Kremy i mleczka do włosów

L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care, Róża & Geranium, Nadający blask balsam do włosów farbowanych i pozbawionych blasku

Nasi użytkownicy zostawili 101 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 13 sierpnia 2024 o 19:52
    Aromat świeżej róży i geranium jest subtelny, ale trwały, dodając odrobinę luksusu do codziennej pielęgnacji
    L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care Róża & Geranium to balsam, który zaskoczył mnie swoim działaniem i przyjemnym doznaniem zapachowym. Już po pierwszym użyciu zauważyłam, że moje włosy stały się bardziej błyszczące i pełne życia. Ten produkt to prawdziwa uczta dla włosów farbowanych, które potrzebują odświeżenia blasku i nawilżenia. Olejek z róży, znany ze swoich właściwości nawilżających i wygładzających, wspiera odbudowę blasku i zdrowego wyglądu włosów. Ekstrakt z geranium dodatkowo wzmacnia ten efekt, pomagając utrzymać intensywność koloru i nadając włosom wyjątkową miękkość. Rezultaty są natychmiastowe i spektakularne. Włosy nabierają pięknego blasku, który utrzymuje się przez długi czas. Kolor farbowany zyskuje na intensywności, a końcówki przestają się plątać, co znacznie ułatwia ich rozczesywanie. Dodatkowo, balsam działa na włosy jak nawilżająca kuracja, która sprawia, że stają się one jedwabiście gładkie i miękkie w dotyku. L'Oreal Paris Botanicals Fresh Care Róża & Geranium to balsam, który łączy w sobie skuteczność działania z luksusowym doświadczeniem pielęgnacyjnym. Jego naturalne składniki, doskonałe właściwości nawilżające oraz odświeżający zapach sprawiają, że jest to produkt wart każdej uwagi. Jeśli pragniesz dodać swoim włosom blasku, poprawić ich kondycję i cieszyć się pięknym aromatem, ten balsam spełni Twoje oczekiwania.
  • 21 grudnia 2021 o 20:16
    Seria Botanicals jest mi znana z racji tego, że jakiś czas temu miałam okazję stosować maskę do włosów z tej linii i szczerze mówiąc byłam nią oczarowana. Z chęcią i przyznam również z dużymi oczekiwaniami podeszłam do odżywki i szampony uzupełniających serię. Odżywka sprawdziła się u mnie wyśmienicie - doskonale zmiękcza, wygładza, nawilża i odżywia włosy, które stają się piękne i lśniące. Opakowanie Odżywka znajduje się w wygodnym opakowaniu w formie tuby wykonanej z miękkiego tworzywa. Wyrazista różowa barwa jest charakterystyczna dla całej serii przeznaczonej do pielęgnacji włosów farbowanych. Motywy kwiatowe są subtelne i Mike dla oka. Na przedniej stronie mamy wypisane główne cechy kosmetyku, z tyłu znajduje się natomiast szczegółowy opis funkcji i składników aktywnych wraz ze sposobem stosowania i składem. Wygodne zamknięcie na klik ułatwia szybka i precyzyjną aplikację. Odżywka Przyznam szczerze, że zaskoczeniem była dla mnie konsystencja tej odżywki. Jest ona naprawdę bogata, treściwa i zbita, przypomina mi niektóre maski do włosów o nieco lżejszej formie. Aksamitny,mleczny krem łatwo nakłada się na włosy, a dzięki swojej formie nie spada on z włosów podczas aplikacji. Najbardziej lubię zapach kosmetyków z tej serii, lekko kwiatowy z kwaśną nutką, umilą mi każdą aplikację i pozwala się zrelaksować. Odżywka jest produktem ekspresowym, producent zaleca czas stosowania wynoszący 2 minuty. Nakładam ja jednak przeważnie na kilka minut więcej,jednak zależy to od moich możliwości czasowych i doceniam fakt, że mogę użyć tej odżywki nawet jak jestem w biegu i nie mam zbyt dużo czasu na pielęgnację. Odżywka łatwo się wypłukuje i nie pozostawia resztek. Włosy po jej użyciu zdecydowanie łatwiej się rozczesuja, są bardziej podatne na stylizację. Po wysuszeniu są miękkie w dotyku, gładkie i lśniące. Nawilżenie i odżywienie jakie zapewnia ten produkt dla mnie jest na optymalnym poziomie. Produkt ma właściwości chroniące kolor włosów farbowanych, ja osobiście używam jedynie cassi, więc nie widzę znaczącej ochrony koloru czy przedłużenia trwałości. Odżywka jest w miarę wydajna u wystarcza przy długich włosach na około miesiąc stosowana z innymi kosmetykami. Minusem może być dość wysoka cena regularna w okolicach 30-40 zł za 200ml mimo, ze nie jest to kosmetyk profesjonalny. PLUSY miły zapach gęsta, treściwa konsystencja dobrze nawilża, wygładza i dodaje blasku praktyczne opakowanie dobra wydajność MINUSY dość wysoka cena regularna
  • 8 sierpnia 2021 o 23:14
    Bardzo dobra odżywka
    Odżywkę kupiłam w Rossmanie na promocji i po przeczytaniu dużo pozytywnych opinii na jej temat skusilam się na jej zakup :) Nie żałuje! Pachnie obłędnie, konsystencja gęsta i łatwa do rozprowadzenia, włosy są po niej sypkie, nawilżone i pełne blasku. Jestem w szoku ze tak podziałała :) Wiem ze zostanie ze mną na dłużej i mało tego zamierzam dokupić jeszcze szampon z tej serii :)
    Zalety:
    • włosy nawilżone, sypkie i lśniące
    • piękny zapach
    Wady:
    100n0ga
    20 lutego 2021 o 13:34
    Rewelacja!!!!
    Wspaniała linia kosmetyków do włosów! Cała seria w istocie chroni kolor, odżywia, dodaje blasku. Odżywka rewelacyjna do codziennego użytku i bardzo wydajna. Włosy są sypkie, mięciutkie w dotyku, gładkie, lśniące i cudownie pachnące. Po prostu rewelacja. Kupiłam już cały zestaw i będę wierną fanką! Szczerze polecam. Dawno tak nie byłam zadowolona z odżywki w przystępnej cenie.
    Zalety:
    • działanie
    • wygodne i ładne opakowanie
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 3 grudnia 2020 o 15:52
    daję plusa
    Pierwszy raz o serii Botanicals Fresh Care usłyszałam na YT, w filmiku dedykowanym pielęgnacji włosów (która staje się coraz bardziej popularna). Używałam wcześniej kosmetyków do włosów marki Loreal, ale niestety nie zachwycały mnie. Z tą nową linią jest wręcz odwrotnie, można powiedzieć, że jestem zachwycona. Można trochę pokręcić nosem nad ceną, ale warto poczekać na promocje i się skusić. -piękny, delikatny zapach -dobry skład -wygodna aplikacja w opakowania -wydajna -nie podrażnia -wygładza -ułatwia rozczesywanie -nabłyszcza -włosy są miękkie w dotyku