Wody toaletowe damskie

Thierry Mugler Angel Sunessence EDT

Nasi użytkownicy zostawili 18 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

chwast
    1 października 2016 o 20:20
    Całkiem niezły
    Zapach moze okazać sie całkiem w miarę, kiedy chcemy odpocząć od wersji oryginalnej. Jest lekki, bardzo mroźny i przyjemny (jak na Muglera przystało) Niestety całkowicie nietrwały, jako, ze to jedynie woda toaletowa. No i cieżko go dostać bo limitowany. Plastikowy flakon tez mogli sobie darować
    W perfumerii
  • 9 marca 2016 o 20:09
    Nawet, nawet...
    Hmmm, no całkiem jak nie Angel. Wcale klasyka nie przypomina, no, może w pierwszych sekundach po psiknięciu przebija się jakaś tam podobna nuta, ale potem już nic angelowego nie czuć. Faktycznie wyczuwa się gorzkie i suche nuty, coś jakby grapefruit lub cytryna. Ogólnie taki zapach jakby czystości, tak mi się kojarzy świeża, biała koszula, wyprasowana i założona na czyste ciało, potem popsikane właśnie tymi perfumami no i można iść na rozmowę kwalifikacyjną albo egzamin. W sumie latem w upale też można by to nosić na skórze, nie dusiłoby jak inne słodkości. Ogólnie chyba nie urywa tyłka że tak powiem, ale nie to że to zły zapach, w sumie może być. Może mogłabym i mieć taką flaszkę, ale to dopiero po tym, gdy kupię wszystkie moje najpierwsze chciejstwa a to prędko nie nastąpi, więc poprzestanę na razie na próbce. Ewentualnie może mi się odmieni i Sunessence stanie się moim najpierwszym marzeniem wtedy nabędę go od razu. ;) Używam tego produktu od: kilka godzin na skórze Ilość zużytych opakowań: jedna próbka
    Vanilla
    18 września 2014 o 8:34
    na jesień- rewelacja:ehem:
    A mnie się podoba:) Najpierw muszę zacznaczyć, że nie lubię wszelkich edycji letnich/zimowych/jubileuszowych itp. wariacji Angela, ponieważ w 80% pachnie on tak samo jak klasyk, a te 20% to te inne nuty. I tutaj nie jest inaczej. Klasyka znam, raczej z pobieżnych testów perfumeryjnych, dlatego odniesnienia jako takiego do niego nie będę czynić, natomiast mogę porównać z całą odpowiedzialnością do tego co mam lub miałam. Wersja Sunessence jest bardzo, ale to bardzo ( żeby nie powiedzieć niemal identyczną) wersją Angel Ocean d\'Argent. Jest tez bardzo, bardzo podobna do wersji Angle Blue Lagon, którą mam i bardzo ją lubię. Sunessence jest jednak bardziej treściwy w stosunku do Blue Lagon (ta z kolei mocno rozwodniona, ale też super). A teraz o samym zapachu. Mnie się bardzo podoba. W lecie mógłby dusić, mimo, że to wersja letnia, ale wczesną jesienią, porą idealną na perfumy rozwija się bosko, nie dusi, a ma moc i głębię. Czuję (być może) miętę, lód- co mnie bardzo cieszy, bo uwielbiam takie nuty. Jest słodko-gorzki, mimo dużej dawki miodu, karmelu i wanilii:) ma charakter. Idealny, treściwy, po prostu super! Butelka bardzo ładna - nie przeszkadza mi plastik, który wypatrzyły wizażanki; podoba mi się ogólny kształt flakonu. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: końcówka flakonu +nowa 50-tka w trakcie;)
    didithy
    19 stycznia 2014 o 20:10
    paskuda
    Powoduje u mnie odruch wymiotny. Strasznie dusi. Inwazyjny zapach dla przechodniów. Miałam próbkę, nie wiem jak ktoś na własne życzenie może tego używać i robić krzywdę wąchającym a raczej narażonym na atak tym zapychaczem ludzi wokół.
    usiaa69
    2 stycznia 2014 o 15:31
    lodowata słodycz
    +zapach jest niecodzienny, ciekawy: czuć miętę i coś słodkiego; czekolada? karmel? jest jednocześnie słodki, ciężki i świeży, używam go tylko zimą, na skórze jest słodszy i mniej miętowy niż we flakonie +cena +/- podoba mi się migoczący flakon, jednak plastikowy korek jest tandetny +/- moc zapachu jest taka sobie