BeneFit, Precisely My Brow Pencil (Ultra cienka kredka definiująca brwi)

BeneFit, Precisely My Brow Pencil (Ultra cienka kredka definiująca brwi)

Średnia ocena użytkowników: 4,5 /5

Pojemność 0,8 g
Cena 125,00 zł

Czaruj z Precisely My Brow aby zdefinować i doprowadzić swoje brwi do perfekcji!
Brwi do dorysowania? Kilka pociągnięć kredki i wyczarujesz brwi ze swoich snów! Jej wyjątkowy, delikatny kształt umożliwia rysowanie cieniutkich linii imitujących brwi, dzięki czemu osiągniesz wyjątkowo naturalny efekt i będziesz zachwycała naturalnością.
- Wysuwana kredka
- Możliwość sterowania uchwytem, aby uzyskać idealny nacisk
- Intensywne kolory dostępne w 8 odcieniach!

Cechy produktu

Rodzaj
kredki do brwi
Pokaż wszystkie Schowaj

Skład jest w trakcie moderacji.

• INGREDIENTS: STEARIC ACID, TALC, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, HYDROGENATED CASTOR OIL, CERA ALBA (BEESWAX), CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), HYDROGENATED COCONUT OIL, HYDROGENATED PALM KERNEL OIL, ALUMINUM HYDROXIDE, HYDROGENATED PALM OIL, TOCOPHEROL, LECITHIN, BHT. [+/-: CI 19140 (YELLOW 5, YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]. N 09838/A INGREDIENTS: STEARIC ACID, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, TALC, HYDROGENATED CASTOR OIL, CERA ALBA (BEESWAX), CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), HYDROGENATED COCONUT OIL, HYDROGENATED PALM KERNEL OIL, ALUMINUM HYDROXIDE, HYDROGENATED PALM OIL, TOCOPHEROL, LECITHIN, BHT. [+/-: CI 19140 (YELLOW 5, YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]. N 09839/A INGREDIENTS: STEARIC ACID, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, HYDROGENATED CASTOR OIL, CERA ALBA (BEESWAX), CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), HYDROGENATED COCONUT OIL, HYDROGENATED PALM KERNEL OIL, ALUMINUM HYDROXIDE, HYDROGENATED PALM OIL, TOCOPHEROL, TALC, LECITHIN, BHT. [+/-: CI 19140 (YELLOW 5, YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]. N 09841/A INGREDIENTS: STEARIC ACID, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, HYDROGENATED CASTOR OIL, PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), CERA ALBA (BEESWAX), HYDROGENATED COCONUT OIL, HYDROGENATED PALM KERNEL OIL, HYDROGENATED PALM OIL, TALC, TOCOPHEROL, ALUMINUM HYDROXIDE, LECITHIN, BHT. [+/-: CI 19140 (YELLOW 5, YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1 LAKE), CI 77007 (ULTRAMARINES), CI 77163 (BISMUTH OXYCHLORIDE), CI 77288 (CHROMIUM OXIDE GREENS), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE, FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE)]. N°09840/A
Pokaż wszystkie Schowaj

Recenzje 36

Średnia ocena użytkowników: 4,5 /5
Więcej ocen Schowaj

Kupiony w: U konsultantki

Gdyby tylko nie cena..

Zacznę od tego, że kredkę kupiłam w zestawie świątecznym z benefitu z moim ukochanym żelem do brwi z tej marki. W zestawie był odcień 04, który idealnie pasuje do mojej karnacji. Jestem blondynką o rudawych tonach. Nie lubię zbyt ciemnych brwi, ani ciepłych kolorów. Ten odcień jest strzałem w dziesiątkę.

Uwielbiam kredki automatyczne. Jest to dla mnie bardzo ważne, ponieważ nie lubię ostrzyć kredek. Jest to dużo wygodniejsze. Absolutnym atutem tego produktu jest to, że ma spiralkę do rozczesywania brwi z drugiej strony. Osobiście dla mnie to konieczność. Przyśpiesza to aplikację produktu.

