Kremy i mleczka do włosów

Dessange Professional Hair Luxury, Blond Californien, Krem korygujący do włosów blond California Blonde System

Nasi użytkownicy zostawili 105 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 6 października 2023 o 12:11
    super toner nie niszczący włosów
    Zawsze jak zastosuję ten produkt to dużo koleżanek pyta gdzie farbowałam włosy. Pięknie ochładza blond zarówno naturalny jak i farbowane refleksy nie niszcząc przy tym włosów. Włosy po zastosowaniu mają chlodną tonację ale nie fioletową czy niebieską, są miękkie i fajnie się układają. Dodatkowo zostawia na włosach piękny zapach. Uwielbiam ten produkt i będę kupować kolejne opakowania. Najlepszy produkt jaki miałam do tonowania włosów, który pozwala w domowych warunkach wyczarować efekt z salonu fryzjerskiego.
    Zalety:
    • pięknie tonuje włosy w chłodne tony
    • nie niszczy włosów
    Wady:
    • BRAK
    Igorme
    18 kwietnia 2023 o 11:43
    Ideał
    Produkt idealny. Noszę platynę x lat i drażniło mnie, że co jakiś czas muszę wybijać żółte refleksy. Użycie tego produktu to przyjemność. Można stosować samego lub wymieszać z dowolną maską. Pięknie niweluje złoto-żółte przebicia. Nie można zrobić sobie nim krzywdy (nie barwi na niebieski czy fioletowy). Pozostawia włosy miękkie i nawilżone.
    Drogeria Cocolita.pl
  • 4 lipca 2022 o 10:48
    Absolutny hit!!
    Krem kupiłam na promocji w Hebe, ale zdecydowanie jest wart swojej podstawowej ceny! Po miesiącu od farbowania, zaczęły pojawiać się żółte, ale tez miedziane odcienie, z którymi zwykły niebieski szampon sobie nie radził. Ten krem zawiera nie tylko niebieski ale i fioletowy pigment, który to właśnie odpowiada za redukcje miedzianych odcieni. Już po pierwszym użyciu miałam włosy idealnie beżowe jak po wyjściu od fryzjera! - nie wysusza - działa po pierwszym użyciu - przywraca piękny beż, jak po farbowaniu - wydajny - wystarczy aplikacja raz w tygodniu
    domkep
    30 sierpnia 2020 o 8:52
    Polecam
    Kremu używam od kilku miesięcy do tonowania żółtych refleksów na włosach farbowanych na blond. Myję nim włosy jak szamponem raz na kilka dni (kiedyś częściej kiedy nie były farbowane farbą Inoa). Krem-szampon poszarza włosy i bardzo ładnie tonuje niepożądane odcienie. Trzeba go po nałożeniu dobrze zmyć ponieważ barwi ręce i skórę głowy. Krem bardziej pielęgnuje niż myje włosy. Włos po myciu tonerem nie wymagają odżywki. Krem pozostawia je gładsze i bardziej odżywione. Nie jest zbyt wydajny. Polecam.
    Zalety:
    • Spełnia swoje zadanie. Odżywia i wygładza włosy.
    Wady:
    • Nie jest wydajny.
    rihab
    1 maja 2020 o 22:02
    Przydaje się
    Moje rozjaśniane włosy czasami mają żółte tony, a ja najlepiej czuję się w chłodnym odcieniu. Krem ten mieszam zawsze z gęstą odżywką w różnych proporcjach i nakładam na umyte mokre włosy. Zazwyczaj trzymam dłużej niż jest w zalecaniach, ale efekt bywa różny. Ostatnio zmieniłam trochę mój sposób i po myciu dość dobrze wycieram włosów i nakładam mieszankę na prawie suche włosy. Efekt jest o wiele bardziej widoczny. Krem ten ładnie pachnie, nie niszczy włosów i z odpowiednio gęstą odżywką nie spływa. Fakt że widziałam tylko w Hebe. W promocji dość przystępna cena, jest wydajny.
    Zalety:
    • Działanie, zapach i poręczne opakowanie