Balsamy do ust

Nivea Vanilla Buttercream 24h Melt-in Moisture, Pielęgnująca pomadka do ust

• 29 kwietnia 2024 o 20:54
    Ultra nawilżenie od Nivea
    Pomadka nawilżająca Nivea to klasyk wśród produktów do pielęgnacji ust, i z dobrą przyczyną. Jej bogata formuła zawiera naturalne składniki, takie jak masło shea i olej jojoba, które intensywnie nawilżają i pielęgnują usta. Pomadka ma delikatny zapach i konsystencję, która nie klei się, co sprawia, że ​​jest idealna na co dzień. Po zastosowaniu moje usta stają się miękkie, gładkie i dobrze nawilżone. Jest to produkt, któremu zawsze mogę zaufać, zwłaszcza gdy moje usta potrzebują natychmiastowej ulgi i odżywienia❤️
    Zalety:
    • nawilża
    • ładnie pachnie
    • dobra cena
  • 20 kwietnia 2024 o 8:26
    Pielęgnacja pomadka do ust Nivea Vanilla
    Pielęgnacja pomadka do ust Nivea Vanilla to świetny produkt do pielęgnacji ust. Bardzo kremowa, zapewnia długotrwałe nawilżenie. Bezbarwna na ustach. Wyczuwalny zapach wanilii. Łatwa aplikacja, bardzo wydajna. Mam ich kilka, noszę w kieszeniach ???? Używam cały rok,ale najczęściej zimą na wietrze i mrozie,oraz latem gdy powietrze jest bardzo suche. Nawilżenie utrzymuję się kilka godzin. Łatwo dostępny w drogerii, przystępna cena.
    Zalety:
    • Dobrze nawilża, długo się utrzymuje ten efekt
    Wady:
  • 14 grudnia 2023 o 15:15
    Słodki zapach, dobra cena
    Pielęgnujące balmy i pomadki "pożeram" jedne po drugich. A w okresy jesienno-zimowe, gdy potrzebuję specjalnej ochrony przy minusowych temperaturach i suchym wietrze, znikają mi jeszcze szybciej. Nie jest to moja pierwsza pomadka Nivea, mogę powiedzieć, więc, że zapakowana jest tak, jak inne ich pomadki. Sztyft wykręca się bez problemu, bardzo lubię takie rozwiązania. Zdają mi się być higieniczniejsze niż pomadki do nakładania palcem. Opakowanie nosiłam w torebce, kosmetyk dobrze znosi chodzenie między zimnymi i ciepłymi pomieszczeniami, nie dezintegruje ani nie mięknie od różnic temperatur. Co ważne, nie otwiera się też sam, zamknięcie trzyma się dobrze. Sama pomadka jest koloru kremowego, na ustach jest przezroczysta, lekko perłowo połyskująca. Nie ma szczególnego smaku, jest słodkawy, ale nieinwazyjny. Dobrze się ją nakłada, delikatnie sunie po ustach, nie przecierając ich. Mam bzika na punkcie słodko-waniliowych kosmetyków. Nie zawiodłam się na tym produkcie, wanilię czuć bardzo dobrze, poza tym jej zapach kojarzy mi się też z ciasteczkami maślanymi. Efekt nawilżający jest w porządku, ale dość często, jak na moje standardy, trzeba ją reaplikować. Zauważyłam znaczącą poprawę w stanie moich ust, rzadziej pękają i są mniej podatne na podrażnienia na mrozie i wietrze. Są mięciutkie i wyglądają na bardziej zadbane. Za tę cenę polecam, jedna z lepszych pomadek nawilżających. Niektóre potrafią "nic nie robić", tu zdecydowanie widać efekty stosowania. Niemniej jednak, mogłaby być nieco bardziej wydajna.
    Zalety:
    • dobre opakowanie do noszenia w torebce
    • higieniczna
    • łatwa i przyjemna w użyciu
    • efekt nawilżający oraz pielęgnujący
    • neutralny kolor na ustach
    • neutralna w smaku
    • słodki zapach
    Wady:
    • niezbyt wydajna
    • trzeba reaplikować
  • 9 marca 2023 o 18:02
    Obłędny zapach
    Uwielbiam wanilię i wszystko co z nią związane. Ten zapach wprowadza mnie w dobry nastrój, jest słodka i energetyczna. Sama pomadka dobrze nawilża, nie skleja ust, nie zostawia nieestetycznych śladów w miejscu zetknnięcia się górnej i dolnej wargi. Dla mnie 10/10 :-)
  • 4 lutego 2022 o 0:19
    Vani_love ;)
    Lubię pomadki Nivea, bo to są takie pewniaki. :) Korzystałam już z różnych wariantów i za każdym razem byłam zadowolona z efektu. Opakowanie jest estetyczne i wygodne. Zdecydowanie wolę kosmetyki do pielęgnacji ust, które są w sztyfcie. Jest to bardziej higieniczne rozwiązanie. Zapach pomadki jest bardzo przyjemny, choć jak wiadomo jest to kwestia indywidualna. ;) Ja osobiście lubię słodkawe, waniliowe aromaty, przypominające ciastka. Z pomadki przyjemnie się korzysta. Łatwo sunie po ustach, nie jest tępa. Dosyć długo utrzymuje się na ustach. Ze względu na dosyć neutralny kolor nie barwi ona ust, tak jak inne pomadki Nivea, co dla mnie jest akurat plusem. Jeśli chodzi o efekt, to moim zdaniem jest super. Pomadka świetnie nawilża, wygładza i zmiękcza skórę. Dzięki niej można zapomnieć o spierzchniętych ustach. Skład jest całkiem fajny. Znajdziemy tu dobroczynne oleje: rycynowy, rzepakowy, avocado, jojoba, a także wosk pszczeli, wosk karnauba i masło shea.
    Zalety:
    • dobrze nawilża
    • zmiękcza i wygładza
    • ładnie pachnie
    • dobrze się rozprowadza
    • ma wygodne opakowanie
    • niezły skład - sporo dobroczynnych olejków
    • nie barwi ust

Zobacz także inne Balsamy do ust