Mgiełki do ciała

Avon Naturals, Apple & Honeysuckle, Scented Spritz Pachnąca mgiełka `Jabłko i kwiat wiciokrzewu` (nowa wersja)

• 27 lipca 2023 o 19:50
    Wspaniała!
    Bardzo lubię mgiełki do ciała od marki Avon. Utrzymują się dość długo, nie zostawiają plam na ubraniach, kosztują bardzo malutko, a są całkiem wydajne i idealnie sprawdzają się na co dzień. Przetestowałam już wiele z nich i jeszcze nie było takiej, która by mi się nie podobała. Zapach "Apple & Honeysuckle" jest niesamowity, to mój zdecydowany ulubieniec! Jest bardzo intensywny, mocno jabłkowy, orzeźwiający. Idealnie wpasowuje się w okres wiosenny i właśnie na tę porę roku go polecam. :-)
  • 25 listopada 2020 o 18:23
    Jabuszko które orzeźwia
    Świetna mgiełka taka mega orzeźwiająca która jest super zapachowa i trwała, używam jej do całego ciała, jabłko przede wszystkim przeważa w nucie zapachowej.
    • jakość
    • orzeźwienie
    • trwałość
  • 21 czerwca 2020 o 16:39
    Taka sobie
    Na pierwszy ogień idzie mgiełka zapachowa z tego zestawu. Właściwie dla niej głównie go zamówiłam z katalogu Avon i szczerze powiem, że dość lubię ten świeży, jabłkowo-słodki zapach, który idealnie wpisuje się w obecnie panującą na zewnątrz wiosnę., choć ma też dziwną ziemistą nutę i możliwe, że to za sprawą wiciokrzewu. Opakowanie z atomizerem pozwala na łatwą i szybką aplikację mgiełki, nie pluje i nie pryska też wielkich kropli.
    Zalety:
    • tania
    • zapach za ziemistą nutę
    • dobra na wiosnę
    Wady:
    • ziemisty zapach wiciokrzewu
    U konsultantki
  • 25 maja 2020 o 17:51
    Owocowy zapach
    Ta mgiełka to połączenie orzeźwiającego jabłka z delikatnie słodkim kwiatem wiciokrzewu. W zapachu wyraźnie czuć jabłko jednak moim zdaniem jest to raczej słodki zapach. Mi bardziej do gustu przypadła wersja z samym jabłkiem. Jednak to już jest kwestia gustu. Ale ta wersja na pewno sprawdzi się na początku wiosny. Ale zapach idealnie nadaje się do odświeżenia w ciągu dnia,
    Zalety:
    • ładny zapach
    • cena około 10 zł
  • 23 grudnia 2019 o 11:57
    Okropny zapach
    Lubię mgiełki z Avonu. Miałam już ich całe krocie i w większości byłam z nich zadowolona. Zdarzały się wyjątki, ale raczej nieszkodliwe. Wybabrałam bez większego przekonania i później już do nich nie wracałam. Ten zapach wydawał mi się świetny na lato i od lata się z nim męczę. Buteleczka ok, z niezłym atomizerem, wydostaje dokładnie tyle produktu, ile potrzebuję. Lubię go sobie włożyć do torebki, zwłaszcza na siłownię. Zapach początkowo wydawał mi się całkiem orzeźwiający, ale jednocześnie zajeżdżał porządnie alkoholem. No niestety dalej nie jest dobrze. Ten zapach po prostu do mnie nie przemawia, jest jakiś taki kwaskowaty, nieprzyjemny, nijak nie kojarzy się z jabłkiem. Trwałość jak na wszystkie mgiełki, przeciętna. Po prostu nie. Avon ma dużo więcej znacznie lepszych mgiełek i do nich sobie wrócę, ta idzie w odstawkę. Jestem zadowolona, że wreszcie udało mi się ją skończyć.
    Zalety:
    • Niska cena.
    • Opakowanie z porządnym atomizerem.
    Wady:
    • ZAPACH.

Zobacz także inne Mgiełki do ciała