Kremy na dzień

Bio Agadir Odmładzający krem na dzień z olejem z pestek opuncji figowej

• 4 października 2020 o 14:52
    Jeden z kremów na który warto wydać pieniądze
    Bio Agadir jest marką która wykorzystuje w swych kosmetykach prawdziwe cenne złoto; olej arganowy i olej z opuncji figowej. Gdy widzę taki skład jak tu w tym kremie do twarzy, muszę kupić i przetestować . Krem zapakowany w mały szklany pojemniczek , zwykly prosty, jest koloru białego o przepięknym delikatnym kwiatowym zapachu. Konsystencja jest kremowa , lekka ale nie całkiem wodnista. Krem bardzo szybko się wchłania, ale zostawia leciutką powłokę ochronną. Na pewno nie jest to tłusta świecąca się warstwa, co to to nie. Krem jest dobrą bazą pod makijaż, nic się nie roluje. Współgra zarówno z ciężkim podkładem jak i lekkim mineralnym. Będzie dobry nawet dla tłustych dojrzałych cer. Bogactwo składników sprawia , że działa antyoksydacyjnie, likwiduje drobne zmarszczki i wygładza. Wzmacnia i uszczelnia barierę lipidową naskórka. Efekt stosowania przy mojej mieszanej skórze ; Odkąd go stosuję , ponad dwa miesiące, mam swietlistą mega nawilżoną skórę, bez niespodzianek, a mam do tego tendencję, mnie nie zapycha , choć wiem , że to kwestia bardzo indywidualna. Skóra stała się jędrna, o ujednoliconym kolorycie. Produkt jest naturalny, choć zawiera kilka konserwantów które są dopuszczone przez eco cert. Krem jest naprawdę świetny zarówno w działaniu jak i w składzie, jest jednym z niewielu na które warto wydać zarobione pieniądze. Na próżno go szukać w zwykłej drogerii i zamiast kupować kolejny drogeryjny który zawiera silikony i inne zapychacze które tylko działają z nazwy, warto zainwestować w ten , który naprawdę działa i robi dużo dobrego na naszej skóry. Kobietki 30+ możecie śmiało spojrzeć w jego stronę . Olej z opuncji figowej nie bez powodu nazwany jest naturalnym botoksem. Kupujcie śmiało ❤ Gorąco polecam ! Ja się nie zawiodłam. Cudo, cudo nie krem ❤
    Zalety:
    • dobry skład
    • nawilża
    • wygładza
    • nie zapycha
    • lekka konsystencja
    • piękny delikatny zapach
    • dobry jako baza pod makijaż
    • szklane opakowanie
    • wydajny
    Wady:
    • brak wad
  • 23 listopada 2019 o 17:14
    5/5
    Używam niezmiennie jako baza pod makijaż od paru miesięcy. Nie omijam rónież szyi oraz dekoltu. Uwielbiam go za nienaganny skład, bardzo naturalny, przez co efekty utrzymują się długo, nawet kiedy chwilę nie używa się tego kremu.
  • 24 maja 2019 o 22:14
    5/5
    Odmladzajacy krem na dzien z olejem z pestek opuncji figowej. Stosuje regularnie i widze znaczna roznice w napieciu skory. Nie bez powodu olejek z opuncji figowej jest nazywany naturalnym botoksem. Zmarszczki są wyraznie zlagodzone, nie rzucaja się tak w oczy. Krem ma przyjemna konsystencje, szybko się wchlania i pieknie pachnie. Dziala tez przeciwzapalnie, więc polecilam go wszystkim kolezankom, które maja problemy alergiczne.