Kredki do brwi

My Secret Wow Eyebrow, Auto Eyebrow Pencil Automatyczna kredka do brwi

Pampi21
    10 lutego 2024 o 1:41
    Moja ulubiona kredka do brwi
    To mój najukochańszy kosmetyk do brwi. Kredka ma woskowa formułę, wyważoną pigmentację, wygodne czesadełko, a kolor nr 2 jest bardzo uniwersalny, chłodny, stonowany. Można podkreślić nią brwi bardzo szybko, ciężko zrobić sobie nią krzywdę. Osobiście niczego więcej mi do makijażu brwi nie potrzeba i mimo że co jakiś czas próbuję z ciekawości używać innych kredek, to zawsze wiernie wracam do tej ????
    bj87
    12 września 2021 o 19:58
    Miłe zaskoczenie
    Kredkę od My Secret kupiłam w zasadzie z ciekawości. Nie mam swojego ideału do stylizacji brwi, z reguły kupuję to co jest akurat na promocji i tym razem trafiło na ten produkt. Kredkę kupiłam w Drogerii Natura w cenie ok 12,00 zł. Posiadałam odcień 02 Ash Brown, który jest chłodnym odcieniem średniego brązu. Kolor jest bardzo ładny i nie zmienia swojego zabarwienia w ciągu dnia. Opakowanie jest standardowe dla kredek automatycznych - z jednej strony mamy produkt, a z drugiej grzebyk do przeczesywania. Kredka jest w trójkątnym kształcie, który pozwala na precyzyjne wypełnianie i dorysowywanie pojedynczych włosków w razie potrzeby. Sama nie mam problemu z wypełnieniem brwi, kredki lub cienie do brwi stosuję bardziej w celu przyciemnienia i podkreślenia aniżeli naprawy i skorygowania. Produkt od My Secret ma fajną twardszą konsystencję dzięki czemu nie łamie się podczas używania oraz długo zachowuje swój kształt. Kredka dzięki temu jest wydajna. Na pewno do niej wrócę.
  • 22 grudnia 2020 o 12:28
    Naturalne wykończenie
    Bardzo miłe zaskoczenie, bo kredka ma chłodne kolory i dobrze się rozprowadza na suchej skórze (lepiej poczekać aż korektor czy puder wyschnie). Lubię ją za naturalny efekt, kredki nie widać zbytnio na brwiach. Nie jest super trwała jak wodoodporny eyeliner, ale mi zależy na naturalności wykończenia a nie trwałości.
    Zalety:
    • Kolory
    • szczoteczka na końcu
    Wady:
    • szczoteczka mogłaby być mniejsza
    • przy codziennym używaniu, kredka się kończy nawet po miesiącu
  • 12 maja 2020 o 12:22
    Wosk w rysiku z milutką szczoteczką
    Nie nazwalabym tego produktu kredką. Wg mnie to jest wosk w rysiku, ktory ma kształt trójkąta co ma ułatwić rysowanie konturów. Opakowanie samo w sobie jest solidne , każda ze stron zatrzaskuje sie przy zamykaniu,automat wysuwania wosku delikatnie i gładko działa, załączona szczoteczka jest miękka i mega przyjemna dla skóry absolutnie nie drapie i nie drażni skory! jak to czesto bywa w podobnych produktach. Kolor , który kupilam to nr 2 . Koszt w drogerii Natura w cenie regularnej 11.99zł Odcień , to taki zimny brąz. Bardzo naturalnie wyglada na skórze. Rysik kredki jest bardzo miekki,gładko rozprowadza sie po skórze, nie czuć nieprzyjemnego tarcia. Początkowo, gdy mocniej przycisne kredkę to skleja włoski, ale po chwili jakby wysycha i nie pozostawia mokrych plam. Wosk osadza sie na skórze brwi,nie na samych wloskach. Denerwuje mnie to,ze wyczesujac nadmiar produktu, scieram większość koloru i muszę znowu uzupełniać ubytki, przez co dość dlugo trwa cały proces. Oczywiście jestem początkująca w temacie makijazu brwi, nie mam wprawionej ręki więc ktoś inny pewnie zrobilby to lepiej, bez moich problemów: ) mam kredke dopiero 1 dzień i tak na oko mogę stwierdzić ze nie bedzie to wydajny produkt, przez to ciągle poprawianie, wyczesywanie i znowu dorysowywanie. Mam z tej serii jeszcze tusz do brwi oraz pomade. Kredka jest najbardziej delikatna z tych trzech, wiec nawet jeśli ktoś źle wytyczy linie to nie jest to tak dramatycznie widoczne. Ostatecznie lubie ten produkt najbardziej ze wzgledu na miękka szczoteczkę,ktorą moge wykorzystać przy stylizacji brwi tuszem:)
  • 5 marca 2020 o 13:40
    Dla mnie ideał.
    Kredkę zakupiłam w zasadzie z ciekawości, mam odcień 01 blond, jest chłodny i jasny. Wiele osób narzeka, że kredka jest twarda i wyrywa włoski. Mi osobiście to w ogóle nie przeszkadza. Wolę wręcz takie twardsze kredki, niż takie miękkie, które się łamią albo za dużo produktu aplikuje się na brwi. Bardzo wygodny jest dla mnie trójkątny kształt tej kredki. Bardzo fajne jest również to, że posiada spiralkę do przeczesywania brwi, czego niektóre kredki w tej cenie nie posiadają. Zapomniałam też wspomnieć , że kredka jest bardzo wydajna przez swoją twardość, używam jej od ok 2 m-cy i póki co końca nie widać :)

Zobacz także inne Kredki do brwi