Design opakowania, jak to w przypadku kosmetyków marki Benefit, śliczny. Nie mam się do czego przyczepić. Mając kredkę w ręku, wiemy, że używamy produktu drogiego.

Sama kredka jest cienka. Bardzo łatwo można dorysować pojedyncze brwi z naturalnym efektem. Kredka jest bardzo trwała względem innych kredek tego typu, które miałam okazję używać. Nie rozmazuje się, nie ściera. Nic się nie dzieje z nią od rana do nocy. Dodatkowo jest mięciutka, nie wyrywa brwi. Co do miękkości, trzeba mieć lekką rękę, bo niestety zdarzyło mi się ją nadłamać.

Ogromnym minusem jest cena produktu. Gdyby nie ona, to z chęcią kupiłabym tą kredkę ponownie.

Podsumowując, bardzo ją lubię. Uważam, że to najlepsza kredka, jaką do tej pory używałam. Niestety cena produktu jest bardzo wysoka. Nie wiem, czy ją kupię ponownie.

Wykorzystała: jedno opakowanie

• Wydajność: 3
  • Stosunek jakości do ceny: 3

Prawie idealna

Ultracienka kredka do brwi od BeneFit sama w sobie jest dla mnie bardzo dobrym produktem. Na pewno plus za to, że jest wykręcana-automatyczna i nie trzeba myśleć o temperowaniu. Ilość odcieni do wyboru daje mnóstwo możliwości dopasowania idealnego koloru do swoich brwi. Dzięki temu jesteśmy nią w stanie stworzyć bardzo naturalny look bez efektu przerysowania. Do tego cieniutka końcówka, z którą jednak trzeba uważać aby jej nie złamać jest na tyle precyzyjna, że z łatwością możemy przy jej pomocy uzupełnić nawet pojedyncze włoski.
Kredka nie jest zbyt twarda dlatego sama aplikacja jest bardzo łatwa.
Po drugiej stronie znajdziemy szczoteczkę, którą możemy rozetrzeć produkt lub/i wyczesać brwi.
Dlaczego więc prawie idealna? Niestety przy codziennym używaniu nie wystarczy na długo. Myślę, że jak za tą cenę, powinna służyć nieco dłużej. Chyba, że ktoś używa tylko na większe okazje. Wtedy minusów brak :)

Fajne !

Kredka jest bardzo fajna, ale należy do tych twardszych.
Kredka jest średnio wydajna- nie strcza na kilka miesięcy, ale na 1.5/2 miesiące przy prawie codziennym używaniu.
Opakowanie jest wygodne i przy upuszczeniu kredka w środku się nie łamie.
Kosmetyk nie ma zapachu.
Warto wybrać kolor jaśniejszy niż się wydaje na stronie.
Kredka się nie rozmazuje i wytrzymuje ponad 13h przy pracy fizycznej.

Warta swojej ceny

Drogi kosmetyk, ale naprawdę świetny. Nie znalazłam dla tej kredki tańszego zamiennika, jest po prostu najlepsza. Idealnie cienka, nie za miękka i nie za twarda. Bardzo trwała. Wygodna w użyciu. Starcza mi na około pół roku, a używam jej codziennie. Używam odcienia 5 - świetny dla brunetek.

• Opakowanie: 4

najlepsza kredka do brwi EVER

Jako, że cena jest dość wysoka to miałam bardzo wysokie oczekiwania względem tego produktu i muszę powiedzieć, że się nie zawiodłam. Kredka ma wyważony pigment-ani nie za słaby, ani nie za mocny. Bardzo łatwo rysuje się nią brwi i jest wyjątkowo precyzyjna-na tyle, że da się wyrysować pojedyncze włoski. Kredka nie jest tępa, ale też nie jest zbyt miękka, więc naprawdę ciężko jest zrobić sobie nią makijażową katastrofę. Jest mega trwała, testowałam ją w ekstremalnych warunkach bo na silowni-jest nie do zdarcia. Z drugiej strony mamy grzebyczek do brwi który uwielbiam-super wyczesuje mi się nim brwi i zbiera ewentualny nadmiar produktu. Kolor trafiony w 10, jestem niesamowicie zadowolona i pomimo wysokiej ceny na pewno kupię ją ponownie!!

