Rossmann Accent, Brown, Szampon dla włosów brąz i farbowanych na brąz

• 20 stycznia 2013 o 12:24
    może byc
    +bardzo ładny zapach +nawilża +wygładza włosy +nie plączą się po nim +nie elektryzują +nabłyszcza włosy +nadaje troszkę cieplejszego odcieniu +kolor jest dłużej intensywny, brązowa farba nie wypłukuje się tak szybko +/- mógłby się bardziej pienić -glutowata konsystencja -wydajność Używam tego produktu od: mies. Ilość zużytych opakowań: dwa całe
  • 18 czerwca 2012 o 16:17
    Mój odpowiednik Johna Friedy
    Moje włosy są bardzo długie, grube i gęste. Myję je 3 razy w tygodniu i uwielbiam ten szampon plusy: + włosy ładnie się świecą +nadaje im miękkość +tani +całkiem wydajny minusy: -może przesuszać skóre głowy Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 opakowania
    VoKur44
    4 marca 2012 o 21:32
    Super
    Świetny produkt, który zakupiłam w promocji za 2,99zł! :) Włosy po użyciu są puszyste, nawilżone, kolor włosów się pogłębia i zyskuje blask. Ma niesamowity zapach czekoladowego budyniu! + baardzo niska cena + pogłębia kolor + nabłyszcza + pięknie pachnie Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 24 grudnia 2011 o 20:24
    Polecam!
    Jak dla mnie - super! Jeszcze nie spotkałam żadnego szamponu o tak fajnej konsystencji! Dosyć gęsty o intensywnym kolorze. Dobrze się pieni, lubię go. Używam tego produktu od: czasu do czasu Ilość zużytych opakowań: 3 duże
  • 23 listopada 2011 o 18:41
    Solidny produkt
    Szamponu i odżywki z tej serii używam już od ok. 2,5 roku. Szampon ma gęstą, żelowatą konsystencję i ciemnobrązowy kolor. Zapach nie jest drażniący, dla mnie dosyć przyjemny. Wydajność nie powala, jednak myślę, że jak na taką niewielką pojemność jest zupełnie standardowa, plus za to, że naprawdę dobrze się pieni. Jeśli chodzi o efekty to ja u siebie zauważyłam zdecydowanie wyrównanie koloru odrostów z moim naturalnym kolorem włosów. Odrosty nie były tak widoczne, po prostu lekko jaśniejsze niż reszta, ale można to było potraktować jako efekt operującego letniego słońca. Podsumowując, naprawdę udany produkt, który nie obciąża włosów i nie powoduje ich przetłuszczenia, a dodatkowo trzyma w ryzach kolor. Kończę właśnie ostatnią zapasową butelkę i zastanawiam się czy nowe szampony wprowadzone przez rossmanna zmieniły tylko nazwę i szatę graficzną czy skład też. Oby nie... Używam tego produktu od: 2,5 roku Ilość zużytych opakowań: dużo