Płyny do demakijażu

SVR Sebiaclear
e-ZikoApteka.pl
SVR Sebiaclear płyn micelarny 400ml

• 20 kwietnia 2021 o 23:36
    To jest naprawdę dobry produkt!
    To jest mój kolejny super strzał od marki SVR! Nie wiem, czy można się jakoś wybitnie rozpisywać na temat płynu micelarnego, ale naprawdę bardzo spodobał mi się ten produkt. Ma dużą pojemność, fajnie domywa makijaż, nawet taki cięższy, wieczorowy, nie pozostawiając na skórze żadnego filmu. Naprawdę miło mi się z nim pracowało :) Z racji tego, że jest to produkt, który należy zmyć od razu po zakończeniu procesu demakijażu, to ja się nie będę rozpisywała na temat tego, czy on ma jakieś super właściwości, bo przy płynach micelarnych nieszczególnie mi na nich zależy ;) Ważne, że makijaż schodzi szybko i skutecznie :)
    Zalety:
    • Opakowanie (bardzo wygodne, z pompką, chociaż należy uważać, bo bywa dość agresywna w wyrzucie)
    • Fajnie domywa makijaż
    • Nie piecze
    • Nie podrażnia
    • Nie zostawia filmu
    Wady:
    • Cena (niestety nie jest to kwota drogeryjna)
    • Wydajność, spowodowana pewnie wspominaną wyżej agresją pompki. Samo opakowanie bardzo mi się podoba, bo ja lubię taką formę dozowania produktu, ale ta pompka jest tak mocna, że czasami wyrzuca tej wody aż za dużo i na wszystko wokół ;)
    100n0ga
    12 października 2020 o 10:29
    Cudeńko :)
    Bardzo mnie dziwi brak popularności tego cudeńka. Tak mało opinii sugeruje równie małe zainteresowanie kosmetykiem. Ja kupiłam całkowicie "w ciemno" i nie żałuję. Bardzo się polubiłam z tym micelem. Jest pompka, jest estetyczna butelka, nie podrażnia skóry, nie podrażnia również nosa, bo jest bezzapachowy, nie zostawia lepkiego filmu czy uczucia napiętej skóry, a robi co do niego należy, czyli świetnie usuwa makijaż, oczyszcza, nawilża. Pochłania sebum, bo już tak się nie wyświecam jak kiedyś. Wygoda stosowania to kolejny plus. Dla leniuchów wprost wymarzona, szybka pielęgnacja. Bardzo wydajny, więc stosunek ceny do jakości oraz wydajności to rewelacja. Innymi słowy wychodzi tanio, a jest niezwykle skuteczny.
    Zalety:
    • wszystko
  • 21 lipca 2019 o 17:14
    Dobry ale czasem szczypie w oczy
    Płyn dość dobrze zmywa makijaz twarzy i oczu. Duże opakowanie jest wydajne plus pompka. Zapach ma świeży i przyjemny. Jednak czasami podczas demakijażu piekły mnie oczy byc może jest to spowodowane ze nosze soczewki nie wiem. Podsumowując dobry płyn.
    Zalety:
    • Dzialanie
    Wady:
    • Szczypie w oczy
    Drogeria Super-Pharm
  • 6 maja 2019 o 2:05
    Świetna!
    Jestem zachwycona tą wodą micelarną. Jest idealna, ma wszystko, czego oczekuję od tego typu kosmetyków. Przede wszystkim skład- łagodny i skuteczny. Zapach jest cudowny, zmywanie makijażu to czysta przyjemność. Za każdym razem żałuję, że jest to pierwszy etap pielęgnacji i inne kosmetyki zmyją mi ten cudny zapach z twarzy. Woda bez problemu zmywa makijaż, nie trzeba mocno pocierać. Obawiałam się stosowania jej na rzęsy, moje oczy są bardzo wrażliwe i prawie wszystko je podrażnia. W tym przypadku nic takiego się nie dzieje. Pozostawia cerę gładką, oczyszczoną, zmatowioną i napiętą. Nie ma uczucia ściągnięcia, wysuszenia skóry. Cera jest promienna i świeża, wygląda po prostu pięknie! Jedynym minusem jest dozownik z pompką, który lubi pluć przed siebie zamiast na wacik. Moim sposobem jest dociśnięcie wacika do pompki i delikatne dozowanie, a wtedy wszystko jest w porządku. Kupiłam ten produkt zupełnie w ciemno, a już wiem, że zostanie moim nr 1 jeśli chodzi o demakijaż i oczyszczanie skóry (także rano).
    Zalety:
    • Skład
    • Pojemność
    • Oczyszcza
    • Skutecznie zmywa makijaż
    • Pozostawia skórę gładką, napiętą, promienną
    Wady:
    • Cena dość wysoka (ale jakość produktu to rekompensuje)
    • Dozownik, który lubi trafiać wodą we mnie
  • 3 marca 2019 o 20:09
    Uwielbiam
    WODA MICELARNA SEBIACLEAR idealnie usuwa nawet ten bardzo wodoodporny makijaż, nie podrażniając oczu. Kosmetyk świetnie oczyszcza cerę, daje prawdziwe uczucie odświeżenia, a dodatkowo świetnie nawilża i odblokowuje pory. . Kosmetyk jest zamknięty w buteleczce z pompką, dzięki której kosmetyk jest bardzo wydajny i łatwo się aplikuje na płatek kosmetyczny. .