Wizażanki najczęściej polecają:

Wykorzystała: jedno opakowanie

• Opakowanie: 4

Bardzo dobra, tylko nie trafilam z kolorem

Kupiłam zestaw 2 kredek w ładnej metalowej kasetce. Niestety wybierałam online i wydawało mi się, że odcień 3.5 bedzie idealny.
Kiedy pierwszy raz użyłam jednej z nich (obie były w tym samym kolorze), wiedziałam, że niestety odcień jest dla mnie za ciemny, co potem potwierdziły dodatkowo testy na stoisku Benefitu, że powinnam była brać 2.5, gdyż 3.5 jest dla mnie za ciemna i nadaje się tylko do wyrysowania pojedynczych włosków. Niestety kolor, który dla siebie wybrałam po wyrysowaniu całych brwi sprawiał, że wyglądałam jak Breżniew, a przecież nie o taki efekt nam chodzi. Sprzedałam więc tą drugą kredkę z zestawu i skupiłam się na zużywaniu tej jednej.
Jeśli chodzi o wizualne aspekty i o funkcjonalność, to nie mam tu nic do zarzucenia, rysik jest odpowiednio cienki i miękki, ale też nie za miękki, rysuje się nią całkiem nieźle, szczoteczka po drugiej stronie też nadaje się do wyczesywania doskonale, więc tutaj żadnych obiekcji nie mam. Kolor jak wspomniałam nietrafiony, ale jakbym miała kupować ponownie, to po prostu wybiore inny i będzie git. Mimo wszystko udało mi się zużyć tą co miałam i uważam, że jest to kredka porządna, przemyślana przez producenta, dostępna w wielu odcieniach, trzymająca się tam, gdzie ma się trzymać cały dzień i łatwa do użycia, NATOMIAST myślę sobie, że ok, to Benefit, więc taka cena, ale z drugiej strony na rynku w chwili obecnej jest tak dużo dobrej jakości kredek, czy faktycznie formuła i działanie tej z Benefitu jest takie unikatowe, żeby była moim jedynym wyborem? Np kredka z XX Revolution kosztuje ze 3 razy mniej a robi dokładnie tą samą robotę i trzyma się tak samo, bo używam już 3 opakowanie.
Nie zrozumcie mnie źle, Precisely My Brow to jest świetna jakość, tylko ta cena nie jest zachęcająca jak na produkt który kończy się tak szybko i którego jest tak mało w opakowaniu. Pewnie jeszcze kupię ponownie w odcieniu 2.5, ale tylko podczas promocji, za regularną cenę to mi trochę drogo za kredkę do brwi. Normalnie nie żałuję kasy na makijaż i pielęgnację, ale mam wrażenie, że w tym przypadku regularna cena mimo wszystkich zalet tego produktu jest trochę zawyżona i można znaleźć coś tańszego a równie dobrego (co sama znalazłam na pierwszym lepszym stoisku).

cóż za precyzja

Benefit słynie ze swoich produktów do brwi, miałam już chyba wszystkie dostępne i wszystkie były genialne.
Poza tym, że cena jest dość wysoka. to do niczego innego nie można się przyczepić. Warto kupić na stronie Sephory. gdy jest -20%.

-duża gama kolorystyczna, dla siebie osobiście wybieram nr 5.0
-ładne opakowanie
-druga końcówka kredki posiada przydatną spiralkę
-bardzo precyzyjnie zakończona kreska
-można dorysować pojedyncze włoski
-trwała
-wydajna

5 /5 HIT!

