Maseczki klasyczne

Eveline Cosmetics Hyaluron Clinic B5, Błyskawiczna maseczka wygładzająca 3 w 1

Eveline
Błyskawiczna maseczka wygładzająca
Eveline Hyaluron Clinic B5 Błyskawiczna Maseczka Wygładzająca
Eveline Hyaluron Clinic Ultra-Nawilżenie Błyskawiczna maseczka wygładzająca 7 ml
Eveline Hyaluron Expert Ultra-Nawilżenie Maseczka wygładzająca błyskawiczna

Her666
    6 stycznia 2025 o 22:28
    Polubiłam za dobre nawilżenie i gęstą konsystencję.
    Produkt , który ma wygładzać i faktycznie wygładza ale i świetnie nawilża, a skóra wydaje się na drugi dzień (po użyciu na noc) bardziej gładka i napięta . Często używam tą maseczkę na noc zamiast kremu i pozostawiam do wchłonięcia. Ratuję skórę po ekspozycji na słońcu oraz po przeziębieniu gdy potrzebuję dogłębnego nawilżenia. Jest wydajna (jako krem na 4 użycia wraz z szyją) jako maska na 2 razy z szyją i dekoltem. Warta swojej ceny .
    Zalety:
    • Nawilża
    • Wygładza skórę
  • 18 kwietnia 2024 o 10:53
    ULTRA NAWILŻENIE
    Hyaluron Clinic B5, błyskawiczną maseczkę wygładzającą 3 w 1 zakupiłam w Rossmanie za niecałe 4 zł. Chwyciłam za nią ponieważ opisana była jako ultra – nawilżenia, a ja właśnie tego potrzebuję dla mojej skóry. Maska zamknięta jest w plastikowej torebce , którą bez problemu można otworzyć rękoma. Szata graficzna przyjazna dla oka. O składzie i zastosowaniu możemy przeczytać na pleckach opakowania. Po otwarciu mamy białą emulsję o przyjemnym zapachu. Jest jej dość dużo , wystarczy nie tylko na twarz , ale jeszcze na szyję i dekolt. Ja nałożyłam grubą warstwę tylko na twarz. Początkowo produkt zaczął chyba parować , ponieważ szczypały mnie w oczy . Potem zaczęła szczypać mnie twarz , ale to był tylko chwilowy skutek uboczny. Z opisu produktu dowiedziałam się że można ją schłodzić przed zastosowaniem , ale tego nie zrobiłam . Maseczkę trzymałam na twarzy 20 min - z opisu producenta powinnam tylko 10 min, ale nałożyłam grubszą warstwę więc postanowiłam przedłużyć czas. Kosmetyk ściągnęłam wacikiem kosmetycznym, było już go naprawdę mało. Doskonale się wchłonął pozostawiając na skórze lepką warstwę , którą wklepałam w skórę i położyłam na nią krem na noc. Rano po przebudzeniu skóra była widocznie nawilżona i bardzo gładka . Było czuć że jest napięta i ujędrniona. Producent obiecuje likwidację oznak starzenia, ale tu jednak z tym przesadził. Skóra rzeczywiście była gładka i nawilżona , ale zmarszczki nie zniknęły. Dla samego efektu ultra-nawilżenia wrócę do niej na pewno. Polecam !
    • efekt wygładzenia
    • efekt nawilżenia
    • w opakowaniu duża ilość emulsji
    Wady:
    • początkowo szczypie w oczy i twarz
  • 16 kwietnia 2024 o 12:09
    fajna
    kupiłam ja bo bardzo lubie kosmetyki, które zawierają w swoim składzie kwas hialuronowy. Cena była spoko nie przekroczyła 5 zł. Mi taka maseczka w takiej saszetce wystarcza na 2 razy. Opakowanie bardzo ładne i przyciagające uwagę. Po otwarciu zapach delikatny ale przyjemny. Konsystencja gęstawa ale bez problemu nałozyłam na skórę . Po odczekaniu odpowiedniego czasu zmyłam ją - ładnie sie starła ze skóry pozostawiając skórę gładka i faktycznie fajnie nawilzoną. Dla mnie bardzo dobry produkt, który mogę polecić!
    Zalety:
    • ładna barwa szaty graficznej tej szaszetki
    • gęsta konsystencja
    • dobrze sie nakłada
    • fajnie nawilża skórę
    • tania
  • 16 kwietnia 2024 o 11:53
    Bardzo szczypie i podrażnia
    Maseczkę kupiłam przy okazji większych zakupów z Eveline skuszona jej niską ceną. Niestety, zawiodła mnie. Natychmiast po jej zastosowaniu zaczęła mnie mocno szczypać i podrażniać moją cerę. Musiałam ją zaraz zmyć. Nie widzę sensu w używaniu kosmetyków, które na dzień dobry podrażniają moją cerę.
    Zalety:
    Wady:
    • podrażnia, szczypie
  • 27 lutego 2024 o 20:07
    Nie przypadła mi do gustu
    Maseczkę kupiłam w Rossmannie w promocyjnej cenie, skusiła mnie nie tylko cena, ale także atrakcyjna szata graficzna. Wypróbowałam ją raz i więcej nie sięgnę po ten produkt. Maseczka ma konsystencję gęstego kremu, dobrze aplikuje się na twarz. Przed jej nałożeniem umieściłam ją w lodówce, zgodnie z zaleceniem producenta. Schłodzona maseczka dawała przyjemnie uczucie chłodu na twarzy, zauważyłam, że ją trochę wygładziła, ale bez spektakularnych efektów. Najbardziej przeszkadzała mi się jej tłusta formula, na mojej mieszanej cerze kompletnie się sprawdziła się. Miałam wrażenie, że ta maseczka w ogóle się nie wchłonęła, twarz się świeciła jak wysmarowana olejem. Stwierdziłam, że ten produkt w moim przypadku nie sprawdził się.
    Zalety:
    • opakowanie,
    • delikatne wygładzanie,
    • niska cena.
    Wady:
    • pozostawia, tłustą oleistą warstwę,
    • słabo się wchłania,