Balsamy do ust

Mokosh Balsam do ust, Malina 15 ml
Mokosh

Sugary
    18 grudnia 2024 o 14:40
    Dobry balsam, ale aplikacja palcem niehigieniczna
    Mokosh Balsam do ust Malina to całkiem dobry produkt, który spełnia swoje zadanie. Ma przyjemny, naturalny skład i ładny zapach świeżych malin, który nie jest przytłaczający. Konsystencja jest dość gęsta, ale łatwo się rozprowadza na ustach, pozostawiając je nawilżone i miękkie. Sprawdza się szczególnie dobrze w zimie, kiedy moje usta potrzebują intensywnej ochrony. Głównie używam go na noc, ponieważ rano usta są gładkie i dobrze nawilżone. Jednak muszę przyznać, że aplikacja palcem nie jest zbyt higieniczna, zwłaszcza jeśli chodzi o używanie go w biegu. Opakowanie w szklanym słoiczku wygląda elegancko, ale nie jest zbyt praktyczne w codziennym użytkowaniu. Ogólnie dobry produkt, ale ze względu na sposób aplikacji i opakowanie, nie jest to coś, po co sięgam codziennie.
    Zalety:
    • Naturalny skład
    • Przyjemny zapach malin
    • Dobre nawilżenie ust
    Wady:
    • Aplikacja palcem, co jest mało higieniczne
    • Słoiczek, który może być mniej wygodny w użyciu
  • 22 lipca 2024 o 17:41
    Świetnie się sprawdza na wysuszone skórki na ustach
    Od zawsze miałam problem z suchymi ustami, a od kiedy mam ten balsam problem z suchymi ustami zniknął + świetnie wygląda na ustach a ten zapach maliny jest obłędny, mimo to myślę że nie trzeba go kupować jeśli zależy wam tylko na nawilzeniu bo trochę on kosztuje a równie dobrze nawilżone usta możecie mieć po maści z witaminą A, która jest dużo tańsza
    Zalety:
    • Zapach oraz drobinki brokatu są świetne
    Wady:
    • Opakowanie, które jest słoiczkiem przez co nie jest higieniczne
  • 18 lipca 2024 o 13:32
    Niezbyt odżywczy
    Niestety zawiodłam się na tym produkcie, chociaż miałam duże oczekiwania. Jest bardzo lekki, wręcz oleisty, w ogóle nie trzyma się na ustach. Wymaga wielokrotnej reaplikacji, a nawet mimo tego usta nie stają się bardziej odżywione. Lubię maseczki do ust w słoiczkach, ale tu akurat bardziej sprawdziłaby się forma tubeczki. Jedyną jego zaletą jest to, że przepięknie pachnie maliną. Ogólnie nie polecam :(
    Zalety:
    • piękny zapach
    Wady:
    • zbyt lekka formuła
    • szybkie "zjadanie się"
    • forma słoiczka niedopasowana do konsystencji
  • 18 czerwca 2024 o 12:18
    Uwielbiam
    Ten balsam to jest naprawdę sztosik. Zacznę od jego malinowego zapachu, który właściwie chciałoby się zjeść. Nadaje usta lekko różowego koloru, co mi się niezmiernie podoba. To jak on nawilża to jest naprawdę hit. Już po pierwszym użyciu usta są naprawdę miękkie, wygładzone, suche skórki zostają zniwelowane od zaraz. Jeśli chodzi o opakowanie to bardzo mi się podoba.
  • 29 lutego 2024 o 22:34
    Dobrze natłuszcza. Wydajny. Aplikacja mało higieniczna.
    Balsam znajduje się w wygodnym słoiczku. Aplikacja palcami bezpośrednio z opakowania jest mało higieniczna. Balsam ma oleistą formułę. Dobrze rozprowadza się na ustach. Natłuszcza delikatnie usta. Latem sprawdza się idealnie, zimą potrzebuję bardziej nawilżającego i natłuszczającego produktu. Podoba mi się przyjemny, apetyczny zapach.

Zobacz także inne Balsamy do ust