Chusteczki dla dzieci

Tami Kids, Bawełniane chusteczki do rąk i twarzy ze składnikiem o działaniu antybakteryjnym

• 29 stycznia 2021 o 12:31
    guma balonowa
    Chusteczki do dezynsekcji rąk i twarzy dla dzieci, Tami to bardzo praktyczny produkt. Doskonale myją zabrudzona buźkę i raczki. Usuwają bakterie, ale nie wysuszają i nie podrażniają delikatnej skórki dziecka. Produkt szybko schnie. Jak dla mnie doskonale sprawdza się na spacerze, w podróży lub placu zabaw. Zapach gumy balonowej to zachwyt dla dzieciaków. Polecam.
    Zalety:
    • nie podrażnia
    • praktyczny
    • skuteczny
    Wady:
  • 18 lutego 2020 o 17:08
    Zapach dzieciństwa
    To wspaniałe chusteczki antybakteryjne dla dzieci i nie tylko. Opakowanie jest we wspaniałej kolorystyce, pomarańczowe z motywami przeznaczonymi dla najmłodszych. Takie opakowanie podróżne zmieści się wszędzie, nawet w kieszeni. Zapach jest wspaniały, gumy balonowej, bardzo intensywny. Podoba się dzieciakom i chętnie wycierają ręce. Chusteczki są bardzo dobrze nasączone, ale nie kapie z nich. Chusteczki są solidnie wykonane a jednocześnie bardzo delikatne podczas używania. Nie mechacą się, żadne drobne kłaczki nigdzie nie wychodzą. Bardzo dobrze usuwają brud nie tylko u dzieci, czasami wycieram nimi jakieś drobne przedmioty kiedy akurat mam je pod ręką, i sprawdzają się wyśmienicie. Idealne są zarówno na wyjście na podwórko jak i dalszy spacer. Polecam
    • Dobrze czyści i wyciera
    • Dzieci je lubią
    • Mieszczą się wszędzie
  • 16 maja 2019 o 20:33
    Tami kids chusteczki antybakteryjne
    Chusteczki antybakteryjne Tami kids kupiłam pierwszy raz ponad rok temu. Kupiłam je z myślą o synku i naszych codziennych wyjściach na podwórko. Chusteczki idealne do torebki, nerki itd. Wszędzie się mieszczą nawet w kieszeni. Idealnie zmyją brud i odświeżą małe raczki i buzie. U mnie w domu używamy ich wszyscy, zwłaszcza jak nie mamy dostępu do wody i mydła.
    Zalety:
    • wygodne, małe opakowanie idealne do torebki,
    • dobrze nawilżone,
    • łatwo wycierają i odświeżają,
    • dość niska cena
    • zapach, przywołuje smak dziecinstwa
    Wady:
    • dostępność,
    • zapach, dla niektórych zapach gumy balonowej może być zbyt duszący