• Opakowanie: 5

Najlepsza kredka do brwi ever!

Stosowałam już ogrom kredek do brwi z różnych marek i półek cenowych. Ta z Benefitu jest najlepszą z nich wszystkich pod wieloma względami. Więcej poniżej w zaletach.

Z pewnością wrócę do niej jeszcze nie raz, zawsze mam jakąś w użyciu i w zapasie.

Lubię bardzo!

Bardzo precyzyjna kredka do brwi z cienką końcówką, która pozwala dokładnie wyrysować łuk oraz podkreślić kolor brwi. Ja używam odcienia nr 3 i uważam, że jest na tyle delikatny żeby nie zrobić krzywdy jaśniejszym włoskom i nie stworzyć przerysowanego efektu, ale też na tyle napigmentowany aby zauważyć różnicę. Do tego szczoteczka z drugiej strony, którą fajnie można rozczesać włoski i nadać im kształt. Taka kredka 2 w 1 jest genialnym rozwiązaniem i znajduje się w poręcznym, dość ciekawym opakowaniu. Ja jestem na tak!
P.S. Kredka jest cieniutka więc trzeba uważać by za mocno nie naciskać, bo można ją sobie ułamać. ;)

Kupiony w: Drogeria internetowa

• Opakowanie: 5

Najlepsza kredka do brwi.

Bardzo lubię podkreślać brwi, a ta kredka jest super prosta w obsłudze i daje świetny efekt. Posiadam odcień 5, który jest idealny do dość ciemnych brązowych włosów i jasnej karnacji. Sama kredka jest wysuwana, nie potrzeba do niej żadnej temperówki. Cieniutka, precyzyjna, pozwala wypełnić lub obrysować/dorysować brwi bez przesadzonego efektu (nie dociskać!). Z drugiej strony kredki jest świetnej jakości szczoteczka, którą można wyczesać brwi i lekko rozetrzeć kredkę. Opakowanie jest designarskie, stylowe jak na Benefit przystało. Bardzo polecam, to chyba najlepszy kosmetyk do brwi, jaki miałam. Do tego kredka jest niesamowicie wydajna, wiadomo. :)

5 /5 HIT!

• Stosunek jakości do ceny: 3

świetna jakość

Bardzo wydajny produkt. Daje precyzyjną, cienką linie. Nie trzeba jej temperować. Z łatwością można wymodelować kształt brwi, uzupełnić ubytki. Tuż plus za szeroką gamę kolorystyczną. Jest dość droga. Moim tańszym zamiennikiem jest Longstay Precise Browliner z Golden Rose. Efekt i trwałość jest dokładnie ta sama. Jednak ta z Golden Rose ma uboższą gamę kolorystyczną i szybciej się kończy. Uwaga! produkt nie wkręca się do środka, więc nie sprawdzajcie jak dużo Wam jej jeszcze zostało ;)

Ulubiony produkt do brwi<3

Kredkę kupiłam w zestawie świątecznym BeneFitu jednak wiązałam z nią wielkie nadzieje z racji tego iż nie należy do najtańszych.
Spełniła moje oczekiwania ja niestety należę do grupy która za pomadami nie przepada gdyż są czasochłonne.
Kredka jest bardzo precyzyjna można nią szybko pomalować brwi. Jest automatyczna co dla mnie jest zaletą bo często zdarzało się ,że w ostatnim momencie przed wyjściem się maluje a tu kredka nie zaostrzona.
Kolory kredek są bardzo ładne a jestem po makijażu permanentnym i musze zakrywać niezbyt chlubne resztki tego działa i super sobie z tym radzi.
Ogółem polecam gdyż jest to najlepsza kredka jakiej używałam.

+Bardzo precyzyjna
+Ładne kolory
+Posiada grzebyczek do wyczesywanie brwi przed malowaniem
+Automatyczna nie trzeba ostrzyć
+ Wydajna