Wody perfumowane damskie

Tiverton Top Girl Paris Silver EDP

AnnNowa
    14 listopada 2021 o 21:26
    Jestem w szoku
    Perfumy dostałam w prezencie. Pierwsze wrażenie ale ładne opakowanie. Buteleczkę w kształcie szpilki wygodnie trzyma się w ręce. Dozownik podaje idealna mgiełkę. Perfumy nie zostawiają śladów na ubraniu. Zapach wyrazisty, dla niektórych może być wieczorowy ale ja lubię takie perfumy na co dzień. Wyczuwam nutę kwiatową i jakby słodyczy ale są stonowane nie modlące. Co do trwałości nie mają może tak dobrej jak perfumy z górnej półki ale mają o wiele lepszą od tych tzw marketowych. Pojemność 100 ml, starczy na długo. Chętnie kupię je ponownie dla tego cudownego zapachu.
    Zalety:
    • Flakon
    ketii
    24 czerwca 2019 o 22:16
    wieczorowy zapach
    Zapach jest dość intensywny ale ja właśnie takie lubię i nie używam ich tylko na wieczór ale i w ciągu dnia też. Perfumy dostałam w prezencie i bardzo lubię taki typ zapachów są mocne ale nie duszące czuje w nim kokos ale taki elegancki wyczuwam też czekoladę a pomiędzy nimi jest taki chłodny powiew nie są przytłaczające. Minusem może być średnia trwałość ale dla innych może ona być duża ponieważ ja jestem po prostu wymagająca co do trwałości. Jestem fanką oryginalnych angel i chanel mademoiselle a ten zapach jest jak dla mnie pomiędzy nimi bez takiej głębi oczywiście może trochę ostrzejszy ale jeżeli ktoś chce wypróbować jak się będzie czuć w takim zapachu i nie chce przepłacać to warto sprawdzić. Dostępność widziałam, że są dostępne internetowo i nie wiem gdzie jeszcze.
    Zalety:
    • ciekawe opakowanie
    • wygodne w dozowaniu
    • duża pojemność
    Wady:
    • trwałość mogła by być troszkę lepsza ale nie ma tragedii
    • Flakon

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie