Odżywki do paznokci

Avon True, Nail Experts, Ultimate Hardening Base Coat Wzmacniająca odżywka do paznokci z minerałami

• 12 grudnia 2024 o 21:26
    Rewelacyjna
    Bardzo lubię tą odżywkę. Ładnie wyglądają paznokcie, odżywka delikatnie barwi płytkę paznokcia w tonacji różu/łososiowo. Mi to absolutnie nie przeszkadza, wręcz sobie to chwalę, dla mnie to dodatkowy atut. Dobrze się trzyma. Uwielbiam.
  • 18 grudnia 2022 o 15:36
    Bardzo dobra odżywka
    Zacznę od tego, że nie jestem fanką zrobionych paznokci. Lubię gdy wyglądają one zdrowo i naturalnie. Na codzień sięgam po lakiery bezbarwne i odżywki, które nadają błysku naturalnym paznokciom. Odżywka z Avonu przypadła mi do gustu. W buteleczce jest ona żółta. Po nałożeniu pozostawia lekko różową poświatę, co jest dla mnie dodatkowym atutem. Paznokcie są wzmocnione, odporniejsze na złamania a koleżanki pytają mnie czy to moje naturalne paznokcie, bo wyglądają mega. Zachwycone kolorem i efektem odżywki na paznokciach też postanowiły po nią sięgnąć. Dodatkowym plusem jest to, że szybko schnie i nie trzeba długo czekać :)
    Miroku
    6 czerwca 2021 o 15:24
    Przebarwia!
    Zamówiłam w ciemno, liczyłam na dobry efekt utwardzenia. Moje paznokcie są raczej zdrowe i nie sprawiają mi dużych problemów, ale dla mnie mogłyby być twardsze. Dlatego chętnie celuję w różne bazy/lakiery utwardzające. Do samego malowania tym produktem nie mam zastrzeżeń-pędzelek jest wygodny, konsystencja ok, szybko schnie. Nie podoba mi się wygląd tego produktu na paznokciach solo-wydają jakby były zażółcone i przebarwione źle zmytym czerwonym lakierem. Dlatego ja używałam jej w roli bazy, naprawdę dobrze utwardza i wzmacnia paznokcie, zaś sam lakier lepiej się trzyma. Mi ten utwardzacz przedłużał trwałość o ok. 2 dni, dla mnie to świetny efekt. I naprawdę chętnie bym kupowała ten utwardzacz nadal gdyby nie jedna ogromna wada-okrutnie przebarwia paznokcie! Podczas jego używania nabrały koloru onycholizy moczonej w soku z wiśni i marynacie curry. Na początku myślałam, że to wina bordowego lakieru, że może to on przebarwił, delikatnie wypolerowałam, zrobiłam kurację z cytryną, troszkę udało mi się je rozjaśnić. Ale później przez kilka tygodni jeśli malowałam w ogóle paznokcie to na delikatne, półprzejrzyste róże, oczywiście z tym utwardzaczem pod spód. I były jeszcze mocniej przebarwione. Poczytałam w internecie opinie i okazało się, że to nie tylko ja miałam z nim taki problem. Musiałam go wyrzucić, bo często noszę gołe paznokcie i nie chciałam by były przebarwione. Gdybym cały czas je nosiła pomalowane to pewnie bym zużyła, bo naprawdę fajnie działa. Bardzo chętnie zobaczę ten produkt, ale w wersji bezbarwnej :)
  • 17 lutego 2020 o 0:47
    Fajna
    Jako konsultantka Avon testuje bardzo duzo produktow tej firmy odzywke postanowilam kupic poniewaz moje paznokcie byly oslabione po hybrydzie i bardzo czesto sie lamaly ,po uzyciu tej odzywki juz od 1 uzycia widac roznice ,paznokcie sa wyraznie wznocnione i odzywione ,nie łamią sie i ladnie prosto rosna ,dodatkowym atutem jest to ze po pomalowaniu na paznokciach jest lekko rozowy kolor co jest fajna alternatywa dla osob ktore chca miec pomalowane a jednoczescie zastosowana odzywke na paznokciach,jest tez wydajna
  • 10 sierpnia 2019 o 12:44
    Ratunek dla paznokci.
    Po częstej stylizacji moje paznokcie stały się słabe, łamliwe i miękkie. Potrzebowałam czegoś co przywróci ich dawną formę i wtedy w katalogu trafiałam na tą właśnie odżywkę i zdziałała cuda. Po tygodniu stosowania moje paznokcie odżyły i znów zaczęły ładnie rosnąć. Jedyne co bym mogła jej zarzucić to to, że po zaschnięciu stawała się mocno różowa i trochę dziwnie to wyglądało, ale szybko przyniosła efekty więc można jej było to wybaczyć ;)
    Zalety:
    • efekty ( wzmocnienie i utwardzenie paznokci)
    • dobrze się nakłada,
    • ma dobrą formułę nie spływa nie odpryskuje
    Wady:
    • zmienia kolor po wyschnięciu
    U konsultantki

Zobacz także inne Odżywki do paznokci