dla młodych dziewczyn (którą ja już niestety nie jestem)
  • 7 marca 2019 o 13:58
    Nawet spoko
    Kupiłam jakies kilka lat temu. Zapach mocny i słodkawy, co ja nie lubię, ale ten nie zbyt przesadzony. Nie mdlący. Długo utrzymuje się na skórze i przez to wydajny. Nadaje się na codzień, ale raczej w chłodniejsze dni.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie.
  • 15 sierpnia 2018 o 18:18
    Owoców czar
    Bardzo udana kompozycja zapachowa. Idealnie pasuje na wiosnę i lato. To jeden z najbardziej znanych mi zapachów od Pumy. Nigdy nie ciągnęło mnie do tej marki ale za namową koleżanki postanowiłam spróbować. Kiedyś był dużo łatwiej dostępny teraz trzeba się trochę naszukać ale warto. To bardzo udana radosna kompozycja pełna przyjemnych owoców na piżmowo drewnianej bazie. Otwarcie zapachu jest cytrusowo zielone ale z odrobiną słodkości. Po chwili imbir i owoce gruszki i maliny rozpieszczają nasz zmysły. Jest przytulnie, słodko i apetycznie. Baza zapachu spaja całość w mocnym uścisku wanilii, piżma i bursztynu na pięknej drewnianej podstawie. Jestem ogromnie wdzięczna za poznanie tego zapachu. Jest jednym z moich ulubionych.
    Zalety:
    • Kompozycja zapachowa
    • Przyzwoita trwałość
    • Butelka
  • 30 czerwca 2018 o 18:50
    Ideał
    Jak na mój gust perfum jest idealny , lekki , pobudzający , odświeżający Używam go na codzień nadaje sie idealnie . Mój numer jeden , wśród perfum , minus jest taki ze ciężko go dostać w Polsce , po długich poszukiwaniach poszukałam w internecie na Allegro można go dostać w przystępnej cenie jak na tak trwały i lekki perfum . Polecam
    Wady:
    • Mało dostępny w Polsce
    Bunny83
    13 czerwca 2017 o 18:29
    Uwielbiam, szkoda że trwałość średnia.
    Pierwszy raz Pume Urban Motion kupiłam w Niemczech poj 20 ml, było to ok 7 lat temu, wtedy sie w niej zakochalam ,zapach świezy cudowny, ciezko mi okreslic co czuc najbardziej ,cała kompozycja jest cudowna,ale trwalośc mogłaby być wieksza...zapach utrzymuje sie na włosach chyba najdłuzej...ale i tak mnie to nie zniechęca,bo uwielbiam ten zapach...jak wróciłam po urlopie szukałam w Polsce w drogeriach znalazłam w Rossmanie, cena za 90 ml w rossmanie była wtedy w granicach 80 zł...wiec kupilam bodajze 60 ml za ok 60 zł, po kilku latach powróciłam do niej...ale spotkała mnie przyktra niespodzianka w Rossmanie juz jej nie ma:(szukałam po całym Gdansku znalazłam ost sztuke poj 60 ml, teraz kupuje w drogerii internetowej...90 ml za 60 zł, i martwi mnie ze niedlugo stan magazynowy sie skonczy...i tak jak szara Puma -przeboj lat 2000,.zniknie z rynku:(
    Zalety:
    Wady:
    • Trwałość-mogloby byc z nia lepiej.
    • Znika z rynku-dostepna tylko w drogeriach internetowych