Balsamy do ust

Forever Living Aloe Lips Aloesowy balsam do ust

• 11 grudnia 2024 o 15:09
    Ratunek dla ust
    Jestem osobą uzależnioną od produktów nawilżających do ust. Nie ma opcji żebym wyszła z domu bez pomadki do ust. Pomadka od forever stała się ulubieńcem (wcześniej odpowiadałaby mi głównie pomadki carmex). Pomadka otula usta, nawilża pozostawiając przyjemną warstwę na ustach. Mocno je regeneruje. Co najważniejsze nie wysusza ust. Dobra na każdą porę roku. Trzeba uważać bo jest bardzo miękka i można łatwo ją zniszczyć. Bardzo wydajna, wystarczy że przejadę raz po ustach i już. Bezzapachowa jak dla mnie. Ogromnie polecam!
    Zalety:
    • nawilża i regeneruje
    • zostawia przyjemna warstwę na ustach
    • wydajna
    • nie wysusza
    Wady:
    • miękka co nie jest złe tylko łatwo ją zniszczyć zwłaszcza latem
  • 21 kwietnia 2024 o 14:14
    Super
    Balsam do ust jest bardzo przyjemny w stosowaniu ponieważ usta sa nawilzone, miękkie, nie wysusza, nie uczula. Super jakość. Cena jest tylko średnia. Zamawiam u konsultantki. Polecam wszystkim
    U konsultantki
    Kas95
    19 stycznia 2024 o 10:09
    Bardzo fajna
    Polecam tą pomadkę. Kupiłam ją przez internet i świetnie sprawdza mi się nawet gdy mam mocno przesuszone usta. Efekt nawilżenia utrzymuje się bardzo długo. Gorąco polecam wszystkim.
    SylGrem
    28 kwietnia 2023 o 15:05
    Sprawdza się
    Pomadka dobrze nawilża. Efekt nawilżenia utrzymuje się przez dłuższy czas. Dobrze się sprawdza się nawet przy mocno wysuszonych i popękanych ustach. Aloes w składzie robi dobrą robotę. Po kilku użyciach odkleiła się etykieta opakowania.
    U konsultantki
    EmmKaa
    4 marca 2023 o 13:19
    Ratunek dla spierzchniętych ust
    Odkąd pamiętam zawsze miałam problem z suchymi, spierzchniętymi ustami. Bez względu na porę roku - suche były zawsze i rzadko który produkt mógł im pomóc. Zrezygnowałam przez to z kolorowych pomadek, bo na suchych ustach wyglądają po prostu źle. Pewnego dnia koleżanka poleciła mi balsam aloesowy od Forever Living. Szczerze mówiąc podeszłam do niego ostrożnie - często moje usta reagowały źle na różne produkty, nawet te z najwyższej półki. Kończyło się to nawet zapaleniem czerwieni wargowej - nie polecam nikomu. Tym razem było idealnie - usta od razu były miękkie, nawilżone, po prostu cudowne! Chyba żaden produkt nie zadziałał na nie w ten sposób. Od razu zrobiłam zapas i mam zawsze przy sobie. Moje usta są bardzo zadowolone.
    Zalety:
    • działanie
    • szybkie i długotrwałe nawilżenie
    • nie podrażnia i nie uczula
    Wady:
    • pojemność mogłaby być większa
    • czasami trudno wydobyć produkt do końca