Szampony i odżywki dla mężczyzn

Nivea Men, Deep, Szampon rewitalizujący dla mężczyzn

• 4 września 2022 o 6:59
    Ok
    Szampon w wygodnym dużym opakowaniu. Opakowanie ładnie wygląda, szata graficzna jest naprawdę spoko. Szampon charakteryzuje się bardzo przyjemnym zapachem - męskim, zapach utrzymuje się na włosach po umyciu. Szampon ma przyjemną konsystencję i dobrze się pieni. Dobrze oczyszcza włosy i skórę głowy. Niezbyt miękkie włosy są po zastosowaniu ale mi to nie przeszkadza, ponieważ mam mega króciutkie włosy. Nie wysusza skóry głowy.
  • 24 lipca 2021 o 11:32
    Bardzo dobry
    Nivea Deep Shampoo działa już od pierwszego użycia. Włosy pięknie pachną. Odświeża Rewitalizuje Nadaje blasku. Jest wydajny. Włosy są sypkie i miękkie w dotyku. Ukochany zachwycony. Polecam.
    Zalety:
    • Wydajny
    • Oczyszcza
    • Odświeża
    • Nadaje piękny blask
    • Włosy są miłe w dotyku
    • Zgodny z opisem producenta
    • Dostępność w Drogerii Rossmann
    • Atrakcyjna cena
  • 26 stycznia 2021 o 21:05
    Dla samców
    Produkt dla mężczyzn, w bardzo zgrabnym opakowaniu zamykanym na klik. Szampon jest wydajny, gesty i dobrze się pieni. Wystarcza na bardzo długo. Zapach jest orzeźwiający, męski i dobrze myje włosy.
  • 29 listopada 2019 o 11:33
    Dzięki desingowi nawet młodzi mężczyźni siegają po produkt częściej i o to chodzi ;)
    Szamponu w mojej rodzinie na początku używał mąż, jednak prezent należał do innego osobnika ;) aż w końcu sam postanowił się z nim zaprzyjaźnić a to dlatego że szampon ma kolor srebrny i bał się że będzie siwy :D padłam. Wtedy wkroczyłam ja. umyłam włosy szamponem i do dziś nie osiwiałam, od tamtego czasu syn jest zachwycony "męskim" szamponem. Butelka elegancka, męska, bardzo wygodnie trzyma się w dłoni, szampon świetnie się pieni, wygodne opakowanie oraz zamknięcie, włosy są czyste, pachnące,nie podrażnia skóry głowy, nawet przy codziennym stosowaniu nie powoduje przetłuszczania się włosów.
    Zalety:
    • design
    • wygodne opakowanie
    • męski zapach który zostaje na włosach
    • można użyć jako żelu pod prysznic
    Wady:
    • ja umyłam swoje cienkie, delikatne włosy jeden raz dla potrzeb przekonania że syn nie osiwieje stosując ten szampon :D, na szczęście nie osiwiałam,ale ciężko było je potem rozczesać oraz były szorstkie, wiadomo inna struktura włosa.
  • 1 października 2019 o 20:41
    Bardzo fajny szampon
    Jeden z fajniejszych szamponów, których używa mój mąż. Ma bardzo ladny orzezwiajacy zapach, bardzo przyjemną konsystencję, dobrze sie pieni i naprawde dobrze myje wlosy i skore glowy. Jeden z nielicznych szamponów po których maż nie ma łupiezu. Do tego naprawde fajne opakowanie, czarne wiec mezczyzni chetnie po niego siegają, nawet sami robiac zakupy. Szampon jest bardzo wydajny a do tego w przystepnej cenie
    Zalety:
    • nie powoduje powstawania łupiezu