Kremy uniwersalne

Jardin Cosmetics Krem nawilżający `Miłość`

• 3 listopada 2024 o 6:38
    Krem "Miłość" to moje kolejne odkrycie
    To kolejny wspaniały krem od Jardin. Jestem zachwycona kremem Roślinnym na niedoskonałości, ale krem Miłość również zrobił na mnie duże wrażenie. Krem Miłość ma delikatną, puszystą konsystencję. Szybko się wchłania. Nie pozostawia żadnej tłustej warstwy. Przez to doskonale nadaje się pod makijaż. Nie obciąża cery. Krem ma przyjemny ziołowy zapach. Skutecznie łagodzi wszelkie podrażnienia i zaczerwienienia. Po dłuższym regularnym stosowaniu cera staje się promienna, rozjaśniona, po prostu piękniejsza. Zawiera cenne ekstrakty z roślin: kasztan, kocanka, arnika, dzika róża, wiesiołek, krwawnik, ruszczyk, nawłoć, wąkrotka azjatycka. Krem w żaden sposób nie uczula i nie podrażnia. Dwa kremy: Roślinny na niedoskonałości oraz Miłość skutecznie zachęciły mnie do wypróbowania kolejnych. Mam teraz na oku krem odmładzający z nagietkiem. Markę Jardin odkryłam przypadkiem. Gdyby nie prezent chyba nigdy bym się o niej nie dowiedziała. Kosmetyki zamawiam przez internet na stronie: www.jardincosmetics.com. Tanie nie są, ale jakość i działanie wynagradzają wszystko.
  • 1 listopada 2022 o 16:13
    Mega polecam
    Świetnie nawilża moją twarz, łagodzi podrażnienia, niweluje zaczerwienienia.ma lekką konsystencję, która bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając uczucia ściągnięcia na twarzy. Pięknie i przyjemnie pachnie.. Bardzo polecam ????
    Wixi00
    21 maja 2021 o 10:33
    Cudo!
    Idealnym krem do skory tłustej. Jest lekki, nie obciąża, skóra się po nim nie swieci. Działa wyciszająco i kojąco. Polecam każdemu, kto boryka się z problemami skórnymi, ale nie tylko. Myślę że w przypadku skory normalnej krem także sprawdzi się idealnie.
    Zalety:
    • Świetny skład
    • Działanie
    Wady:
  • 5 sierpnia 2020 o 14:45
    Jestem zdecydowanie na TAK
    Przyznam, szczerze, że ciężko jest mi znaleźć krem do twarzy o naturalnym składzie, który nie powodował by u mnie jakiś „niespodzianek”. Krem ma lekką konsystencję i szybko się wchłania Bardzo fajnie sprawdza się pod makijaż Dla mojej (obecnie) przesuszonej skóry  jest idealny na dzień…ale myślę, że latem również sprawdzi się i na noc Dla skór normalnych, czy mieszanych nada się zarówno na dzień jak i na noc. Zapach jest niezbyt intensywny - co bardzo mi odpowiada To co najważniejsze NIE ZAPYCHA, a dla mnie to już jest sukces Bardzo go lubię i uważam, że wyróżnia się swoją jakością na tle konkurencji. Jestem bardzo zadowolona
  • 16 lipca 2020 o 8:58
    Dobry krem
    Krem w malutkim słoiczku, ale wyjątkowo wydajny. Cudna konsystencja, niby cięższa, a szybko się wchłania pozostawiając nawilżona skórę twarzy. Jedyny mankament tego kremu to zapach - ziołowy.
    Zalety:
    • działanie